Σελίδες

My lovely followers

Tuesday, February 24, 2015

Best drugstore contour powder for pale skin! NYX blush "Taupe"


Γεια σας, γεια σας! Σήμερα συνειδητοποίησα πως δεν σας έχω μιλήσει ποτέ εκτενώς για το προϊόν που έχω "λιώσει" περισσότερο από κάθε άλλο για φωτοσκιάσεις και αυτό δεν γινόταν να το αφήσω έτσι, οπότε να'μαι με ένα καινούριο review για το υπέροχο αυτό ρουζάκι από ΝΥΧ , το οποίο εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ σαν bronzer καθώς είναι 100 % ματ και στην καταλληλότερη απόχρωση για να κάνεις κοψίματα που να δείχνουν φυσικά.


Για την συσκευασία δεν έχω να πω πολλά, απλή και πλαστική αλλά κλείνει πολύ καλά και είναι γερή οπότε το προϊόν είναι ασφαλές και μπορείς να το μεταφέρεις άφοβα στην τσάντα σου.



Το χρώμα του είναι όπως λέει και το όνομα " taupe " ( καλά, όχι ακριβώς )
Είναι ένα καφέ ψυχρό, με γκρι υποτόνους που μιμείται άψογα το χρώμα της σκιάς ( ναι, δεν βγάζει κανένα νόημα αυτό που έγραψα, αλλά εννοώ πως τοποθετημένο στα σημεία που δημιουργούνται φυσικά οι σκιές σχεδόν δεν ξεχωρίζει ) και είναι πραγματικά ΑΨΟΓΟ γι'αυτή την χρήση. Δεν κοκκινίζει, δεν πορτοκαλίζει, δεν είναι πολύ καφέ, αλλά ούτε είναι και υπερβολικά ψυχρό. Νομίζω πως πραγματικά δεν υπάρχει καταλληλότερη απόχρωση για φωτοσκιάσεις.

Βέβαια κάπου εδώ να σας πω ότι αυτό το προϊόν σας το προτείνω μόνο αν είστε πολύ ανοιχτόχρωμες σαν εμένα κι αυτό γιατί είναι πολύ ανοιχτόχρωμο και έχει μικρή απόδοση χρώματος. Ακόμα κι εγώ που είμαι σαν γάλα το "χτίζω" δέκα ώρες για να έχω την ένταση χρώματος που επιθυμώ. Αυτό είναι θετικό από την μία γιατί δεν υπάρχει καμία περίπτωση να το παρακάνω και να γίνω κλόουν, όσο βαρύ χέρι και αν χρησιμοποιήσω και έτσι και αλλιώς δεν θέλω πολύ έντονα και επιτηδευμένα "κοψίματα" στην καθημερινότητα μου, σε συγκεκριμένες περιπτώσεις όμως που θέλω πιο έντονο αποτέλεσμα μου φεύγει λίγο η πίστη (με το συμπάθειο) να το "χτίζω" οπότε αν έχετε μεσαία ή πιο σκούρα επιδερμίδα καλύτερα μην το κοιτάξετε καν, ενδέχεται να μην φαίνεται καν πάνω σας.

Κατά τ'άλλα είναι πάρα πολύ καλό ποιοτικά, δεν θρυμματίζεται καθόλου, απλώνεται και αναμειγνύεται εύκολα και πολύ καλά και έχει εξαιρετική διάρκεια.

Το μόνο του μελανό σημείο είναι η χρωματική απόδοση, που και πάλι όπως προείπα δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα αφού χτίζεται.


Εδώ βλέπετε και ένα swatch στο χέρι μου, για το οποίο κατέβαλα -πιστέψτε με- τεράστιο κόπο για να φανεί , έβαζα προϊόν δέκα ώρες! ( στο πρόσωπο φαίνεται πολύ πιο εύκολα, μην τρομάζετε )

Περιέχει 4 γραμμάρια προϊόντος και είναι πολύ οικονομικό, εγώ προσωπικά το προμηθεύτηκα ή από το beautyjoint ή από το cherryculture , δεν θυμάμαι καθόλου, αλλά προϊόντα της ΝΥΧ μπορείτε να βρείτε και στο ελληνικό ηλεκτρονικό κατάστημα της ΝΥΧ ( είναι υπό κατασκευή αλλά μπορείτε να βλέπετε τα προϊόντα στην σελίδα τους στο facebook και να κάνετε τις παραγγελίες σας στέλνοντας τους στο e-mail info@nyxcosmetics.gr )

Αυτά! Το έχετε δοκιμάσει ; Θα το δοκιμάζατε ; Ποιό είναι το δικό σας αγαπημένο προϊόν για φωτοσκιάσεις ;
xx

7 comments:

  1. Ε ντάξει, αν δεν έκανες και review γι'αυτό, τότε για ποιο; Ξέρω πόσο σ'αρέσει κι όχι άδικα, δείχνει τέλειο (τουλάχιστον πάνω σου), κι αν το πάρω (που το ψήνω), εσύ θα φταις. Έχει απίστευτο χρώμα!

    ReplyDelete
  2. Ένα ρουζ έχω μόνο από ΝΥΧ και το χρησιμοποιώ μεπολύ προσοχή γιατί έχει έντονη απόδοση και αν δετοπρο΄σεξω θα βγω σα κλοουν έξω. Αυτή την απόχρωση όσες φοές πήγα να την πάρω απότο κατάστημα δεν υπήρχε...Επίσης από τη συσκευασία μου έφυγε το τζαμάκι... :( .Πολύ ωραίο ποστ. Μου θύμησες ξανά να το ψάξω! Φιλιά

    ReplyDelete
  3. Πολύ ωραίο post, δείχνει πανέμορφο :) φιλάκια

    ReplyDelete
  4. ααα φαίνεται τόσο όμορφο!!! αφού χτίζεται η απόχρωση καλύτερα μη σου πω ;) τέλειο! όταν πάρω κάτι από αυτή την εταιρία θα είναι το πρώτο που θα κοιτάξω. Φιλιά :*

    ReplyDelete
  5. Πολύ ωραίο review Μαρία! Δεν το έχω δοκιμάσει και φαίνεται ενδιαφέρον, βέβαια με προβλημάτισες με την απόδοση! Είμαι ανοιχτόχρωμη, αλλά όχι όσο εσύ. Θα το ψάξω πάντως! :) x

    ReplyDelete
  6. Πάνω ψηνόμουνα να το δοκιμάσω με την τόσο ωραία περιγραφή σου έκανες λόγο για την αποδοση του και τώρα το σκέφτομαι ...

    ReplyDelete
  7. Το είχα swatchάρει στο κατάστημα -είμαι βλέπεις από τις τυχερές της Θεσσαλονίκης- και το πρώτο που σκέφτηκα ήταν ότι θα ήταν ωραίο για κοψίματα. Πάντως κι εγώ το βρίσκω θετικό το ότι μπορείς να χτίσεις την απόδοση γιατί πολλά bronzers και ρουζ είναι πολύ έντονα και μπορείς να ξεφύγεις εύκολα.

    ReplyDelete

Hello beauties and thanks for visiting my blog! Comments make me happy! If you ask a question be sure to check back, I always answer! I always follow those who follow me. You may leave your blog's link but be sure to say something relevant to the blog post first because it's obvious when one comments only for self-promotion purposes and it's not really polite. And no follow for follow requests please.
xx