Σελίδες

My lovely followers

Saturday, June 14, 2014

Garnier νερό ντεμακιγιάζ micellaire & ντεμακιγιάζ ματιών express2σε1 review!


Γεια σας! Σήμερα θα σας μιλήσω για δύο προϊόντα ντεμακιγιάζ από την Garnier, το νεράκι micellaire και το διφασικό ντεμακιγιάζ ματιών! Ας τα δούμε ένα ένα!

Νερό ντεμακιγιάζ micellaire*

Το νερό ντεμακιγιάζ micellaire της Garnier είναι το 2ο προϊόν ντεμακιγιάζ σε τέτοια μορφή που δοκιμάζω, το πρώτο ήταν της L'oreal που με άφησε πολύ ευχαριστημένη και μπορείτε να δείτε την γνώμη μου εδώ. Σε γενικές γραμμές κάνει το ίδιο πράγμα, ξεβάφει δηλαδή πολύ αποτελεσματικά το μακιγιάζ από πρόσωπο αλλά και μάτια χωρίς να δημιουργεί ερεθισμούς και τσουξίματα και εγώ προσωπικά προτιμώ να το χρησιμοποιώ συνδιαστικά με κάποιο άλλο προϊόν που να απαιτεί την χρήση νερού, δηλαδή ή αφαιρώ τα πολλά-πολλά με βαμβάκι και το νεράκι αυτό και μετά πλένω το πρόσωπο μου με κάποιο τζελ-αφρό-λαδάκι καθαρισμού, ή πλένω πρώτα το πρόσωπο μου και στην συνέχεια αφαιρώ τυχόν υπολείμματα με ένα ποτισμένο από το νερό micellaire βαμβάκι. Απευθύνεται σε κάθε τύπο επιδερμίδας και δεν χρειάζεται ξέβγαλμα με νερό, αν και εγώ προσωπικά αν δεν πέσει νερό στο πρόσωπο μου δεν το νιώθω απόλυτα καθαρό και αυτός είναι κιόλας ο λόγος που σπανίως το χρησιμοποιώ μόνο του, παρ'όλ'αυτά όμως σε μεγάλες βαρεμάρες που ξεβάφομαι μόνο με αυτό και δεν χρησιμοποιώ νερό δεν έχω το άγχος μην βγάλω καντίλες :p Επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν τονωτική λοσιόν και το πολύ θετικό του προϊόντος αυτού είναι πως μετά την χρήση του δεν νιώθω το δέρμα μου να με "τραβάει". 


Εδώ έχω βγάλει φωτογραφία δίπλα δίπλα τα συστατικά από το νεράκι της Garnier και της L'oreal, δεν ξέρω αν φαίνεται καθαρά αλλά είναι ΟΛΟΙΔΙΑ. 
Παρ'όλ'αυτά εγώ εντόπισα τις εξής διαφορές ανάμεσα στα δύο.
Ενώ και τα δύο δηλώνουν άοσμα, στο νερό της L'oreal μπορούσα να εντοπίσω μία διακριτική μυρωδιά, όμορφη που δεν με ενοχλούσε, αλλά της Garnier είναι πραγματικά παντελώς άοσμο. Επίσης είχα προσέξει πως αν έβαζα μεγάλη ποσότητα από το νεράκι της L'oreal σε βαμβάκι "άφριζε" ενώ της Garnier δεν το κάνει (δεν με ενοχλούσε ιδιαίτερα έτσι κι αλλιώς απλά το αναφέρω).
Όσον αφορά το ντεμακιγιάζ τα βρήκα εξίσου καλά και αποτελεσματικά αν όχι ένα τσικ παραπάνω της Garnier, και για το τέλος οι 2 βασικές διαφορές που εντόπισα και θα με κάνουν να προτιμήσω το νερό της Garnier και πάλι αντί για της L'oreal είναι ότι :
Το νερό της L'oreal βγαίνει στην συσκευασία των 200 ml και στοιχίζει περίπου 5,60 ευρώ ενώ της Garnier έχει την ακριβώς διπλάσια ποσότητα και στοιχίζει περίπου 6,50 ευρώ, συνεπώς συμφέρει πολύ περισσότερο! Τέλος, προτιμώ το στόμιο της συσκευασίας της Garnier γιατί το στόμιο της συσκευασίας της L'oreal έβγαζε πάντα αρκετή παραπάνω ποσότητα από αυτήν που χρειαζόταν και χαράμιζα πάντα έξτρα προϊόν.

Όπως αντιλαμβάνεστε με άφησε πάρα πολύ ικανοποιημένη και χαίρομαι που μπορώ πλέον να βρω ένα τόσο καλό και αποτελεσματικό προϊόν σε τόσο καλή αντιστοιχία ποσότητας-τιμής.
Το συστήνω ανεπιφύλακτα!


