Σελίδες

My lovely followers

Sunday, June 8, 2014

Korres liquid lipsticks - Review & swatches!



Γεια σας κορίτσια μου! Σήμερα θα σας μιλήσω για ένα προϊόν που έχω καιρό στην κατοχή μου και πρόκειται για υγρά κραγιόν από την εταιρεία Korres. Έχω τις αποχρώσεις 13 soft pink, 54 fuchsia και 28 berry. Ας τα δούμε!



Η χρωματική τους απόδοση είναι εντονότατη αλλά έχοντας στην κατοχή μου άπειρα υγρά κραγιόν θα έλεγα πως τα συγκεκριμένα πιο πολύ μου ''κάνουν'' για lipgloss με πολύ καλή χρωματική απόδοση.. Όπως θα καταλάβατε ήδη ίσως έχουν γυαλιστερή υφή και δεν στεγνώνουν ματ ή ημι-ματ όπως όλα τα άλλα υγρά κραγιόν που έχω στην κατοχή μου.

13 soft pink


Θα έλεγα πως αυτό είναι το αγαπημένο μου απ'όλα, είναι ένα πανέμορφο dusty pink που δείχνει πολύ φυσικό και ταιριάζει με όλα τα μακιγιάζ.

54 fuchsia


To συγκεκριμένο έχει φάουλ όνομα κατ'εμέ, αφού είναι ένα έντονο βαθύ βυσσινί που ναι μεν ροζίζει αλλά φούξια δεν το λες. Δυστυχώς δεν μπορούσα με τίποτα να βγάλω μια φώτο της προκοπής που να δείχνει το χρώμα όπως πραγματικά είναι. Είναι πιο κόκκινο και πιο βαθύ από το lip swatch που βλέπετε.

28 berry


Τέλος, έχουμε ένα πανέμορφο μπορντωβυσσινοδαμασκηνί χρώμα (βγαίνει λίγο λιγότερο σκούρο απ'ότι δείχνει στο lip swatch) και για την ακρίβεια μοιάζει αρκετά με το προηγούμενο αλλά είναι πιο σκούρο στα σίγουρα.

Η γνώμη μου :

Θα μπω κατευθείαν στο ψητό. Έχουν υπέροχη υφή, πολύ δροσερή και καθόλου κολλώδη που σε συνδιασμό με την υπέροχη μυρωδιά βανίλιας που έχουν σε κάνουν να θες να τα φας και κάνουν τα χείλη να δείχνουν πολύ όμορφα και σαρκώδη. Δυστυχώς όμως για μένα τα θετικά σταματούν εκεί, αφού η διάρκεια τους είναι μηδενική. Εξαφανίζονται από τα χείλη μου σε λιγότερο από μία ώρα ακόμα και αν δεν φάω/πιώ/καπνίσω. Επίσης τα δύο πιο σκούρα χρώματα λίγη ώρα μετά την εφαρμογή τους αρχίζουν να "τρέχουν" έξω από το περίγραμμα των χειλιών, το ροζ λόγω απόχρωσης είναι πιο "forgiving" και δεν έχω προσέξει να συμβαίνει το ίδιο ή και να συμβαίνει δεν είναι τόσο εμφανές. Γι'αυτό τον λόγο έχω καταλήξει να φοράω μόνο το ροζ, κι αυτό σπάνια, σε μέρες με πολύ minimal μακιγιάζ που θέλω απλά να έχω μια όμορφη φυσική λάμψη στα χείλη και ας εξαφανίζεται αμέσως.

Αν δεν σας νοιάζει να βάζετε κάθε μισή ώρα και ψάχνετε ένα gloss με ωραία υφή και πολύ καλή χρωματική απόδοση θα μπορούσατε να ρίξετε μια ματιά (στις πιο φυσικές αποχρώσεις, τα κόκκινα, φουξ κλπ δεν τα συστήνω με τίποτα για τον λόγο που προανέφερα), εγώ προσωπικά όμως που θέλω τα προϊοντα των χειλιών μου να έχουν μεγάλη διάρκεια απογοητέυτηκα πάρα πολύ και δεν θα τα ξαναέπαιρνα.

Ευτυχώς τα είχα βρει σε υπερπροσφορά, 8μιση ευρώ και τα 3 μαζί από το strawberrynet.
Mε μία σύντομη αναζήτηση στο νετ βλέπω πως οι τιμή τους σε online φαρμακεία ξεκινά από 7μιση ευρώ ενώ το κάθε κραγιόν περιέχει μόλις 3,5 ml προϊόντος.

Πολύ συνοπτικά έχουν φανταστική υφή , άρωμα και χρωματική απόδοση, τα πιο έντονα χρώματα ''τρέχουν'', μηδενική διάρκεια, πολύ μικρή ποσότητα και αρκετά υψηλή τιμή αν δεν τα αναζητήσετε σε online φαρμακεία. Για εμένα, δεν αξίζουν, αλλά έχουν σίγουρα και κάποια θετικά που εγώ προσωπικά δεν βρίσκω αρκετά για να τα ξανατιμήσω.

Τα έχετε δοκιμάσει? Θα τα δοκιμάζατε?
Φιλιά πολλά!
xx


10 comments:

  1. Απογοητευτική διάρκεια όντως! Τα καινούρια της catrice τα made to stay είναι ό,τι και αυτά αλλά με πολύυυ καλύτερη διάρκεια, έχουν χρώμα, γκλος εφέ και αφήνουν stain, τουλάχιστον το φούξια που δοκίμασα!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Έχω δει πολύ θετικές κριτικές για τα συγκεκριμένα προϊόντα της Catrice, το φουξάκι με ψήνει πολύ!!
      xx

      Delete
    2. Να κανονίσουμε καφεδάκι να σου το φέρω να δεις!

      Delete
    3. Αμεεεεεέ! Βέβαια βλέποντας αρκετά reviews στο νετ νομίζω πως θα το πάρω έτσι κι αλλιώς αλλά σίγουρα θέλω να πάμε για καφεδιά! <3

      Delete
  2. Ωραίο review!!!Δεν τα έχω δοκιμάσει και ούτε σκοπεύω γιατί και άλλα κορίτσια πιο πολλά αρνητικά πάρα θετικά τους βρήκαν!!

    ReplyDelete
  3. Τα προϊόντα για τα χείλη από τον Κορρέ πάντα με δελεάζουν αλλά πάντα με αφήνουν με αυτό το "αλλά". Κρίμα.. Πάντως τα χρώματα είναι πανέμορφα και σου πάνε!

    ReplyDelete
  4. εχεις δικιο για την διαρκεια τους..Τα συγκεκριμενα τα χρησιμοποιουσα οταν ειχα αρχισει να πρωτο βαζω εντονα κραγιον και δεν ηθελα κατι πολυ εντονο...Παντως δειχνουν ωραια στα χειλη σου

    ReplyDelete
  5. Hello there!!! Σε έκανα tag εδώ: http://melinadale.blogspot.gr/2014/06/tag.html !!!! Θα χαρώ να μοιραστείς μαζί μας ποια προϊόντα κρατάς στο κομοδίνο σου!!! :)

    ReplyDelete
  6. I love these colours!

    Great post :)

    http://itsmefleur.blogspot.co.uk/

    ReplyDelete

Hello beauties and thanks for visiting my blog! Comments make me happy! If you ask a question be sure to check back, I always answer! I always follow those who follow me. You may leave your blog's link but be sure to say something relevant to the blog post first because it's obvious when one comments only for self-promotion purposes and it's not really polite. And no follow for follow requests please.
xx