Σελίδες

My lovely followers

Monday, May 23, 2016

Εssence lights of orient LE collection review & swatches!


Γεια σας! Πριν από λίγες μέρες παρέλαβα κάποια πραγματάκια από την ανοιξιάτικη-καλοκαιρινή συλλογή της Εssence καθώς και την νέα περιορισμένης κυκλοφορίας συλλογή " lights of orient " για τα οποία θα σας μιλήσω σήμερα!


Παρέλαβα μία συσκευασία με flash tattoos, δύο κραγιόν της συλλογής αυτής και πιο συγκεκριμένα τις αποχρώσεις 02 princess jasmine's choice και 01 belly dancing queen , ένα bronzer στην απόχρωση 02 οriental beauty και τέλος ένα highlighter σε μορφή stick στην απόχρωση 01 golden gate to orient.


Ξεκινώντας από τα flash tattoos ( για όσες δεν γνωρίζουν τι είναι είναι ψεύτικα - προφανώς - tattoos που εφαρμόζονται πανεύκολα στο δέρμα όπως τα "tattoos" που είχαν μέσα οι τσίχλες που παίρναμε όταν ήμασταν μικρά ) και έχουν μικρή διάρκεια αλλά είναι όμορφα και εντυπωσιακά για ειδικές και όχι μόνο περιστάσεις . Η συσκευασία περιέχει 3 φύλλα με 56 συνολικά σχέδια, δεν τα έχω δοκιμάσει ακόμα αλλά ήθελα να σας τα δείξω γιατί αν σας αρέσουν και ψάχνετε κάτι τέτοιο πρέπει να σπεύσετε καθώς όπως προείπα είναι περιορισμένης κυκλοφορίας και δεν θα υπάρχουν για πολύ καιρό στα καταστήματα! Η τιμή τους είναι γύρω στα 3-4 ευρώ.



Το bronzer στην απόχρωση 02 οriental beauty ( βγαίνει σε ακόμα μία ) πραγματικά με εντυπωσίασε . Η συσκευασία του αν και απλή, διαφανής και πλαστική είναι όμορφη, βολική και καλής κατασκευής και το προϊόν έχει ένα πανέμορφο ανάγλυφο σχέδιο. Το bronzer είναι 100 % ματ και είναι σε μία απόχρωση ελάχιστα θερμή που όμως δεν κοκκινίζει ούτε πορτοκαλίζει καθόλου και βρίσκω κατάλληλο για contouring και χρησιμοποιώ non-stop απ'όταν παρέλαβα και μου αρέσει πάρα πολύ το αποτέλεσμα που δίνει, και στο κέντρο έχει μία πιο ανοιχτή απόχρωση που έχει λίγη λάμψη αλλά highlighter ακριβώς δεν το λες, αν όμως αναμείξεις τα δύο χρώματα μαζί το αποτέλεσμα βγαίνει πιο σατινέ και είναι επίσης πολύ όμορφο.


Η απόδοση είναι πάρα πολύ καλή και η ποιότητα επίσης, το προϊόν δεν τρίβεται , απλώνεται και αναμειγνύεται πολύ εύκολα και η διάρκεια είναι επίσης πολύ καλή, 8 ώρες μετά το contouring έχει χάσει λίγο την ένταση του αλλά είναι ακόμα εμφανές. Στοιχίζει κάτι λιγότερο από 4 ευρώ και θεωρώ πως αξίζει να μπει στην συλλογή σας!




Ύστερα έχουμε το κρεμώδες highlighter stick , στην απόχρωση 01 golden gate to orient το οποίο εκ πρώτης όψεως δεν περίμενα να με εντυπωσιάσει τόσο καθώς προτιμώ τα πουδρένια προϊόντα. Πόσο λάθος έκανα! Κατ'αρχάς, η συσκευασία του είναι πανέμορφη και δείχνει πολυτελής, το δε προϊόν, είναι ένα πανέμορφο απαλό χρυσαφί-σαμπανιζέ χρώμα το οποίο θεωρώ πως θα κολακεύει όλες τις επιδερμίδες.

Εχει πολύ ωραία απόδοση και δίνει μία λάμψη αρκετά φυσική αν βάλετε μικρή ποσότητα και κάνετε καλό blending αλλά και εντυπωσιακότατη αν βάλετε αρκετή ποσότητα όπως εγώ προσωπικά συνηθίζω να κάνω! Η διάρκεια είναι επίσης πολύ καλή και δεν το περίμενα για να είμαι ειλικρινής! Το εφαρμόζω μετά το foundation και δεν το σετάρω με πούδρα γιατί δεν θέλω cakey αποτέλεσμα. Η επιδερμίδα δείχνει πολύ φρέσκια και λαμπερή και πραγματικά το έχω λατρέψει! Η τιμή του είναι γύρω στα 5 ευρώ και το συνιστώ ανεπιφύλακτα! A! Kαι ξέχασα να αναφέρω ότι έχει μια θεϊκή γλυκιά αλλά διακριτική μυρωδιά!




