Σελίδες

My lovely followers

Thursday, August 21, 2014

Roc Soleil Protexion mattifying fluid Spf30 : Άφήνει όντως ματ την επιδερμίδα ;



Γεια σας κορίτσια μου! Θα παραλείψω τις εισαγωγές και θα μπω κατευθείαν στο ψητό : Πολύ πρόσφατα έλαβα για δοκιμή το συγκεκριμένο αντιηλιακό προσώπου από την Roc το οποίο υπόσχεται ματ αποτέλεσμα! 

Εννοείται πως ξεκίνησα να το χρησιμοποιώ αμέσως για να δω κατά πόσο θα ανταποκρινόταν στις προσδοκίες μου!


To begin with, μου άρεσε πάρα πολύ το μικροσκοπικό του στόμιο που βγάζει λίγη ποσότητα κάθε φορά και δεν κινδυνεύετε να χαραμίσετε άσκοπα προϊόν.

 
 
Ελπίζω να μπορείτε να το διακρίνετε στις φωτογραφίες, το προϊόν είναι πολύ λεπτόρευστο. Απλώνεται με τεράστια ευκολία, απορροφάται πολύ γρήγορα και έχει μία ανεπαίσθητη μυρωδιά που μου αρέσει πάρα πολύ. Να σας πω ότι αρχικά δεν είχα παρατηρήσει καν ότι μυρίζει κάτι, νόμιζα ότι ήταν εντελώς άοσμο, ώσπου έτυχε να μυρίσω το χέρι μου που έβαλα μια μικρή ποσότητα για να σας δείξω την υφή του και τότε πήρα είδηση την διακριτική του μυρωδιά.
 
Έχει δείκτη προστασίας 30 αυτό που έχω εγώ, αλλά βγαίνει και με υψηλότερο δείκτη προστασίας (50).
 
Τώρα το βασικότερο? Αφήνει όντως ματ την επιδερμίδα. Μιλάμε εντυπωσιάστηκα! Τα περισσότερα αντιηλιακά που έχω δοκιμάσει (όλα για την ακρίβεια εκτός από ένα της La Roche Posay) είτε ήταν λιπαρά, είτε άφηναν μια κολλώδη αίσθηση...
 
Το συγκεκριμένο πέρα από το ότι δεν γυαλίζει καθόλου, δεν το νιώθω καν στο δέρμα μου! Μπορεί σίγουρα να χρησιμοποιηθεί κάτω από μακιγιάζ χωρίς να ''βγάλει'' λιπαρότητα.
 
Δεν περιέχει parabens και ισχυρίζεται πως είναι ιδανικό για μικτές έως και λιπαρές επιδερμίδες. Εγώ έχω κανονική προς μικτή και μου ''έκατσε'' γάντι. Γενικά νομίζω πως μόνο οι ξηρές επιδερμίδες ίσως να μην το ''απολάμβαναν'' τόσο, που και γι'αυτό δεν είμαι σίγουρη γιατί ναι μεν αφήνει το δέρμα ματ, αλλά νιώθω πως το ενυδατώνει παράλληλα.
 
Με μία σύντομη έρευνα που έκανα σε ηλεκτρονικά φαρμακεία η τιμή του ξεκινάει από 10 ευρώ περίπου και σε αρκετά ηλεκτρονικά φαρμακεία θα το δείτε να συνοδεύεται από κάποιο δώρο της ίδιας εταιρείας!
 
Πραγματικά έμεινα πάρα πολύ ευχαριστημένη και το συστήνω ανεπιφύλακτα!
Το έχετε δοκιμάσει?
Θα το δοκιμάζατε?
Φιλιά πολλά!
xx
 
 
 
*pr sample

1 comment:

  1. Δεν έχω δοκιμάσει πολλά αντιηλιακά προσώπου, πάντως όσα εχω δοκιμάσει όντως ήταν λιπαρά.. Το συγκεκριμένο φαίνεται πολύ καλό θα του δώσω μια ευκαιρία και ελπίζω να μην με απογοητεύσει.. Φιλάκια :)

    ReplyDelete

Hello beauties and thanks for visiting my blog! Comments make me happy! If you ask a question be sure to check back, I always answer! I always follow those who follow me. You may leave your blog's link but be sure to say something relevant to the blog post first because it's obvious when one comments only for self-promotion purposes and it's not really polite. And no follow for follow requests please.
xx