Σελίδες

My lovely followers

Saturday, May 24, 2014

My current fav pink eyeshadow! Beauty line no 174 - Review & Swatches


Γεια σας κορίτσια! Την προηγούμενη εβδομάδα είχα βγει για καφεδάκι με την αγαπημένη Δέσποινα που έχει το blog Beauty Case και είχα την φαεινή ιδέα να περάσουμε μια βόλτα από το καινούριο κατάστημα Dust and Cream που άνοιξε στο κέντρο και όπως ήταν φυσικό δεν θα μπορούσα να φύγω με άδεια χέρια. Κατάφερα να είμαι εγκρατής και αγόρασα 2 πραγματάκια μόνο (το ένα αποδείχτηκε φάουλ και θα σας το δείξω σε άλλη ανάρτηση) εκ των οποίων το ένα είναι αυτή η υπέροχη σκιά ματιών!

Με το που την είδα κεραυνοβολήθηκα και χωρίς δεύτερη σκέψη βούτηξα το δάχτυλο στο tester να δω πως "γράφει" και έπαθα σοκ!






Η χρωματική της απόδοση είναι απλά σοκαριστική, ίσα που ακουμπάς το δάχτυλο και έχεις ακριβώς το χρώμα που βλέπεις στο pan! Με primer ειδικά δεν το συζητώ καν, ακόμα πιο καραμπάμ χρώμα!
Το πιο απίστευτο όμως είναι το πόσο ωραία υφή έχει! Απαλή και βουτυρένια, απλώνεται και αναμειγνύεται πανεύκολα.. και διαρκεί άπειρες ώρες! (ακόμα και με το χειρότερο primer ίσως που έχω στην συλλογή που που οι σκιές μαζεύουν στις 5-6 ώρες η συγκεκριμένη σκιά στις 10 ώρες έδειχνε τόσο καλή όσο όταν την είχα εφαρμόσει)

Το καλύτερο όλων? Στοιχίζει μόνο 1,50 ευρώ! 
Πραγματικά την χρησιμοποιώ κάθε μέρα απ'όταν την πήρα και μου αρέσει πάαααρα πολύ! Δεν ξέρω αν οι υπόλοιπες αποχρώσεις είναι εξίσου καλές ποιοτικά αλλά από την συγκεκριμένη έμεινα απίστευτα ευχαριστημένη και την συστήνω ανεπιφύλακτα!

Τα προϊόντα της Beauty Line μπορείτε να τα βρείτε στα καταστήματα Dust and Cream και άλλα μαγαζιά με οικονομικά προϊόντα (αν και full range έχω δει μόνο στα Dust and Cream)

Αυτά από μένα για σήμερα, 
φιλιά!
xx


10 comments:

  1. Ωωωωωωω! Σ' ευχαριστώ πολύ για την αναφορά! :) Μου βάζεις όμως ιδέες να την πάρω για το swap! Πολύ ωραία ανάρτηση! :)
    Πάντως ομολογώ ότι θα θυμάμαι πάντα τον χαρακτηρισμό "ροζ του σολομού"... :P

    ReplyDelete
  2. Όντως τέλεια απόδοση!!Σίγουρα θα κοιτάξω για άλλες αποχρώσεις μιας και δεν "παίζω" πολύ στα μάτια! :P

    ReplyDelete
  3. Απίστευτη απόδοση! Τώρα τελευταία είμαι κι εγώ πολύ των ροζ και ροδακινί σκιών (είχα κάνει και tutorial χα!) και η συγκεκριμένη είναι απλά φανταστική! :)

    ReplyDelete
  4. πολυ ωραια φαινεται..δε συμπαθω τις ροζ σκιες αλλα θα κοιταξω για αλλες αποχρωσεις

    ReplyDelete
  5. Από απόδοση είναι φοβερή ! Αλλά δεν ξέρω αν θα φορούσα μια τόσο ροζ σκιά είμαι φαν των γήινων αποχρώσεων !

    ReplyDelete
  6. Πολύ καλή απόδοση !!! Ωραίο ποστ. Φιλία !!!

    ReplyDelete
  7. Ουάου! Θα την ψάξω :Ρ

    ReplyDelete
  8. Πω τι μου έκανες τώρα..Κι έψαχνα μια ροζ σκιά να σου πω την αλήθεια. Θα την τσεκάρω!!

    ReplyDelete
  9. Έχω την απόχρωση 160 και συμφωνώ απόλυτα μαζί σου! Είναι υπέροχες σκιές! Κι αυτή η απόχρωση φαίνεται πολύ ωραία!

    ReplyDelete
  10. Found your blog randomly and I’d like to say it’s fabulous! You have amazing photos & style! Everything is perfect!

    would you like to follow each other?
    will be happy to see you in my blog!

    www.dianacloudlet.com

    ReplyDelete

Hello beauties and thanks for visiting my blog! Comments make me happy! If you ask a question be sure to check back, I always answer! I always follow those who follow me. You may leave your blog's link but be sure to say something relevant to the blog post first because it's obvious when one comments only for self-promotion purposes and it's not really polite. And no follow for follow requests please.
xx