Σελίδες

My lovely followers

Sunday, October 5, 2014

Essence I ♡ Extreme Crazy Volume Mascara - Rave Review!


Γεια σας κορίτσια! Ξέρω πως πρόσφατα σας είχα μιλήσει ξανά για mascaras αλλά λόγω του ότι έχει γίνει ένας ιντερνετικός χαμούλης γύρω από αυτή την μάσκαρα και λόγω του ότι την πρωτοδοκίμασα πολύ πρόσφατα και την έχω αγαπήσει τόσο (νομίζω το έχετε καταλάβει όσες με παρακολουθείτε και στα υπόλοιπα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καθώς την έχω ήδη αναφέρει στην σελίδα μου στο facebook αλλά και σε βίντεο )  δεν γινόταν να μην σας κάνω μία αναλυτική ανάρτηση.



Έρχεται σε μία πολύ ωραία funky συσκευασία και έχει θεϊκό βουρτσάκι, μεγάλο , καουτσουκένιο, με πολλά πολλά μικρά ''δοντάκια'' . Γραπώνει πολύ καλά τις βλεφαρίδες, δίνει αρκετό μήκος, μέτριο θα έλεγα όγκο, ικανοποιητικότατη καμπύλη που αν και δεν είναι αδιάβροχη διατηρείται μέχρι να ξεβαφτώ ( και σας έχω ξαναπεί ότι οι βλεφαρίδες μου είναι ίσιες σαν πράσα οπότε αντιλαμβάνεστε πόσο μεγάλο συν είναι αυτό ), επίσης στην πρώτη στρώση δίνει πολύ καλό διαχωρισμό, μετά την δεύτερη όχι τόσο και αν δεν προσέξετε ίσως οι βλεφαρίδες σας γίνουν λίγο clumpy γιατί το βουρτσάκι ''φορτώνει'' μπόλικο προϊόν, κάτι που εμένα δεν με ενοχλεί καθόλου γιατί λατρεύω το εντυπωσιακότατο αποτέλεσμα που χαρίζει.

Χωρίς μάσκαρα


Με μία στρώση μάσκαρα


Με δύο στρώσεις μάσκαρα



Νομίζω πως η αλλαγή είναι θεαματική από την πρώτη κιόλας στρώση, αλλά εγώ λατρεύω τις έντονες βλεφαρίδες οπότε σχεδόν πάντα βάζω δύο στρώσεις αλλά πάντα σταματάω εκεί,θεωρώ πως η τρίτη θα είναι υπερβολή και δεν θα γλιτώσω απ'το να κολλήσουν οι βλεφαρίδες μεταξύ τους.
*Ωστόσο αυτό είναι μόνο μία υπόθεση καθώς ποτέ δεν έχω νιώσει την ανάγκη να βάλω περισσότερη μάσκαρα, με δύο στρώσεις νομίζω το αποτέλεσμα είναι σούπερ :) *

Σου θυμίζει κάτι το βουρτσάκι?



Aπό αριστερά προς δεξιά βλέπετε την Extraordinaire της Seventeen, την Supershock της Avon και φυσικά την I love extreme.Τα βουρτσάκια τους είναι σχεδόν πανομοιότυπα όπως μπορείτε να δείτε, η διαφορά είναι όμως πως η Extraordinaire στοιχίζει 10 ευρώ, η Supershock γύρω στα 13 ενώ η I love extreme 3,50 ευρώ μόνο και δεν υστερεί σε τίποτα απολύτως!

Γενικά έχω μείνει απίστευτα ευχαριστημένη από αυτή την μάσκαρα, την λάτρεψα από την πρώτη κιόλας χρήση, πράγμα πολύ σπάνιο για μένα γιατί συνήθως μου παίρνει ένα διάστημα για να συνηθίσω/αγαπήσω μία μάσκαρα και ένας βασικός λόγος είναι η σύσταση που συνήθως όσο περνάει ο καιρός γίνεται καλύτερη. Στην προκειμένη βρήκα την σύσταση σούπερ αμέσως με το που την άνοιξα, δεν είναι ούτε στεγνή, ούτε πολύ υγρή. 
Τέλος να σχολιάσω πως άλλες mascaras θέλουν συγκεκριμένο τρόπο τοποθέτησης για να ''δουλέψουν'' καλύτερα, ζιγκ ζαγκ και κολπάκια διάφορα, η συγκεκριμένη όμως βρίσκω ότι δεν χρειάζεται τίποτα παραπάνω, την εφαρμόζω με τοναπλούστερο τρόπο και έχω το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Κρατάει πολύ καλά κατά την διάρκεια της ημέρας, δεν μου έχει ερεθίσει ποτέ τα μάτια ούτε μου έχει τρέξει ποτέ και πραγματικά θεωρώ πως το αποτέλεσμα που δίνει είναι φανταστικό, ειδικά για την τιμή της!

