Σελίδες

My lovely followers

Friday, January 17, 2014

Straight lashes? Try Erre Due's volumizing waterproof mascara!


Erre Due Volumizing Waterproof mascara* 



Γεια σας κορίτσια! Σήμερα θα σας μιλήσω για ένα πολυαγαπημένο προϊόν που έχω στην κατοχή μου από το τέλος Ιουλίου και είναι μία αδιάβροχη μάσκαρα από την Erre Due η οποία απ'ότι κατάλαβα από πολλά blog posts και videos που διάβασα/παρακολούθησα ήταν ένα προϊόν που ή θα μισούσε ή θα λάτρευε κανείς, εγώ για καλή μου τύχη ανήκω στην δεύτερη κατηγορία!

Πολλές κοπέλες παραπονέθηκαν πως η μάσκαρα αυτή δεν στέγνωνε με τίποτα, ακόμα και ώρες (!) μετά ή ότι αργούσε υπερβολικά να στεγνώσει, εμένα πάλι μου στεγνώνει στο λεπτό και ποτέ δεν αντιμετώπισα πρόβλημα ούτε καν κατά τις πρώτες χρήσεις της, και γνωρίζω κοπέλες που επίσης δεν είχαν πρόβλημα γι'αυτό και πιστεύω πως ίσως κυκλοφόρησε κάποια ελαττωματική παρτίδα στο αρχικό της λανσάρισμα, δεν μπορώ να σκεφτώ κάποια άλλη εξήγηση, οπότε όσες δεν την δοκιμάσατε λόγω των αρνητικών κριτικών που έλαβε αυτή η μάσκαρα θα πρότεινα να της δώσετε μια ευκαιρία.

Ας τα πάρουμε από την αρχή. Έχω μακριές βλεφαρίδες,δεν μπορώ να πω το αντίθετο. Από καμπύλη όμως, το απόλυτο μηδέν. Τις γυρίζω με το ψαλιδάκι, εφαρμόζω την μάσκαρα, η καμπύλη καλά κρατεί για λίγο.. και όταν λέω λίγο, κανά μισάωρο το πολύ. Μετά τσουπ! Πέφτει σαν να μην υπήρξε ποτέ :p Έχω δοκιμάσει ελάχιστες mascaras που να μου κράτησαν αξιοπρεπώς την καμπύλη για ώρες και που να μην ήταν αδιάβροχες, και το τονίζω, ΚΑΜΙΑ δεν μου έδωσε την καμπύλη που μου δίνει η συγκεκριμένη μάσκαρα , αλλά το καλύτερο απ'όλα είναι πως όσο έντονη είναι η καμπύλη κατά την εφαρμογή , τόσο έντονη παραμένει ακόμα και πολλεεεεεές (πάνω από 12) ώρες μετά.

Είναι πολύ μαύρη, η σύνθεση της μου αρέσει πολύ, δεν είναι ούτε πολύ υγρή , ούτε στεγνή και όπως είπα πιο πάνω σε μένα έστω στεγνώνει πολύ γρήγορα. Έχει πολύ ωραίο πλαστικό βουρτσάκι που γραπώνει πολύ καλά τις βλεφαρίδες, με μία στρώση δίνει καλό διαχωρισμό, καμπύλη, μήκος και όγκο. Με μία δεύτερη στρώση εγώ προσωπικά πετυχαίνω το επιθυμητό αποτέλεσμα, πολύ καμπυλωτές, πολύ μακριές και πολύ πυκνές βλεφαρίδες που σχεδόν μοιάζουν ψεύτικες. Στην 2η στρώση χάνεται λιγάκι ο διαχωρισμός αλλά σε καμία περίπτωση δεν τις κολλάει μεταξύ τους και δεν δημιουργεί τα λεγόμενα "spider legs". Από διάρκεια και αντοχή είναι απλά σούπερ, δεν μουντζουρώνει και δεν φεύγει με τίποτα, ακόμα και να κλάψεις ή να ρίξεις νερό στο πρόσωπο σου.

Αυτό βέβαια όπως είναι λογικό σημαίνει πως σαν αδιάβροχη μάσκαρα που είναι δεν αφαιρείται με ένα απλό ντεμακιγιάζ, απαιτεί κάποιο διφασικό αν και εγώ προτιμάω να την αφαιρώ με αμυγδαλέλαιο ή έλαιο καρύδας που την αφαιρεί πιο γρήγορα και φυσικά. Αν πρέπει να βρω ένα μειονέκτημα θα πω το γεγονός ότι είναι αδιάβροχη και δεν θεωρώ πολύ καλή ιδέα να χρησιμοποιούμε καθημερινά αδιάβροχη μάσκαρα, απ'την άλλη όμως μία κοπέλα που δεν έχει καθόλου καμπύλη όπως εγώ δύσκολα θα πετύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα αλλιώς. Παλιότερα την χρησιμοποιούσα σε συγκεκριμένες περιπτώσεις μόνο, εδώ και 2-3 μήνες όμως την χρησιμοποιώ κάθε μέρα σχεδόν και δεν έχω παρατηρήσει απώλειες στις βλεφαρίδες μου οπότε αν και αδιάβροχη για την ώρα έστω δεν νιώθω να τις καταπονεί περισσότερο από μία απλή μάσκαρα.

