Σελίδες

My lovely followers

Wednesday, October 31, 2012

Le Rouge Matt absolut colour lipstick- Bella Oggi

Επιτέλους θα σας μιλήσω για τα καινούρια πολυαγαπημένα μου matte κραγιονάκια! Eίναι της εταιρείας bella oggi, από την οποία είχα αγοράσει μια καταπληκτική μάσκαρα της οποίας το review μπορείτε να δείτε εδώ και αφού έμεινα τόσο ικανοποιημένη από αυτή μου την αγορά είπα να δοκιμάσω και τα matte κραγιόν, τα οποία είναι αυτά :

Δεν έχουν ονομασίες τα χρώματα τους. Εγώ έχω το 01, το 02 και το 06. Ένα nude, ένα natural και ένα βαθύ κόκκινο που "βυσσινίζει" λίγο. Η matte σειρά τους έχει μόνο 6 χρώματα οπότε έχω ήδη τη μισή σειρά :p Τα αγόρασα 4,50 ευρώ το καθένα και μπορώ να πω πως ήταν μια υπέροχη αγορά και τα έχω  ευχαριστηθεί πάρα πολύ. 
Παραθέτω swatches:
Aπόχρωση 01

Απόχρωση 02

 Απόχρωση 06
 Όπως βλέπετε γράφουν πολύ ωραία και έντονα στα χείλη! Αν και είναι matte δε νιώθω την ανάγκη να ενυδατώσω τα χειλη μου πρώτα καθώς δεν ξηραίνουν ιδιέταιρα τα χείλη. Για την ακρίβεια κατά την εφαρμογή τους τα νιώθω ενυδατικά, απλά μετά από ώρα ξηραίνουν λίγο τα χείλη, όπως κάνει κάθε matte κραγιόν, κάτι που όμως δε με ενοχλεί γιατί δείχνουν πανέμορφα και πάλι και δε με ενοχλούν καθόλου. Έχουν μια πολύ διακριτική μυρωδιά βανίλιας που λατρεύω και διαρκούν πολλές ώρες (το μέγιστο που έχω φορέσει κάποιο της σειράς ήταν 4μιση ώρες και το αφαίρεσα μόνη μου, πιστεύω πως θα είχε κρατήσει ακόμα περισσότερο αν το άφηνα).Επίσης λατρεύω τις συσκευασίες τους! Τα περισσότερα οικονομικά καλλυντικά ακόμα και να έχουν καλή ποιότητα συνήθως υστερούν στη συσκευασία, αλλά τα συγκεκριμένα κραγιόν συνδιάζουν ποιότητα, ποσότητα, συσκευασία και τιμή!Πραγματικά δε μπορώ να βρω κάποιο μειονέκτημα, είναι καταπληκτικά!
Τα έχετε δοκιμάσει?
Θα τα δοκιμάζατε?
xx



18 comments:

  1. Πολύ ωραία και φθηνα, που μπορουμε να τα βρουμε;

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tα αγόρασα από Πάτρα, αλλά έχω βρει και στην Αθήνα ένα κατάστημα με bella oggi, στη Βικτώρια, και συγκεκριμένα απέναντι από το bsb στην Πατησίων. Και στη Θεσσαλονίκη έχει απ'όσο γνωρίζω.

      Delete
    2. Πάτρα από ποιό κατάστημα?

      Delete
    3. Ένα με καλλυντικά και κομμωτηριακά στην Κανακάρη!

      Delete
  2. Σου ταιριαζουν πολυ και τα τρια!Θα ψαξω και εγω να βρω αυτη τη εταιρία :) Μπραβο κουκλιτσα μου ωραια αναρτησουλα σμουατς!

    ReplyDelete
  3. Τέλεια χρωματάκια! Τα είδα προχθές αλλά έχω πήξει από κραγιόν και δεν πήρα τίποτα! Τσέκαρε και το 09 όταν τα ξαναδείς. Ίσως να είναι και το πιο ωραίο χρώμα της matte σειράς! ;)

    ReplyDelete
  4. Αφού 6 είναι συνολικά βρε. Και στο site το ίδιο. Μήπως αναφέρεσαι σε άλλη σειρά της εταιρείας? Και εγώ άπειρα κραγιόν έχω αλλά ποτέ δε μπορώ να πω όχι :p

    ReplyDelete
  5. φενοντε τελειααααααα

    ReplyDelete
  6. ωραιες αποχρωσεις μπραβο σε περιμενω και στο σπιτακι μου να τα λεμε και απο εκει

    ReplyDelete
  7. Πολύ ωραία φαίνονται!!! Δε την είχα ξανακούσει την εταιρεία!!!Φιλάκια!!!

    ReplyDelete
  8. And don't forget to follow back!!:)

    ReplyDelete
  9. These lipsticks are beautiful! xx

    ReplyDelete
  10. Beautiful colors!!!! would you like to follow each other?
    Besos, desde España, Marcela♥

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you so much for your visit!!!
      Have a good week! and my G+ for you...

      Delete
  11. like the first colour :) would u like follow each other?

    ReplyDelete
  12. Σην Αθηνα που μπορω να βρω; Θεσσαλονικη εχει σιγουρα. Εχω αρκετα bella oggi κραγιον και μπορω να πω ειναι τελεια με καλυτερη την ασημενια σειρα που λεγεται dynamic everyday bella oggi...τα θελω οπωσδηποτε. καμια βοηθεια;;;

    ReplyDelete

Hello beauties and thanks for visiting my blog! Comments make me happy! If you ask a question be sure to check back, I always answer! I always follow those who follow me. You may leave your blog's link but be sure to say something relevant to the blog post first because it's obvious when one comments only for self-promotion purposes and it's not really polite. And no follow for follow requests please.
xx