Σελίδες

My lovely followers

Tuesday, December 23, 2014

Dust & Cream pencils Review - A hit & a miss!

Γεια σας όμορφες!! Ξέρω ότι έχω χαθεί ( ειδικά από το blog ) αλλά τρέχω και δεν φτάνω με την δουλειά, ελπίζω σιγά σιγά να μπουν όλα σε μια σειρά και να αρχίσω να παίρνω κανένα ρεπό ώστε να μην εξαφανίζομαι τόσο... Anyway, χωρίς πολλές πολλές περιττές εισαγωγές ας περάσουμε στο θέμα της ανάρτησης που είναι μια καινούρια κυκλοφορία των γνωστών σε όλες φαντάζομαι Dust & Cream και είναι μολύβια ματιών και χειλιών που φέρουν την επωνυμία του καταστήματος.

Έχω να σας δείξω ένα ματιών και ένα χειλιών, το ένα μπορώ να πω με σιγουριά πως έχει γίνει αγαπημένο και σίγουρα θα το αναζητήσω και σε άλλες αποχρώσεις, το άλλο όμως με απογοήτευσε.


Έχουν πολύ ωραία συσκευασία με ενσωματωμένη ξύστρα,κάτι το οποίο εκτιμώ αφάνταστα καθώς έχω μία τάση να χάνω τις ξύστρες μου και βολεύει για να τα ξύνω όταν τα έχω μαζί μου.



Το μολύβι χειλιών το έχω στην απόχρωση 011 deep violet και των ματιών στην απόχρωση 043 deep green.


Το μολύβι χειλιών είναι σε μία υπέροχη απόχρωση ροζομωβ muted, σαν σάπιο μήλο αλλά με εμφανή την παρουσία του μωβ μέσα, θα έλεγα ότι Kylie Jenner-ίζει και είναι απίστευτα ευκολοφόρετο, πραγματικά νομίζω πάει με (σχεδόν) όλα τα μακιγιάζ.

Το μολύβι ματιών είναι σε μία υπέροχη πετρόλ-κυπαρισσί απόχρωση.


Εδώ βλέπετε πως γράφουν στο χέρι.. 

Το μολύβι χειλιών έχει πολύ καλή απόδοση και γράφει εύκολα χωρίς να αφήνει κομματάκια, δεν είναι πολύ μαλακό αλλά ούτε και πολύ σκληρό, κάτι που βοηθάει πολύ στον σχεδιασμό των χειλιών και του δίνει πολύ καλή διάρκεια.Ειλικρινά το έχω καταβολευτεί και το φοράω ασταμάτητα μόνο του σαν κραγιόν αλλά και σαν περίγραμμα με άλλα ροζ, μωβ και in between κραγιόν, είμαι πολύ ευχαριστημένη από την διάρκεια του και ακόμα και φορεμένο μόνο του αν και εντελώς ματ δεν ξηραίνει ιδιαίτερα τα χείλη μου και δεν δείχνει άσχημο ούτε καν όταν περάσουν πολλές ώρες.
Εμένα προσωπικά μου άρεσε απίστευτα τόσο το χρώμα όσο και η ποιότητα και σίγουρα θα τιμήσω και άλλες αποχρώσεις.

Όσον αφορά το μολύβι ματιών, απλά και συνοπτικά θα πω πως με απογοήτευσε οικτρά. Είναι σκληρό, γράφει δύσκολα, αφήνει κομματάκια, δεν έχει καλή διάρκεια.. Και αν προσπαθήσετε να χτίσετε την απόδοση του, όσο το πατάτε από πάνω φεύγει το χρώμα από την αρχική στρώση,αν βγάζω καθόλου νόημα. Δεν ξέρω γιατί το ένα βγήκε τόσο καλό και το άλλο τόσο κακό, δεν ξέρω αν έτυχε με την συγκεκριμένη απόχρωση ή είναι όλα έτσι, όταν επισκεφτώ κάποιο dust & cream θα swatchάρω κι άλλα και ίσως δώσω δεύτερη ευκαιρία σε κάποια άλλη απόχρωση μπας και με διαψεύσει, το συγκεκριμένο όμως δεν το προτείνω σε καμία περίπτωση...