Ας περάσουμε στα κραγιόν. Κυκλοφόρησαν 3 συνολικά αποχρώσεις από τις οποίες παρέλαβα τις 2, την 02 princess jasmines choice που είναι ένα δαμασκηνί-μωβ χρώμα και 01 belly dancing queen , ένα υπέροχο κερασί-μπορντώ. Αν και ματ είναι πολύ άνετα στα χείλη με πολύ ωραία αίσθηση, έχουν ένα υπέροχο άρωμα που μου θυμίζει κεράσι αλλά δεν μπορώ να προσδιορίσω τι ακριβώς είναι και πολύ καλή διάρκεια.


Απλώνονται με ευκολία χωρίς να δημιουργούν μπαλώματα και μου αρέσει πολύ η συσκευασία-στυλό. Αν δεν απατώμαι στοιχίζουν 3-4 ευρώ το πολύ και θα αναζητήσω σίγουρα και την τρίτη απόχρωση.


( από αριστερά προς δεξιά : princess jasmine's choice lipstick, belly dancing queen lipstick, golden gate to orient highlighter και στο κάτω μέρος oriental beauty bronzer με αναμειγμένες τις δύο αποχρώσεις )

Αυτά ήταν τα προϊόντα που παρέλαβα και δοκίμασα και μπορώ να πω πως με άφησαν πολύ ευχαριστημένη καθώς συνδυάζουν ωραίες συσκευασίες με καλή ποιότητα, απόδοση και διάρκεια σε μία πολύ προσιτή τιμή! Αυτή η συλλογή έχει επίσης σκιές ματιών, μολύβια φρυδιών, βερνίκια νυχιών, ενδεχομένως και άλλα προϊόντα που μπορεί αυτή την στιγμή να μου διαφεύγουν οπότε θα πάω στα Hondos να ρίξω μία ματιά προκειμένου να μεγαλώσω λίγο ακόμα την συλλογή μου.

Έχω δοκιμάσει κι άλλα προϊόντα από συλλεκτικές κυκλοφορίες της Essence στο παρελθόν και αυτή νομίζω είναι η ωραιότερη που έβγαλαν ποτέ οπότε θα σας πρότεινα σίγουρα να την τσεκάρετε!

xx


15 comments:

  1. το στικ χαιλάιτερ και το μπρόνζερ νομίζω ότι ειναι όλα τα λεφτά!!

    ReplyDelete
  2. Φαίνονται πολλά υποσχόμενα πάντως. :)

    ReplyDelete
  3. Αχ όλα φαίνονται φανταστικα


    Nanniesugartalksbeauty.blogspot.gr

    ReplyDelete
  4. Αχ όλα φαίνονται φανταστικα


    Nanniesugartalksbeauty.blogspot.gr

    ReplyDelete
  5. Πάντα μας αφήνει ικανοποιημένες η Essence,σύντομα θέλω να δοκιμάσω το new highlighter..
    Ρίξτε μια ματιά και στο δικό μου blog..😊

    ReplyDelete
  6. plan lifestyle, mental issues, Paravex Male Enhancement fallacious sexual behavior and so forth., may be attributed to this problem. you may get numerous herbal dietary supplements which can be low in cost and claim that.For more ==== >>>>>> http://t-rexmuscleadvice.com/paravex-male-enhancement/

    ReplyDelete
  7. Πραγματικα εχεις φτιαξει μια πολυ ομορφη παρουσιαση. Ενας φιλος που ειναι
    hair stylist
    ,αναζητα αναλογα blogs.

    ReplyDelete
  8. nice post

    xoxo,
    hyorin88
    https://bluxygurl.blogspot.co.id/

    ReplyDelete
  9. Hello Maria! How are you?

    I've been on blog hiatus for long, haha! But now I've redesigned my blog and trying to get back. Great to catch up with old blogger friends as well like you, my dear! Keep it up!

    ♥ Chai Chen ♥ @chenmeicai
    http://chenmeicai.blogspot.com/2017/03/how-to-transform-to-1950s-barbie-doll.html

    ReplyDelete
  10. Hello Maria! How are you?

    I've been on blog hiatus for long, haha! But now I've redesigned my blog and trying to get back. Great to catch up with old blogger friends as well like you, my dear! Keep it up!

    ♥ Chai Chen ♥ @chenmeicai
    http://chenmeicai.blogspot.com/2017/03/how-to-transform-to-1950s-barbie-doll.html

    ReplyDelete
  11. Γεια σου! Μόλις ανακάλυψα τη σελίδα σου κι έχω εντυπωσιαστεί! Περιμένω με χαρά και άλλα άρθρα σου! Φιλάκια!

    Μαρία Μπρέντα
    Blogger | e-efiboi.blogspot.gr

    ReplyDelete
  12. γεια σου κουκλα!!!! μολις βρηκα και αυτη εδω την πλατφορα σου και εχω να σου πω πως σκιζεις !!! συνεχησεεεε 💝

    ReplyDelete
  13. Hello, we have noticed that you have very nice beauty blog and would like to offer you to test some of our quality products for free and write a review about them. If you are interested, please visit our eshop and contact us. Thank you for sharing our eshop: https://www.parfimo.gr

    ReplyDelete

Hello beauties and thanks for visiting my blog! Comments make me happy! If you ask a question be sure to check back, I always answer! I always follow those who follow me. You may leave your blog's link but be sure to say something relevant to the blog post first because it's obvious when one comments only for self-promotion purposes and it's not really polite. And no follow for follow requests please.
xx