Περιέχει 10 ml προϊόντος και στοιχίζει γύρω στα 11 ευρώ. Αν με ρωτήσετε αν θα την αγοράσω μόλις τελειώσει θα σας πω ναι με το χέρι στην καρδιά, βάζει κάτω πολύ ακριβότερες mascaras που έχω στην κατοχή μου και μου δίνει όλα όσα θέλω μία mascara, οπότε για μένα είναι ένα φανταστικό προϊόν σε πολύ καλή τιμή.

Όσον αφορά τα αποτελέσματα, ήρθε η ώρα να δείτε και να κρίνετε μόνες σας, σε όλες τις φωτογραφίες έχω γυρίσει τις βλεφαρίδες μου με ψαλιδάκι και φοράω 2 στρώσεις.





Πως σας φαίνεται? Την έχετε δοκιμάσει? Θα την δοκιμάζατε? Τέλος, είστε υπέρ ή κατά των αδιάβροχων mascaras?
Φιλιά πολλά!
xx

*pr sample

11 comments:

  1. Πολύυυυυυυυυ καλό το αποτέλεσμα Μαρία μου!!
    Κι εγώ δεν την είχα δοκιμάσει τόσο καιρό λόγω των αρνητικών κριτικών που είχα δει!Αλλά νομίζω αρέσει και σε μερικές..πχ στην Αρτεμις αν δεν κάνω λάθος!
    Και σε εσένα εννοείται!χαχαχ

    ReplyDelete
  2. Κι εμένα μου άρεσε πολύ η συγκεκριμένη. Μόνο μετά από κανένα 4μηνο αρχίζει και κάνει κόμπους γιατί ξεραίνεται αλλά κατά τ' άλλα την βρίσκω πολύ καλή! :)
    Πολύ ωραία ανάρτηση και ωραίες φωτογραφίες! :)

    ReplyDelete
  3. Χαίρομαι που σου άρεσε Μαρία, σε εμένα δυστυχώς δεν στέγνωνε με τίποτα :/ Και από καμπύλη μηδέν, ολόισιες ως συνήθως...
    Αλλά οι δικές μου βλεφαρίδες είναι αρκετά προβληματικές (ίσιες,ξανθές,κοντές αχ αχ), και δεν μου έκανε εντύπωση που δεν μου έκανε γιατί άνθρωποι είμαστε-σε κάποιες αρέσει κάτι σε άλλες όχι.
    xxx

    ReplyDelete
  4. wow! σου δινει πολυ καλο αποτελεσμα!

    ReplyDelete
  5. Κρίνοντας από τις φωτογραφίες εγώ θα τη δοκίμαζα σίγουρα! Φαινεται απίστευτο το αποτέλεσμα <3

    ReplyDelete
  6. Ντάξει τη They're Real δε την αλλάζω, αλλά πολύ καλό αποτέλεσμα κι η συγκεκριμένη! Κι εγώ θέλω καμπύλη που να κρατάει, κυρίως αυτό θέλω δηλαδή.

    ReplyDelete
  7. Αν και δεν έχω πρόβλημα με την καμπύλη αυτή θα την έχω υπόψιν μου γιατί έχει πολύ καλή τιμή και το αποτέλεσμα που δίνει είναι υπέροχο απ'ότι βλέπω!

    ReplyDelete
  8. wow...τι βλεφαριδες...αυτη την μασκαρα την εβλεπα απο το καλοκαιρι αλλα δε μου εκανε κλικ..γενικα δεν συμπαθω τις αδιαβροχες...

    ReplyDelete
  9. Γεια! Έγινα μέλος στο blog. Η Erre Due είναι μια από τις αγαπημένες μου εταιρείες. Please δες και το δικό μου blog irenesworld.squarespace.com

    ReplyDelete
  10. Wow your blog is so lovely and so creative!! :)
    Maybe you like to follow each other or visit my blog too it will be great :)

    Love,
    http://eyeloveeyecatcher.blogspot.de/

    ReplyDelete
  11. Μ'αρέσει,δεν είναι υπερβολικό το αποτέλεσμα αλλά δεν είναι κ τελείως "γυμνό".Τελικά οι φακοί σου πάνε,αν κ αρχικώς δεν μ'άρεσαν!

    ReplyDelete

Hello beauties and thanks for visiting my blog! Comments make me happy! If you ask a question be sure to check back, I always answer! I always follow those who follow me. You may leave your blog's link but be sure to say something relevant to the blog post first because it's obvious when one comments only for self-promotion purposes and it's not really polite. And no follow for follow requests please.
xx