Σελίδες

My lovely followers

Monday, February 2, 2015

MUA Undress your skin highlighters! Review-Swatches ♡


Γειά σας κορίτσια! Αυτή είναι μία ανάρτηση που αναβάλλω να γράψω εδώ και περίπου 3 εβδομάδες, ναι είμαι απαράδεκτη, το παραδέχομαι! Κάλλιο αργά, παρά ποτέ όμως, έτσι?

Θα σας μιλήσω για δύο πολυαγαπημένα highlighters από την γνωστή πια σε όλες MUA ( Make Up Academy ), okay, για όσες δεν την γνωρίζουν πρόκειται για μία πολύ οικονομική αγγλική εταιρεία drugstore που έχει και αρκετά ποιοτικά προϊόντα!


Η σειρά αυτή ονομάζεται Undress your skin και έχει δύο αποχρώσεις, Pink shimmer που είναι ένα πανέμορφο απαλό ροζάκι που ασημίζει αρκετά ( αριστερά ) και Iridescent gold που είναι ένα κιτρινωπό χρώμα, επίσης πολύ όμορφο.




Πρώτα βγήκε το pink shimmer το οποίο και έχω στην κατοχή μου κοντά δύο χρόνια πλέον




ενώ πολύ πρόσφατα, πριν 3-4 μήνες κυκλοφόρησε και το αδερφάκι του και δεν γινόταν να μην το αποκτήσω και αυτό.




Aυτό είναι το pink shimmer, και είναι όπως είπα και πριν μία απόχρωση ασημο-ροζ , πολύ frosty, που εγώ προσωπικά λατρεύω, θέλει πολύ ελαφρύ χέρι αλλά ελάχιστη ποσότητα αρκεί για να κάνει πολύ εντυπωσιακό το μακιγιάζ σας.



H απόχρωση iridescent gold πάλι είναι ένα πολυυυυυύ απαλό χρυσαφί να το πώ ; Ούτε χρυσαφί είναι, ούτε σαμπανιζέ, έχει μία πολύ απαλή κίτρινη χροιά. Πανέμορφο και αυτό και σίγουρα πιο ''συμβατικό'' από το προηγούμενο, μπορώ να το φανταστώ με περισσότερα μακιγιάζ.


Εδώ μπορείτε να δείτε την διαφορά των δύο,στα αριστερά είναι το pink shimmer και στα δεξιά το iridescent gold.

Έχουν πάρα πολύ καλή ποιότητα κατά την άποψη μου. Έχουν πάρα πολύ καλή χρωματική απόδοση, πάρα πολύ καλή διάρκεια, πολύ ωραία υφή που δεν τριμματίζεται, είναι απαλή, όχι βελούδινη όπως το highlighter της The Balm για παράδειγμα, αλλά για τα χρήματα του είναι σούπερ και το βασικότερο είναι πως δεν έχει fallout, απλώνεται και αναμειγνύεται εύκολα , έχει πολύ γενναιόδωρη ποσότητα προϊόντος ( 7,5 γραμμάρια ) και όμορφη αν και λιτή συσκευασία.

Αν πρέπει να πω κάτι αρνητικό είναι πως περιέχουν parabens και πως οι συσκευασίες τους δεν είναι πολύ γερές, εμένα από το ένα μου έχει σπάσει το καπάκι, ωστόσο αυτό είναι κάτι που σίγουρα μπορώ να παραλλείψω μπροστά στα τόσα θετικά.

Στοιχίζουν μόνο 3 λίρες το ένα και τα βρίσκετε εδώ.

Σκέφτηκα να σας δείξω και κάποιες εναλλακτικές προϊόντων που τους μοιάζουν χρωματικά.





Αν και στην φωτογραφία φαίνονται να διαφέρουν αρκετά, στην πραγματικότητα μοιάζουν αρκετά χρωματικά το pink shimmer με το baked blush της beauty uk στην απόχρωση halo για το οποίο σας έχω ξαναμιλήσει εδώ .







