Σελίδες

My lovely followers

Tuesday, October 23, 2012

Lovie eyeliner


Αυτό το eyeliner το αγόρασα από το bazaar που γίνεται στο μετρό του Συντάγματος ανά τακτά διαστήματα, είναι από την Lovie, μπλε ελεκτρικ απόχρωση και στην τιμή των 2 ευρώ.
Για να είμαι ειλικρινής δεν περίμενα να είναι και ό,τι καλύτερο, αλλά λάτρεψα το χρώμα του και το λεπτό του πινελάκι που είναι το αγαπημένο μου είδος πινέλου καθώς προσφέρει μεγάλη ακρίβεια και είπα να το δοκιμάσω αφού ήταν τόσο φθηνό. Λοιπόν, με μεγάλη μου χαρά μπορώ να πω πως οι προσδοκίες μου για το εν λόγω προϊόν διαψεύστηκαν. Περίμενα να είναι νερουλό, να φεύγει πολύ εύκολα, κλπ, παρ'ολ'αυτά όμως αποτέλεσε μια ευχάριστη έκπληξη! Το πινέλο του είναι τέλειο, η σύνθεση μια χαρά, ούτε πολύ πηχτό, ούτε νερουλό,  έχει πολύ έντονη απόδοση χρώματος, και κρατάει μέχρι να αποφασίσω εγώ να το αφαιρέσω!

Το πινελάκι του και swatch στο χέρι
και φορεμένο

Πως σας φαίνεται? Έχετε δοκιμάσει eyeliner της εν λόγω εταιρείας?

ps :Από το bazaar έχω αγοράσει και κραγιόν και ένα μολύβι χειλιών της lovie, οπότε θα ακολουθήσει και άλλο post!
xx

11 comments:

  1. Δεν εχω βρει ποτέ lovie, γκαβη ειμαι;
    Πολυ ωραίο φαίνεται

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σοβαρά μιλάς? Γίνονται συνέχεια bazaar στο Σύνταγμα, να πας να τσεκάρεις! Κατά τ'άλλα έχει κατά καιρούς σε μαγαζία τύπου 1 ευρώ, ή με καλλυντικά και σύντομα θα ανοίξει και το e-shop τους :)

      Delete
  2. Φαινεται τελειο χρωμα!!!!
    Ηθελα καιρο να παρω να μπλε eyeliner αλλα δεν ημουν σιγουρη αν θα μου αρεσει σε μενα, οποτε ειναι μια καλη ευκαιρια να δοκιμασω απο την εταιρεια Lovie που ειναι αρκετα οικονομικο!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ναι δοκίμασε το, είμαι αρκετά ευχαριστημένη συγκριτικά με την τιμή του! Και εγώ δεν ήμουν τόσο σίγουρη για το χρώμα, γι' αυτό και δεν είχα αγοράσει νωρίτερα.. Αλλά λέω 2 ευρώ είναι, τι ψυχή έχουν?Και ευτυχώς δεν πήγαν στα σκουπίδια, το αγάπησα ^_^

      Delete
  3. Πολύ ωραίο το αποτέλεσμα που δίνει. Η lovie, αν το ψάξεις, έχει μικρά θαυματάκια! Ειδικά τα κραγιόν της μου αρέσουν πολύ.
    Ειρήνη by http://dreamofbeauty22.blogspot.gr/
    Φιλιά!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Κραγιονάκια έχω και εγώ, ένα πολύ-πολύ-πολύ έντονο ροζ και ένα peachy,καθώς και μανώ, μολύβι χειλιών. Θα ανεβασω reviews και από αυτά :)

      Delete
  4. Πολύ ωραίο χρώμα! :)
    Και μία συμβουλή. Ίσως το κάνεις μόνο για τα swatches αλλά αν το κάνεις γενικά μην φορτώνεις τα μάτια σου πάνω κάτω με eyeliner. Προτίμησε να βάζεις σκιά στο κάτω βλέφαρο. Κυρίως δε τα χρωματιστά eyeliner είναι ωραία φορεμένα και μόνο στο κάτω (τάση για το καλοκαίρι 2013)! ;)
    Φιλιά!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Όχι, δε το έκανα μόνο για τα swatches :p Γενικά το κάνω, χαχα! Δεκτή η συμβουλή σου αν και εμένα μου αρέσει το αποτέλεσμα.. Γνώμες είναι αυτές :p
      xx

      Delete
  5. Tέλειο χρώμα! Το μπλε ελεκτρίκ είναι παντού αυτή την περίοδο!

    YΓ: Βγάλε σε παρακαλώ το captcha! Είναι πολύ εκνευριστικό όταν θέλεις να αφήσεις σχόλια! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nαι, είναι πολύ όμορφο!:)
      Συμφωνώ ότι είναι σπαστικό, απλά είμαι καινούρια στο blogging -και άσχετη- :$
      Μπορείς να μου δώσεις τα φώτα σου?

      Delete

Hello beauties and thanks for visiting my blog! Comments make me happy! If you ask a question be sure to check back, I always answer! I always follow those who follow me. You may leave your blog's link but be sure to say something relevant to the blog post first because it's obvious when one comments only for self-promotion purposes and it's not really polite. And no follow for follow requests please.
xx