Σελίδες

My lovely followers

Monday, June 2, 2014

Garnier Pure Active Fruit Energy gel καθαρισμού - Review!


Γεια σας κορίτσια μου! Ένα πολυαγαπημένο μου προϊόν έφτασε στο τέλος του και κάπου εδώ θυμήθηκα ότι δεν σας μίλησα ποτέ εκτενώς γι'αυτό... Καλύτερα ίσως γιατί έχω σίγουρα πιο πλήρη άποψη τώρα που το χρησιμοποίησα μέχρι τέλους, έτσι δεν είναι?

Η αλήθεια είναι πως η γνώμη μου από τις πρώτες κιόλας χρήσεις αυτού του προϊόντος μέχρι και τις τελευταίες δεν άλλαξε ποτέ... Με λίγα λόγια το βρίσκω πάρα πολύ καλό και εννοείται θα τρέξω να το ξαναπάρω!

Όπως θα καταλάβατε πρόκειται για ένα απλό καθαριστικό προσώπου σε μορφή τζελ... Έχει πολύ ευχάριστη υφή και εκτιμώ πολύ την συσκευασία του με αντλία η οποία είναι βολικότατη και βγάζει όσο προϊόν χρειάζεται! Μυρίζει υπέροχα, εσπεριοδοειδή! Πραγματικά ήταν ό,τι καλύτερο με το που ξύπναγα να πλένω το πρόσωπο μου και να μυρίζω αυτό το υπέροχο άρωμα, με "ξύπναγε" και με αναζωογονούσε πολύ ευχάριστα! Με ένα μόλις πάτημα της αντλίας ένιωθα το πρόσωπο μου πολύ καθαρό και κάπου εδώ να σας αναφέρω πως το χρησιμοποιούσα πρωί-βράδυ, ακόμα και για ντεμακιγιάζ και ας μην έγραφε πως είναι κατάλληλο γι'αυτή την χρήση. Μπορώ να πω πως καθάριζε πολύ καλά το πρόσωπο μου από το μακιγιάζ (φυσικά για τα μάτια χρησιμοποιούσα κάποιο ξεχωριστό προϊόν γιατί το τζελ αυτό είναι μόνο για το πρόσωπο και περνούσα και ένα βαμβάκι με νεράκι micelaire στην συνέχεια για απόλυτη καθαριότητα)

Το συγκεκριμένο προϊόν απευθύνεται σε λιπαρές επιδερμίδες με τάση για ατέλειες και η αλήθεια είναι πως η δική μου είναι κανονική προς μεικτή και χωρίς ιδιαίτερες ατέλειες, παρ'όλ'αυτά "έκατσε" πάρα πολύ καλά στην επιδερμίδα μου και εννοείται θα το ξανατιμήσω! Το είχα αγοράσει γύρω στα 3 ευρώ (2,90 για να ακριβολογώ) όταν έτρεχε έκπτωση -40 % στα Hondos επομένως η κανονική του τιμή είναι γύρω στα 5-5 και κάτι ευρώ για μια ποσότητα 200 ml που εμένα μου κράτησε κοντά 8 μήνες και δεν κάνω πλάκα! Χρειάζεται η ελάχιστη ποσότητα πραγματικά, συνεπώς είναι ένα προϊόν πολύ ποιοτικό και πολύ οικονομικό κατά την άποψη μου και τώρα με περιμένει στο ντουλάπι και το "αδερφάκι " του να το δοκιμάσω, το αντίστοιχο προϊόν σε μορφή αφρού που είχα επίσης αγοράσει με το -40%, οπότε σύντομα θα μάθετε την γνώμη μου και για εκείνο!

Το έχετε δοκιμάσει? Θα το δοκιμάζατε?
Φιλιά πολλά!
xx

5 comments:

  1. Από την ίδια σειρά χρησιμοποιώ εδώ και αρκετό καιρό το scrub για ήπια απολέπιση και είναι πολύ καλό! Ωραίο review και ενδιαφέρον και αυτό το προϊόν ;)

    ReplyDelete
  2. Το έχω δοκιμάσει και είναι πολύ ωραίο προϊόν σε πολύ καλή τιμή!!

    ReplyDelete
  3. Τη γνώμη μου την ξέρεις και συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, όλη η σειρά μου αρέσει και μόλις πετύχω 40% θα τα ξαναπάρω!

    ReplyDelete
  4. Ένα από τα αγαπημένα μου για τον πρωινό μου καθαρισμό! Αποτελεσματικό και με υπέροχη μυρωδιά που σου φτιάχνει τη μέρα!! :-)

    ReplyDelete
  5. Το εχω και εγω αυτο το καθαριστικο απλα στην αλλη του μορφη αυτο που μιαζει σαν νερακι και μολις πατας την αντλια βγαινει αφρος...καταπληκτικο προιον αφηνει ματ την επιδερμιδα και το βασικοτερο δεν την αφυδατωνει!!!!

    ReplyDelete

Hello beauties and thanks for visiting my blog! Comments make me happy! If you ask a question be sure to check back, I always answer! I always follow those who follow me. You may leave your blog's link but be sure to say something relevant to the blog post first because it's obvious when one comments only for self-promotion purposes and it's not really polite. And no follow for follow requests please.
xx