Εδώ βλέπετε τα προϊόντα φορεμένα. Στην 1η φωτογραφία φοράω το μολύβι χειλιών ( duuuh! ) σε όλη την επιφάνεια των χειλιών, σαν κραγιόν,και στην δεύτερη των ματιών, χωρίς primer , χωρίς τίποτα. Νομίζω βλέπετε πόσο υστερεί η απόδοση του, και το χτίσιμο είναι σχεδόν ακατόρθωτο.

Πολύ συνοπτικά χαίρομαι που μία ελληνική εταιρεία τόσο αξιόλογη άρχισε να κυκλοφορεί προϊόντα με την επωνυμία της (πέρα από τα λατρεμένα beauty line), το ένα το αγάπησα και το συνιστώ ανεπιφύλακτα, το άλλο δυστυχώς το αντιπάθησα έως και μίσησα γιατί μου είναι αδύνατον να το χρησιμοποιήσω και είναι πραγματικά κρίμα γιατί έχει χρωματάρα. 

Σίγουρα θα πάω να δω σε τι άλλες αποχρώσεις βγαίνουν και αν κυκλοφόρησαν και άλλα προϊόντα με την επωνυμία dust & cream και θα σας ενημερώσω σίγουρα μέσω της σελίδας μου στο facebook ή σε επόμενη ανάρτηση.

Ως τότε καλά να περνάτε και φιλιά πολλά!
Α, και εννοείται μην ξεχάσετε να μου γράψετε την δική σας άποψη αν τα έχετε δοκιμάσει και εσείς!
xxx


*pr samples








9 comments:

  1. συμφωνω απολυτα!ειχα κερδισει σε ενα διαγωνισμο και γι αυτο πεσανε στα χερια μου αυτα τα μολυβια,οντως τα μολυβια χειλιων ειναι πολυ πολυ καλα ενω των ματιων ειναι χαλια,εγω προσωπικα μολυβι βαζω στη υγρη γραμμη στο εσωτερικο δηλαδη και δε εγραφε καθολου και ηταν και πολυ σκληρα..καλες γιορτες!!!!

    ReplyDelete
  2. Μόνο χειλιών έχω πάρει και τα έχω καταβολευτεί!
    Ματιών δεν παίρνω εύκολα από φτηνά, γιατί την έχω πατήσει πολλές φορές και τα πετάω!

    ReplyDelete
  3. ουυυυ...σίγουρα θα πάρω μολύβι χειλιών!!

    ReplyDelete
  4. των χειλιων όντως ειναι πολυ ωραίο ξέρεις τιμη ;

    ReplyDelete
    Replies
    1. όχι αλλά δε νομίζω να κάνει πάνω από 1μιση-2 ευρώ!

      Delete
  5. δεν τα εχω δοκιμασει αλλα τα μολυβια χειλιων εχω ακουσει πως ειναι πολυ καλα!

    ReplyDelete
  6. Να σου πω την αλήθεια δεν έχω δοκιμάσει αλλά πολύ θα το ήθελα. Είχα περάσει από το κατάστημα που βρίσκεται στο κέντρο της Θεσ/νικης και ο μόνος λόγος που δεν πήρα κάτι ήταν η πωλήτρια που ήταν ξυνή χωρίς λόγο κ αιτία. Ούτε κόσμο είχε πολύ, ούτε την αποσχολούσε κάποιος χωρίς λόγο. Μια ερώτηση έκανα και με ειρωνεύτηκε. Κρίμα. Θα κάνω πάλι μια προσπάθεια για να δω αν ήταν απλά κακή μέρα, γιατί τα μολύβια και κάποια κραγιόν μου άρεσαν πολύ. Φιλιά. Πολύ ωραίο ποστ.
    http://angiekariofilli.blogspot.gr/

    ReplyDelete
  7. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  8. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete

Hello beauties and thanks for visiting my blog! Comments make me happy! If you ask a question be sure to check back, I always answer! I always follow those who follow me. You may leave your blog's link but be sure to say something relevant to the blog post first because it's obvious when one comments only for self-promotion purposes and it's not really polite. And no follow for follow requests please.
xx