Nτεμακιγιάζ ματιών express 2σε1 *

Πρόκειται για ένα διφασικό ντεμακιγιάζ ματιών, πράγμα που σημαίνει ότι αφαιρεί και αδιάβροχα προϊόντα! Δεν έχω πάρα πολλά να πω, πραγματικά μου άρεσε πολύ. Το διφασικό ντεμακιγιάζ που χρησιμοποιούσα ως τώρα ήταν το αντίστοιχο της L'oreal, αλλά βρήκα πως αυτό κάνει την ίδια αν όχι ακόμα καλύτερη δουλειά και το προτιμώ πλέον γιατί είναι οικονομικότερο από της L'oreal (στοιχίζει 4 ευρώ ενώ της L'oreal 5-5μιση) και επίσης το στόμιο του βγάζει ακριβώς την ποσότητα που χρειάζομαι, ενώ το αντίστοιχο ντεμακιγιάζ της L'oreal έβγαζε μεγαλύτερη ποσότητα απ'όση χρειαζόμουν και έτσι χαραμιζόταν πάντα άσκοπα προϊόν! Το ίδιο γινόταν και με το νεράκι όπως έγραψα πιο πάνω.


Εδώ βλέπετε στα αριστερά πάνω το νεράκι της Garnier και κάτω το διφασικό ντεμακιγιάζ ματιών της και στα δεξιά τα αντίστοιχα προϊόντα της L'oreal.

Πολύ συνοπτικά λοιπόν, καθαρίζει πολύ εύκολα και αποτελεσματικά και το πιο βαρύ μακιγιάζ ματιών συμπεριλαμβανομένης της αδιάβροχης μάσκαρας χωρίς να τσούζει/ερεθίζει τα μάτια και επίσης δεν αφήνει αυτή την απαίσια/βαριά αίσθηση λαδίλας που αφήνουν άλλα προϊόντα ντεμακιγιάζ και όλα αυτά σε πολύ καλή τιμή, οπότε αξίζει σίγουρα να το δοκιμάσετε!

Τέλος να σας πω ότι συχνά αυτά τα προϊόντα, τόσο της Garnier όσο και της L'oreal έχουν φοβερές προσφορές όπως 1 και 1 δώρο, ή 40 % έκπτωση!
Εγώ αυτές τις μέρες αγόρασα το διφασικό ντεμακιγιαζ της Garnier 1+1 δώρο στην τιμή των 4 ευρώ, οπότε αν χρειάζεστε κάτι τέτοιο τρέξτε στα Hondos! :p

Τα έχετε δοκιμάσει? Προτιμάτε της Garnier ή της L'oreal?
Φιλιά πολλά!

*pr samples






8 comments:

  1. δεν έχω δοκιμάσει τα συγκεκριμένα , μόνο το πρώτο νεράκι, που σε εμένα δεν άρεσε καθόλου, δε μου ταίριαξε! προτιμώ όμως το λάδι της loreal, και πιστεύω πως είναι από τα καλύτερα!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Το λαδάκι νομίζω είναι το αγαπημένο μου προϊόν ντεμακιγιάζ ever! Βγάζει τα πάντα αφήνοντας υπερ-απαλό το πρόσωπο και αυτό το άρωμα....αααχ! Το αγαπώ! :)
      xx

      Delete
  2. Αγαπω τα νερακια καθαρισμου..εχω της loreal καλο αλλα με τσουζει στα ματια... πολυ ωραια αναρτηση κοριτσι.
    φιλια
    Μαιρη

    ReplyDelete
  3. great post dear.....
    keep in touch
    www.hairfashionbeautyblog.blogspot.in

    ReplyDelete
  4. Το νεράκι της L'oreal δεν μας άρεσε ιδιαίτερα. Δεν αφαιρούσε τα πάντα και μας έτσουζε στα μάτια. Της garnier είναι στο ντουλαπάκι του μπάνιου και περιμένει... Τώρα χαιρόμαστε που το αγοράσαμε. :)

    ReplyDelete
  5. Παίρνω και ξαναπαίρνω το διφασικό της L'oreal, <3 !!!
    για νεράκι έχω καταλήξει στο bioderma και δεν κάνω άλλα πειράματα!

    ReplyDelete
  6. Πολύ καλό review. Θα το δοκιμάσω λογικά κάποια στιγμή και το Garnier, μεγάλο πλεονέκτημα η ποσότητά του σε σχέση με της L'Oreal!

    ReplyDelete
  7. Εγώ χρησιμοποιώ της Bioderma αλλά έχω ακούσει τόσα θετικά για της Garnier που τώρα που μου τελειώνει το δικό μου θα το αγοράσω σίγουρα!

    ReplyDelete

Hello beauties and thanks for visiting my blog! Comments make me happy! If you ask a question be sure to check back, I always answer! I always follow those who follow me. You may leave your blog's link but be sure to say something relevant to the blog post first because it's obvious when one comments only for self-promotion purposes and it's not really polite. And no follow for follow requests please.
xx