Το iridescent gold πάλι μοιάζει λιγάκι με το MaryLou Manizer της the Βalm, απλά το MaryLou είναι σαμπανιζέ ενώ το iridescent gold όπως είπα και πριν έχει απλώς μια απαλή κίτρινη χροιά, και μοιάζει απίστευτα με το studio blush από e.l.f στην απόχρωση gotta glow ( ωστόσο προτιμώ το iridescent gold γιατί το gotta glow τριμματίζεται αρκετά και δεν έχει τόσο ωραία υφή. )

(Από αριστερά προς δεξιά MaryLou Manizer , Iridescent Gold, Gotta Glow)
ps: Μην ξεγελιέστε από την φωτογραφία! Ξέρω πως φαίνονται σχεδόν πανομοιότυπα το MaryLou με της MUA αλλά ειλικρινά δεν είναι , προσπάθησα πολύ να αποτυπώσω την διαφορά τους στις φώτο αλλά μάταια :P

Κάπου εδώ τελειώνει αυτή η ανάρτηση- σιδηρόδρομος και ο επίλογος μου είναι ότι προτείνω ανεπιφύλακτα αυτά τα δύο διαμαντάκια από MUA!

Tα έχετε δοκιμάσει ; Θα τα δοκιμάσετε ; 
xx

11 comments:

  1. Τέλεια! Δεν τα έχω δοκιμάσει, αν κι έχω αρκετά highlighters ανοιχτά οπότε μάλλον δεν θα τα προμηθευτώ σύντομα.
    Πολύ ωραίο το review σου, και πολύ έξυπνη ιδέα να μας προτείνεις εναλλακτικές <3 xxx

    ReplyDelete
  2. Έχω δοκιμάσει το pink shimmer και δεν μου άρεσε καθόλου! :( Έπαιρνα πάρα πολύ ποσότητα και πάλι απόδοση δεν είχε... Στις φωτογραφίες σου βλέπω σούπερ αποτέλεσμα και απορώ αν έτυχα μόνο εγώ το προϊόν έτσι..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ίσως σου έτυχε ελαττωματικό προϊόν γιατί ειλικρινά γράφει πολύ έντονα.... τι να πω :/

      Delete
  3. δεν έχει τύχει να τα δοκιμάσω αλλά φαίνονται σούπερ ^^ <3

    ReplyDelete
  4. Πολύ χρήσιμα τα swatches για να κάνουμε και σύγκριση! Δείχνουν πολύ όμορφα! Μπορεί να έχω λιπαρό δέρμα, αλλά και πάλι γλυκοκοιτάζω highlighters χαχαχα!

    ReplyDelete
  5. φαίνονται πολύ όμορφα!

    ReplyDelete
  6. Πολυ ωραιο ποστ!!! Το ροζακι τ εχω κ εγω!!! Φιλια!!!

    ReplyDelete
  7. Ήθελα πριν πολύ καιρό να κάνω μια αγορά παλέτα και highlighter από MUA αλλά αυτά που ήθελα ήταν συνέχεια εξαντλημένα! Από τότε που πήρα αυτό της BeautyUK το χρησιμοποιώ ευλαβικά! Πολύ ωραίες επιλογές! :)

    ReplyDelete
  8. Ούτε κι εμένα μου γράφει έντονα το pink shimmer! Δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα πλέον αλλά είχα απογοητευτεί πολύ αρχικά. Επίσης θέλω πληροφορίες για τη φωτογραφική σου! Δεν φαντάζεσαι πόσο παιδεύομαι να βγάλω ένα swatch της προκοπής με την μπακατέλα μου! :/

    ReplyDelete
  9. Πολύ χρήσιμο post. Λατρεύω τα highlighters!

    ReplyDelete
  10. Γεια σου γλυκιά μου. Είμαι η Μαρία και είμαι κι εγώ blogger - youtuber. Μόλις έγινα μέλος στο blog σου και μου αρέσει πάρα πολύ. Θαυμάζω τη δουλειά σου. Πραγματικά μπράβο. Από εδώ και στο εξής δε θα χάνω ούτε άρθρο.

    Αν θες ρίξε μια ματιά κι εσύ στο blog και στο κανάλι μου και γράψε μου τη γνώμη σου. Σε ευχαριστώ. Θα χαρώ πολύ να γνωριστούμε και να κρατήσουμε επαφή.

    Καλή συνέχεια σου εύχομαι. Πολλά πολλά κόκκινα φιλάκια.

    Mαρία.

    Το blog μου: http://olagiatisgunaikes.blogspot.gr/
    Το κανάλι μου: https://www.youtube.com/channel/UCGwADt8svIjueJnj4UVjwhQ

    ReplyDelete

Hello beauties and thanks for visiting my blog! Comments make me happy! If you ask a question be sure to check back, I always answer! I always follow those who follow me. You may leave your blog's link but be sure to say something relevant to the blog post first because it's obvious when one comments only for self-promotion purposes and it's not really polite. And no follow for follow requests please.
xx