Σελίδες

My lovely followers

Tuesday, November 12, 2013

Beauty Line Lipsticks - Review & Swatches!

Γεια σας κορίτσια! Σήμερα θα σας δείξω τρία κραγιόν που έχω στην κατοχή μου από την Ελληνική και πολύ οικονομική εταιρεία Beauty Line Cosmetics. Έχω ένα μπεζ, ένα ροζ ψυχρό και ένα μπορντωβυσσινοφραουλί :p Ας τα δούμε λοιπόν!





Έρχονται σε ασημί πλαστικές συσκευασίες που εγώ προσωπικά να πω την αμαρτία μου τις είχα περάσει για μεταλλικές στην αρχή και αναγράφουν την απόχρωση τους στο κάτω μέρος σε ένα στρογγυλό αυτοκόλλητο σε χρώμα ανάλογο του περιεχομένου, κάτι που με βολεύει πολύ γιατί τα βάζω όρθια ανάποδα και καταλαβαίνω με την μία ποιό είναι ποιό. Δεν έχουν καμία συσκευασία σούπερ ουάου αλλά είναι αξιοπρεπέστατα και δεν ανοίγουν μέσα στην τσάντα οπότε είναι μια χαρά!

Απόχρωση νο 323 * 




Πρόκειται για ένα μπεζ βουτυρένιο χρώμα που όπως θα βλέπετε δεν έχει έντονη χρωματική απόδοση. Πιο πολύ μου θυμίζει lip balm με χρώμα παρά κραγιόν, η απόδοση χτίζεται βέβαια αν βάλετε αρκετές στρώσεις αλλά και πάλι οπάκ δεν είναι με τίποτα. Μυρίζει βούτυρο κακάο αλλά εμένα προσωπικά η μυρωδιά του δεν μου αρέσει καθόλου. Είναι πολύ ενυδατικό και glossy, με απειροελάχιστη διάρκεια στα χείλη. Αν ψάχνετε απλώς ένα ενυδατικό κραγιόν με λίγο χρώμα για κάθε μέρα και δεν σας ενοχλεί το άρωμα του ίσως να σας αρέσει, εγώ προσωπικά δεν ξετρελάθηκα κιόλας.

Απόχρωση νο 302




Eίναι ένα πανέμορφο, έντονο, ψυχρό ροζ, με πολύ έντονη χρωματική απόδοση σε αντίθεση με το προηγούμενο. Έχει ένα πολύ ωραίο, γλυκό, απροσδιόριστο και διακριτικό άρωμα που μου αρέσει πολύ, απλώνεται εύκολα στα χείλη και με ένα πέρασμα έχουμε στα χείλη το χρώμα που έχει το κραγιόν. Είναι ημι-ματ και όσο περνάει η ώρα γίνεται εντελώς ματ θα έλεγα και διαρκεί πολλές ώρες αλλά έχει την τάση να ξηραίνει τα χείλη λίγο μετά τις 2-3 ώρες, πράγμα που δεν με ενοχλεί εφ'όσον δε δείχνει αντιαισθητικό. Ένα υπέροχο κραγιόν που συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Απόχρωση νούμερο 1




Ένα υπέροχο φθινοπωρινό-χειμωνιάτικο κραγιόν που είχα συμπεριλάβει στα αγαπημένα μου σκούρα κραγιόν (μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ). Για την χρωματική απόδοση/υφή και διάρκεια ισχύει ακριβώς ότι ισχύει και για το 302, το άρωμα διαφέρει μόνο που μου θυμίζει φραουλίτσα και είναι πάλι διακριτικό και ευχάριστο. Και αυτό το συστήνω ανεπιφύλακτα.

Τα κραγιόν της beauty line μπορείτε να τα βρείτε στα καταστήματα dust & cream καθώς και σε άλλα καταστήματα με οικονομικά κραγιόν και στοιχίζουν 2,50 ευρώ, πολύ καλή τιμή για την αρκετά καλή τους ποιότητα/συσκευασία.

