Σελίδες

My lovely followers

Monday, October 27, 2014

Apivita Aqua Vita κρέμα ματιών - Rave review!


Γεια σας κορίτσια μου! Πριν από έναν περίπου μήνα κατέφτασε στα χέρια μου ένα όμορφο κουτάκι από την Apivita το οποίο περιείχε το αδερφάκι της ενυδατικής κρέμας Aqua Vita που ήρθε να προστεθεί στην Aqua Vita οικογένεια και είναι μία κρέμα ματιών αυτή την φορά.

Η προηγούμενη κρέμα ματιών μου είχε τελειώσει λίγο καιρό πριν και αυτή με την οποία την είχα αντικαταστήσει δεν με είχε ενθουσιάσει οπότε με το που έλαβα την Aqua Vita* άρχισα να την χρησιμοποιώ από την ίδια κιόλας μέρα, και ένα μήνα μετά αποφάσισα να σας πω την γνώμη μου γι'αυτήν.



Ξεκινώντας από την συσκευασία, έρχεται σε μία όμορφη πλαστική συσκευασία με αντλία,κάτι που εκτιμώ πάντα σε μία κρέμα γιατί αυτό την κάνει βολική αλλά και hygienic. Πρόκειται, όπως αναγράφεται επάνω στην συσκευασία για μία κρέμα εντατικής ενυδάτωσης και αναζωογόνησης, με φυτοενδορφίνες λυγαριάς και το νερό της σύνθεσης του προϊόντος έχει αντικατασταθεί με έγχυμα από ελληνικό τσάϊ του βουνού. Υπόσχεται αντιμετώπιση των σημαδιών κούρασης και προστασία από την πρόωρη γήρανση χάρη στο πατενταρισμένο εκχύλισμα πρόπολης και είναι οφθαλμολογικά ελεγμένη. Τέλος, δεν περιέχει άρωμα και τα συστατικά της είναι 95 % φυσικά.

So far so good, έτσι? Για να δούμε και την άποψη μου τώρα...


Όπως ίσως να μπορείτε να διακρίνετε στην φωτογραφία, πρόκειται για μία κρέμα αρκετά λεπτόρευστη. Απλώνεται πανεύκολα, απορροφάται πολύ γρήγορα και δεν μου έχει προκαλέσει ποτέ τον παραμικρό ερεθισμό. Εκτιμώ ιδιαίτερα το ότι είναι παντελώς άοσμη. Η περιοχή κάτω από τα μάτια μου είναι αρκετά ξηρή και η κρέμα αυτή πετυχαίνει να την ενυδατώσει επαρκώς χωρίς να αφήσει το παραμικρό ίχνος λιπαρότητας.

Και τώρα ήρθε επιτέλους η ώρα για το καλύτερο μέρος αυτού του review που είναι και ο λόγος που αυτή η κρέμα με εντυπωσίασε τόσο... μειώνει όντως τα σημάδια της κούρασης!

Δεν αστειεύομαι καθόλου, πριν αρχίσω να την χρησιμοποιώ οι μαύροι κύκλοι μου ήταν τόσο έντονοι που φαινόμουν σαν να είχα φάει μπουνιές και παρ'ότι δεν βελτίωσα ούτε στο ελάχιστο το θέμα του ύπνου ή της διατροφής μου έχω δει τεράστια αλλαγή-βελτίωση, πλέον οι μαύροι κύκλοι μου δεν είναι σε καμία περίπτωση τόσο έντονοι, έχουν υποχωρήσει σε τεράστιο βαθμό!

Πραγματικά είναι η πρώτη φορά που δοκιμάζω κρέμα ματιών που να βοηθά στους μαύρους κύκλους , πίστευα πως ποτέ καμία κρέμα δεν θα με βοηθήσει με αυτό το θέμα και ήταν τρελά ευχάριστη έκπληξη για μένα η συγκεκριμένη κρέμα που με διέψευσε.

Την χρησιμοποιώ μέρα-νύχτα ευλαβικά και νομίζω πολύ δύσκολα θα δοκιμάσω κάποια άλλη κρέμα ματιών αφού βρήκα την συγκεκριμένη που δουλεύει τόσο καλά για μένα!

Αν έχετε έντονο πρόβλημα με τους μαύρους κύκλους, ή ψάχνετε απλά μια καλή κρέμα για τα μάτια την συνιστώ ανεπιφύλακτα!

Με μία σύντομη διαδικτυακή έρευνα η τιμή της ξεκινάει από 15,75 ευρώ για 15 mlσε ηλεκτρονικά φαρμακεία, και πιστέψτε με τα αξίζει απόλυτα!

Την έχετε δοκιμάσει? Θα την δοκιμάζατε? Μέχρι την επόμενη ανάρτηση φιλιά πολλά!



*pr sample

8 comments:

  1. το τριτο post σε μια μερα που λεει τοσο καλα λογια για την κρεμα αυτή...μου φαινεται οτι θα την παρω συντομα!δεν εχω κυκλους, αλλα λιγες σακουλιτσες τις εχω!! καλοφορετη

    ReplyDelete
  2. Μαυρους κυκλους δεν εχω, αλλα θα την εχω στα υποψιν για συμβουλες. Πολυ μου αρεσουν οι κρεμες με αυτη τη συσκευασια, εκνευριζομαι πολυ οταν ειναι βαζακι.

    Ελενη ( http://missticklemepink.blogspot.gr/ )

    ReplyDelete
  3. Ενδιαφέρον post! Θα την έχω στα υπόψιν παρόλο που για την ώρα έχω φάει κόλλημα με το eye balm της Frezyderm!

    ReplyDelete
  4. δεν τη έχω δοκιμάσει, αλλά από μαύρους κύκλους έχω να φαν και οι κότες!!!θα την τσεκάρω λοιπόν!!!

    ReplyDelete
  5. Πολύ ενημερωτικό review! Θα την έχω υπόψιν μου!

    ReplyDelete
  6. ευχαριστώ για την ενημερωση θα την εχω υποψην, γιατι τους εχουμε τους μαυρους κυκλους μας δεν μπορω να πω :)

    ReplyDelete
  7. τρομερό προιόν, το βρήκα εδώ www.qpharmacy.gr/ , είναι online φαρμακείο

    ReplyDelete

Hello beauties and thanks for visiting my blog! Comments make me happy! If you ask a question be sure to check back, I always answer! I always follow those who follow me. You may leave your blog's link but be sure to say something relevant to the blog post first because it's obvious when one comments only for self-promotion purposes and it's not really polite. And no follow for follow requests please.
xx