Θα έλεγα πως το αποτέλεσμα της είναι αρκετά παραπλήσιο με της μωβ Get big lashes που σας έχω πει 100 φορές ποσο την λατρεύω, απλά η I love extreme δεν δίνει τόσο πολύ όγκο, από την άλλη όμως προτιμώ το βουρτσάκι της και το γεγονός ότι το στόμιο της είναι πολύ καλύτερο και δεν βγάζει τόοοοσο προϊόν όσο η Get big.

Την αγαπώ, σας την προτείνω με τα χίλια και θα την ξαναπάρω σίγουρα.
Well done Essence, εξαιρετικό προϊόν!

Την έχετε δοκιμάσει? Θα την δοκιμάσετε? Σας άρεσε? Δεν σας άρεσε?
Πείτε μου στα σχόλια!

Φιλιά πολλά!
xx

9 comments:

  1. great review dear.
    i like how it made your lashes more voluminous.
    :)


    Ms. Kei

    ReplyDelete
  2. Την εχω αλλά ακόμη δεν την εχω δοκιμάσει!!! Σούπερ αποτέλεσμα!!! Φιλιά!!!

    ReplyDelete
  3. την πηρα προσφατα αλλα δεν την εχω ανοιξει ακομα..Μακαρι να μου αρεσει και μενα γιατι θα με σωσει απο πολλαα ευρω..

    ReplyDelete
  4. Θα την δοκιμάσω! Τελικά με το μάτι σου όλα καλά;

    ReplyDelete
    Replies
    1. όχι,τα ίδια ακόμα δυστυχώς... στις φωτογραφίες δεν φαίνεται κάτι γιατί γούρλωνα επίτηδες το ένα μάτι για να μην φαίνεται το ''πεσμένο'' βλέφαρο... :(

      Delete
    2. Ωχ βρε κοπέλα μου. Πήγαινε στον οφθαλμίατρο να δεις μήπως είναι κάτι και σου εύχομαι περαστικά!

      Delete
  5. Με μπέρδεψες ελαφρώς. Για την extraordinaire έχω ακούσει τα χειρότερα από αρκετούς. Για την supershock οι απόψεις διίστανται... Της essence πάντως άσχετα από τις άλλες δύο το αποτέλεσμα μου αρέσει. Και όγκο βλέπω και διαχωρισμό και μήκος! Με βάζεις σε σκέψεις! Αλλά πρέπει να κρατηθώ γιατί πλέον έχω πιο πολλές κλειστές από ανοιχτές μάσκαρα! :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Εμένα προσωπικά η I love extreme μου άρεσε περισσότερο απ'όλες, δεν μπορώ να την συγκρίνω ακριβώς με την Extraordinaire καθώς την έχω σε μωβ, οπότε στο μαύρο δεν ξέρω πως θα έδειχνε, όσο για την supershock την ανέλυσα σε προηγούμενη ανάρτηση, έκανε πολύ πυκνές τις βλεφαρίδες αλλά ήθελε πολύ δούλεμα, έκανα την σύγκριση με αφορμή το βουρτσάκι που είναι ίδιο και το ότι σε γενικές γραμμές μου άρεσαν και εκείνες, δεν είπα πως δίνουν και οι τρεις το ίδιο αποτέλεσμα. Κι εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα αλλά με τόσα που άκουγα δεν γινόταν να μην την δοκιμάσω :P

      Delete
  6. χαχαχαχα οκ αυτή τη φορά θα πάω με σημειώσεις , δεν την ξαναπατάω να ψωνίσω μισοδιαβασμένη :)

    Να πω την αλήθεια αυτά τα βουρτσάκια δεν τα πολυσυμπαθώ, είμαι της παλιάς σχολής, αλλά βλέπω πως στις βλεφαρίδες σου κάνουν δουλίτσα.

    Ελένη ( http://missticklemepink.blogspot.gr/ )

    ReplyDelete

Hello beauties and thanks for visiting my blog! Comments make me happy! If you ask a question be sure to check back, I always answer! I always follow those who follow me. You may leave your blog's link but be sure to say something relevant to the blog post first because it's obvious when one comments only for self-promotion purposes and it's not really polite. And no follow for follow requests please.
xx