Αυτό που παρατήρησα είναι πως μάλλον οι αποχρώσεις είναι λίγο hit & miss, αλλά αν εξαιρέσουμε το 323, τα άλλα δύο που έχω καθώς και όσα άλλα δοκίμασα (που κρατήθηκα με το ζόρι να μην τα πάρω γιατί είχα παρόμοιες αποχρώσεις) είχαν ευχάριστο άρωμα, πολύ έντονη χρωματική απόδοση και πολύ ωραία υφή οπότε σίγουρα θα σας πρότεινα να τα δοκιμάσετε!

Έχετε κανένα κρσγιόν από beauty line? Θα δοκιμάζατε?
Φιλιά πολλά!
xx

*pr sample

16 comments:

  1. Το φραουλί μ'αρέσει πολύ! Πολύ ωραίο review Μαράκι!

    ReplyDelete
  2. Το μπορντωβυσσινοφραουλί (χχαχαχα) φαίνεται τέλειο!!!!!!!!

    ReplyDelete
  3. To 1 δε το συζητω, τρεχω να το βρω!! Υπεροχο χρωμα και σου παει τελεια! <3

    ReplyDelete
  4. Αγάπω τα βερνίκια απο αυτή την εταιρία δεν έχει τύχει να δοκιμάσω κάποιο κραγιονάκι αλλά που θα πάει θα δοκιμάσω και από αυτά!!!!

    ReplyDelete
  5. to 302 το εχω κ γω κ το εχω χιλιοφορεσει!!!

    ReplyDelete
  6. Το τρίτο το βυσσινί είναι υπέροχο!
    Δεν έχει τύχει να δοκιμάσω τα κραγιόν τους ακόμα!

    ReplyDelete
  7. μου εβαλες ιδεες και ψαχνω να σκουρο κραγιον! αυριο θα παω να τους ριξω μια ματια!!και θα σου πω και γνωμη!!
    http://mairhxeno.blogspot.gr/

    ReplyDelete
  8. Εχω και εγω ενα εντονο φουξια και η αληθεια ειναι οτι προεκυψε ''ανεξιτηλο''. Κραταει και 2 μερες στα χειλη...

    ReplyDelete
  9. http://beautyandthefoodbeast.blogspot.gr/2013/11/whats-in-my-shower.html#.UoOduuL_F0U

    Σε τάγκαρα!

    ReplyDelete
  10. Πολύ ωραίο και ενημερωτικό ποστ!
    :)))

    ReplyDelete
  11. Σήμερα το πρωί πήρα το 302 χαχα!
    Τέλειο χρώμα όντως <3

    ReplyDelete
  12. Σου πάνε πολύ! ;)Και τα τρία μου άρεσαν!

    ReplyDelete
  13. Το νο.1 το έχω και εγώ. Πολύ ωραίο το ποστ σου Μαράκι. :)

    ReplyDelete
  14. Έχεις βραβείο!
    http://beautyintl.blogspot.gr/2013/11/liebster-award.html

    ReplyDelete
  15. Ωραια κραγιον εχει η beauty line αλλα αρκετα δυσκολα θα πετυχεισ τησ καλεσ αποχρωσεισ συνηθωσ εχει καποιεσ που δεν ειναι και τοσο καλες,αλλα αν της βρεις ειναι αρκετα καλο προιον και οικονομικο.
    http://beautylandsecrets.blogspot.gr/

    ReplyDelete
  16. εγώ έχω το 307 καλοκαιρινό χρώμα-πορτοκαλί!
    ψιλοστεγνώνει τα χείλια αλλά με ένα καλό lip balm από κάτω είναι μια χαρά!
    μόλις έγινα και μέλος σου!σε παρακολουθούσα καιρό στο youtube αλλά δεν είχε τύχει να διαβάσω και το blog σου!
    αν θες πέρνα κι εσύ από το blog μου έχω και giveaway αυτές τις μέρες!
    http://touchyourownbeauty.blogspot.gr/

    ReplyDelete

Hello beauties and thanks for visiting my blog! Comments make me happy! If you ask a question be sure to check back, I always answer! I always follow those who follow me. You may leave your blog's link but be sure to say something relevant to the blog post first because it's obvious when one comments only for self-promotion purposes and it's not really polite. And no follow for follow requests please.
xx