Σελίδες

My lovely followers

Monday, April 29, 2013

Wella Professionals: Brilliance shampoo & Oil Reflections

Καλησπέρα ομορφιές! Πριν από αρκετό καιρό τα κομμωτήρια Le Tif είχαν την ευγενική καλωσύνη να μου αποστείλουν ένα press kit με δύο προϊόντα για δοκιμή. Έλαβα λοιπόν ένα σαμπουάν και ένα λαδάκι μαλλιών από την Wella Professionals, το brilliance shampoo και το oil reflections , μέσα σε ένα πανέμορφο κουτί συνοδευόμενο από ένα flash-άκι με πληροφορίες σχετικά με την εταιρεία και τα προϊόντα της.



Ας ξεκινήσουμε με το σαμπουάν...


Σαμπουάν Brilliance για λεπτά/κανονικά μαλλιά. Όπως γράφει στην συσκευασία πρόκειται για ένα σαμπουάν ενίσχυσης χρώματος για λεπτά προς κανονικά μαλλιά. Τα δικά μου είναι βαμμένα και λεπτά οπότε σίγουρα ήταν κατάλληλο για μένα. Μυρίζει πολύ όμορφα και καθαρίζει πολύ καλά το τριχωτό της κεφαλής με μια μικρή ποσότητα, απλά κατά την άποψη μου ένα σαμπουάν από μόνο του δεν κάνει τίποτα. Χρειάζονται conditioner, μάσκες, λάδια, κλπ για να φανεί ένα αξιόλογο αποτέλεσμα, γι'αυτό και ποτέ δεν αγοράζω ακριβά σαμπουάν. Θεωρώ πολλά 10 ευρώ για μια συσκευασία 250 ml που στοιχίζει το συγκεκριμένο και για να είμαι ειλικρινής αν και μου αρέσει πολύ δεν θεωρώ πως υπερτερεί από άλλα αγαπημένα μου όπως το Gliss ή το Aussie, γι'αυτό και δεν θα το αγόραζα.

Για να δούμε και το λαδάκι...


Οil Reflections : Με έλαια Μακαντάμια, Αβοκάντο και βιταμίνη Ε. Είναι κατάλληλο για χρήση σε μαλλιά νωπά ή στεγνά, εγώ προσωπικά συνήθως βάζω μια μικρή ποσότητα σε νωπά μαλλιά πριν χρησιμοποιήσω πιστολάκι και μετά βάζω ακόμα λίγο αφού δεν τα λαδώνει. Νομίζω είναι γνωστό τοις πάσοι πόσο θρεπτικά είναι τα έλαια που περιέχει αλλά εμένα κάτι άλλο με τράβηξε τόσο πολύ στο συγκεκριμένο προϊόν... Μυρίζει ΥΠΕΡΟΧΑ! Πραγματικά μέσα στο σπίτι κάθομαι και το μυρίζω με τις ώρες σαν την παλαβή.. Δυστυχώς στα μαλλιά το άρωμα δεν μένει για πάρα πολύ, αλλά όσο μυρίζει δεν μπορώ να μην έχω μια τούφα μπροστά από την μύτη μου συνεχώς, χαχα! Μυρίζει σαν ακριβό άρωμα... Φυσικά είναι κάτι υποκειμενικό το θέμα του αρώματος, εμένα με ξετρελαίνει, σε κάποια άλλη ίσως να μην αρέσει (αν και δύσκολο). Τέλος πάντων, σας ζάλισα με την μυρωδιά του, γι 'αυτό ας πάω στο βασικότερο. Κάνει τα μαλλιά μου να λαμποκοπάνε από υγεία και τα αφήνει απίιιιιιιστευτα απαλά! Και να πω ότι τα μαλλιά μου είναι ξηρά και ταλαιπωρημένα σε βαθμό αηδίας.. Μου αρέσει ειλικρινά πάρα μα πάρα πολύ και δεν μπορώ να βρω κάτι αρνητικό. Η τιμή του είναι 14,70 ευρώ τα 100 ml που ίσως ακούγονται πολλά αλλά θεωρώ πως είναι πολύ λογική, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς ότι το μπουκαλάκι έχει πολύ μεγάλη ποσότητα και χρειάζεται η ελάχιστη κάθε φορά, επομένως θα κρατήσει για πάρα, πάρα πολύ καιρό. Είμαι σίγουρη πως αν μου τελείωνε θα το ξαναέπαιρνα.

