Σελίδες

My lovely followers

Tuesday, October 7, 2014

Astra Jumbo lipstick review & swatches!


Γεια σας κορίτσια μου! Σήμερα θα σας μιλήσω για ένα μολυβο-κραγιόν που αγόρασα πρόσφατα από το κατάστημα Oggi στην Ομόνοια (έχει και δύο στην Πατησίων, ένα κοντά στο σινεμά Αελλώ και ένα στην Βικτώρια), είναι από μία Ιταλική εταιρεία την Astra και είναι σε μία υπέροχη σκούρη μπορντώκαφεκεραμμιδί (οι περιγραφές μου σκίζουν) απόχρωση, ιδανική για φθινόπωρο και χειμώνα.

 



 Πρόκειται ουσιαστικά για ένα ξύλινο μολύβι χειλιών το οποίο όμως είναι jumbo και έτσι λογίζεται περισσότερο σαν κραγιόν, παρά σαν μολύβι χειλιών (το μέγεθος του καθιστά αδύνατη την χρήση του για περίγραμμα μόνο, αντιθέτως γεμίζει με τεράστια ευκολία τα χείλη)


Έχει διάρκεια 36 μήνες και δεδομένου ότι χρειάζεται ξύσιμο πιστεύω πως ακόμα κι εγώ που έχω 150+ κραγιόν στην συλλογή μου θα καταφέρω να το τελειώσω :P


Ένα θετικό που αξίζει να αναφέρω είναι ότι αναγράφει τα συστατικά του επάνω στο προϊόν, κάτι που σπάνια συμβαίνει σε κραγιόν/ προϊόντα χειλιών.



Έχει εντονότατη χρωματική απόδοση με ένα μόνο πέρασμα!




Βρίσκω αυτή την απόχρωση πολύ κολακευτική ,ειδικά για ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες και επίσης κάνει τα δόντια να δείχνουν λευκότερα! :D

Αν και είναι ματ είναι πολύ κρεμώδες και απλώνεται πανεύκολα και πολύ ομοιόμορφα στα χείλη, η χρωματική του απόδοση είναι φανταστική και αρκεί ένα πέρασμα για να έχετε το αποτέλεσμα που βλέπετε στις φωτογραφίες, αρχικά έχει μία ελάχιστη γυαλάδα, μετά από λίγο όμως γίνεται εντελώς ματ αλλά είναι πολύ άνετο στα χείλη, δεν τα ξηραίνει ούτε τα ''τραβάει''. Τέλος να πω πως έχει πολύ ικανοποιητική διάρκεια,εγώ γύρω στις 3 ώρες κάνω μια μικρή ανανέωση, βέβαια ακόμα και τότε είναι ακόμα πολύ έντονο το χρώμα απλά έχει χάσει λίγη από την ένταση του.

Για το χρώμα νομίζω δεν χρειάζεται να πω πολλά, είναι το απόλυτο χρώμα για φθινόπωρο και χειμώνα, ειδικά για λευκές επιδερμίδες!

Α! Ξέχασα να σας πω πως στοιχίζει μόνο 2μιση ευρώ! :D

Εαν μένετε Αθήνα και ο δρόμος σας σας βγάλει από κάποιο κατάστημα Oggi ή μπορείτε να βρείτε προϊόντα Astra δοκιμάστε το, αξίζει πάρα πολύ κατά την γνώμη μου!

Περιμένω τις απόψεις σας! :)
Φιλιά πολλά!
xx

6 comments:

  1. Υπέροχο!!Μπορώ να το βρω μέσω internet?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Δεν νομίζω, δυστυχώς δεν το έχει δει σε κάποιο site..

      Delete
  2. Κρίμα να μην έχει Oggi και στη Θεσσαλονίκη! Φαίνεται υπέροχο!

    ReplyDelete
  3. Φαίνεται πολύ ωραίο !! Εχει κι αλλες αποχρωσεις η μονο αυτη?

    ReplyDelete
  4. βρε συ έχεις πολύ ωραία χείλη. :D

    ReplyDelete
  5. de menw Athina dustuxws, giati kai i timi tou einai fantastiki alla kai to xrwma fwnazei fthinopooro !!! Polu wraies kai oi fwtografies sou thelw na pw. filia
    http://angiekariofilli.blogspot.gr/

    ReplyDelete

Hello beauties and thanks for visiting my blog! Comments make me happy! If you ask a question be sure to check back, I always answer! I always follow those who follow me. You may leave your blog's link but be sure to say something relevant to the blog post first because it's obvious when one comments only for self-promotion purposes and it's not really polite. And no follow for follow requests please.
xx