YΓ:Να αναφέρω πως οι τιμές που έγραψα είναι αυτές που έχει το ηλεκτρονικό κατάστημα Le Tif όπου υπάρχει έκπτωση -20 %, οι κανονικές τιμές των προϊόντων είναι υψηλότερες. Γενικά το ηλεκτρονικό τους κατάστημα έχει αρκετά καλές τιμές και γίνονται και διαγωνισμοί αρκετά συχνά, οπότε αν ενδιαφέρεστε μπορείτε να ενημερώνεστε από το site και την σελίδα τους στο facebook εδώ και εδώ.

ΥΓ2: Τα προϊόντα μου στάλθηκαν δωρεάν προκειμένου να τα δοκιμάσω και να πω την γνώμη μου, αυτό όμως σε καμία περίπτωση δεν επηρέασε την κρίση μου καθώς σέβομαι την εμπιστοσύνη των αναγνωστριών μου και σε καμία περίπτωση δεν θα πρότεινα ένα προϊόν που δε με ικανοποίησε.

Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά τα προϊόντα? Έχετε παραγγείλει ποτέ κάτι από το ηλεκτρονικό κατάστημα των Le Tif? Θα χαρώ πολύ να διαβάσω τα σχόλια σας,
φιλιά πολλά!
xx

14 comments:

  1. Nαι συμφωνώ ότι για τόση λίγη ποσότητα το σαμπουάν είναι ακριβό αν και δεν το έχω δοκιμάσει!! Το λαδάκι θα το έχω υπόψη μου!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nα το έχεις, είναι πολύ καλό!

      Delete
  2. Το λαδάκι φαίνεται ενδιαφέρον!!! :)

    http://notebookofclaire.blogspot.gr/2013/04/giveaway-beauty-cooking.html

    ReplyDelete
  3. συμφωνω κ εγω στο θεμα του σαμπουαν, καθως ουτε εγω θα εδινα ποτε τοσα λεφτα...
    δυστυχως κ μενα τα μαλλια μου -στις ακρες κυριως- ειναι πολυ ξηρα κ με ψαλιδα (την οποια μαλιστα εχω την κακη συνηθεια να πειραζω ολη την ωρα, πραγμα που χειροτερευει την κατασταση).
    Το συγκεκριμενο λαδακι δεν το εχω δοκιμασει, εχω δοκιμασει ενα αλλο το οποιο αφου ισιωσα τα μαλλια μου τα εκανε οντως πολυ πιο απαλα απο αλλες φορες, αλλα αν τα αφησω να στεγνωσουν φυσικα δεν τα αφηνει τοσο απαλα... εσυ το λαδακι αυτο της wella το εχεις δοκιμασει χωρις να ισιωσεις τα μαλλια? γιατι πραγματικα θα μ ενθουσιαζε η ιδεα απαλων μαλλιων οπως περιεγραψες χωρις να χρειαστει να τα ταλαιπωρησω με πιστολακι...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Κοίταξε, αυτό που έχω παρατηρήσει με αυτά τα προϊόντα είναι πως κάνουν τα μαλλιά να δείχνουν υγιή και πιο ευπαρουσίαστα όσο τα χρησιμοποιείς αλλά όταν διακόπτεις την χρήση τους το χάλι επανέρχεται οπότε θέλει συστηματική χρήση, πράγμα που δεν βρίσκω τόσο κακό βέβαια εφ'όσον δεν λαδώνουν τα μαλλιά και μυρίζουν όμορφα. Ναι, έχω αφήσει πολλές φορές τα μαλλιά να στεγνώσουν με φυσικο τρόπο και είναι εξίσου απαλά, αλλά εμένα τα φυσικά μου είναι ολόισια και δεν τα ισιώνω ποτέ έτσι κι αλλιώς..

      Delete
    2. χμμ... καταλαβα... εμενα ειναι αυτο το σπαστο που ή θα το ισιωσεις ή δεν θα το χτενισεις, αλλιως αντε να τα σουλουπωσεις... ναι, ισχυει αυτο με τη συστηματικη χρηση κ εχεις δικιο οτι κακο δεν βρισκω κ γω κανενα, οποτε το ολο θεμα ειναι να το χεις ενταξει στη διαδικασια της καθημερινης περιποιησης χωρις να το ξεχνας...
      anyway, πολυ ωραιο ποστ κ θα το εχω υποψη μου το συγκεκριμενο λαδακι, οταν αυτο που χρησιμοποιω τωρα τελειωσει ;)
      περιμενουμε κ τις επομενες αναρτησεις σου ;)

      Delete
    3. Δεν ξέρω τι να σου προτείνω τότε.. Εγώ πάντως τον τελευταίο καιρό βάζω το macadamia natural oil σε νωπό μαλλί και όταν το στεγνώσω βάζω αυτό της wella.. To macadamia είναι πιο παχύρευστο, πολύ θρεπτικό, και δεν ξέρω γιατί αλλά κάνει τα μαλλιά να στεγνώνουν πολύ μα πολύ πιο γρήγορα, με κάποιον μαγικό τρόπο αποβάλλεται η υγρασία από την τρίχα, ίσως να σε βοηθούσε αυτό στο πρόβλημα σου :)

      Delete
    4. ααα ναι! το ειχα δει στο facebook που ειχες ανεβασει φωτο!! θα το ψαξω!!! ευχαριστω πολυ!! ^_^

      Delete
  4. Ε ναι λίγο ακριβό..μπορείς να βρεις πολλά σάμπουαν σε χαμηλότερη τιμή ή περίπου την ίδια..το λαδάκι θα το δοκίμαζα μιας και έχω ξηρά μαλλιά αν και έχω ένα επαγγελματικό. Ελπίζω να μη τα λαδώνει πολύ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Τι λίγο, πολύ... Ακόμα και το aussie θεωρώ ακριβό που στοιχίζει 7 ευρώ αλλά είχα πετύχει έκπτωση στα hondos -45 % που κάνει συχνά οπότε τότε αξίζει και με το παραπάνω. Κατ'εμε αξίζει να δώσεις περισσότερα χρήματα μόνο για προϊόντα που θα χρησιμοποιήσεις μόνο για ιδιέταιρη φροντίδα και όχι κάτι τόσο βασικό όπως το σαμπουάν. Δεν τα λαδώνει καθόλου!! :)

      Delete
  5. Συμφωνώ για τα σαμπουάν,δεν έχει νόημα να δώσεις τόσα πολλά λεφτά!Υπάρχουν ένα σωρό φθηνά που είναι μια χαρά,και τη δουλειά την κάνουν κυρίως άλλα προϊόντα.
    Το λαδάκι φαίνεται ωραίο!
    :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nαι, και εγώ ακριβώς αυτής της άποψης είμαι! Το λαδάκι είναι τέλειο απλά :)

      Delete

Hello beauties and thanks for visiting my blog! Comments make me happy! If you ask a question be sure to check back, I always answer! I always follow those who follow me. You may leave your blog's link but be sure to say something relevant to the blog post first because it's obvious when one comments only for self-promotion purposes and it's not really polite. And no follow for follow requests please.
xx