Σελίδες

My lovely followers

Monday, May 19, 2014

Essence get big lashes - Triple Black VS Volume boost Waterproof!


Γεια σας κορασίδες! Σήμερα αποφάσισα να σας κάνω μία κριτική-σύγκριση για δύο mascaras της Essence από την "οικογένεια" Get big lashes. Είχα δοκιμάσει στο παρελθόν και αυτή στην μαύρη συσκευασία, τεράστιο λάθος, ήταν απλά ελεϊνή και τρισάθλια. Όταν όμως μια μέρα πήρα είδηση ότι είχαν αυτές εδώ μία και μία δώρο, ενέδωσα. Λιγότερο από 3 ευρώ για 2 mascaras, και χάλια να ήταν, slow the eggs. Ευτυχώς όχι απλά ήταν πολύ καλύτερες της προγενέστερης, αλλά μου άρεσαν γενικότερα πολύ ενώ δεν το περίμενα.

Ας τις πιάσουμε μία μία...

Get big lashes volume boost waterproof -2,80 euros


Θα ξεκινήσω με την αδιάβροχη. Έχει ένα πολύ ωραίο μεγάλο βουρτσάκι, πιάνει αρκετά καλά τις βλεφαρίδες, βγάζει λίγο προϊόν κάθε φορά και το διανέμει ομοιόμορφα κάτι που κάνει το χτίσιμο της αρκετά εύκολο.

Aς την δούμε φορεμένη...

Μία στρώση μόνο στις πάνω βλεφαρίδες
Με μία στρώση έχουμε μήκος, καμπύλη και αρκετά καλό διαχωρισμό. Όμορφο και διακριτικό αποτέλεσμα ιδανικό για πρωϊνό μακιγιάζ. Δεν κάνει κομπάκια στην 1η στρώση.

 Δύο στρώσεις στις πάνω βλεφαρίδες, μία στις κάτω
Με μία δεύτερη στρώση έχουμε περισσότερο μήκος και όγκο, προσωπικά μου αρέσει πολύ το αποτέλεσμα που μου δίνει αυτή η μάσκαρα και πάνω απ'όλα το γεγονός ότι μου κρατάει τόσο καλά την καμπύλη. Αν περάσετε πολλές στρώσεις ίσως αρχίσει να τις κολλάει ελάχιστα αλλά με δύο στρώσεις σίγουρα δεν τις κολλάει, απλά δεν θα είναι τέλεια διαχωρισμένες, και γενικά όπως έγραψα και στην αρχή χτίζεται πολύ εύκολα και σταδιακά οπότε δύσκολα θα καταλήξετε με βλεφαρίδες με το εφέ "spider legs".Δεν μουντζουρώνει ούτε φεύγουν κομματάκια κατά την διάρκεια της ημέρας, και αν και αδιάβροχη αφαιρείται αρκετά εύκολα με κάποιο διφασικό προϊόν, στα σίγουρα ευκολότερα από άλλες αδιάβροχες mascaras που έχω δοκιμάσει και να πω πως δεν νιώθω να μου κοκκαλώνει τις βλεφαρίδες, πράγμα που επίσης μου αρέσει. Η σύνθεση της είναι σχετικά στεγνή αλλά αν και την έχω αρκετό καιρό ανοιχτή δεν έχει στεγνώσει και κάνει εξαίσια την δουλειά της. Σίγουρα θα την αγοράσω ξανά.

(Συγχωρέστε το άθλιο application και τις μουντζούρες στο ένα μάτι)

Get big lashes Triple Black -2,80 euros

Η μωβ έχει επίσης τεράστιο βουρτσάκι, ακόμα μεγαλύτερο από της αδιάβροχης. Επίσης όμως έχει ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ μειονέκτημα. Βγάζει άπειρη ποσότητα προϊόντος και κάνει αδύνατη την εφαρμογή του προϊόντος αν δεν σκουπίσετε πρώτα καλά την περίσσεια... πράγμα που σημαίνει ότι χάνεται πολύ προϊόν κάθε φορά. Η φώτο από πάνω είναι αφότου έχω σκουπίσει το χάλι... Δείτε για τι κατάσταση τραγική μιλάμε με το που βγάζω το βουρτσάκι έξω από την συσκευασία...


Αυτό θα πει στόμιο-φαράγγι που λέει και η φίλτατη Natasha! Απαράδεκτο... Τον πρώτο καιρό δεν συνέβαινε αυτό, έβγαζε και πάλι αρκετό προϊόν αλλά όχι κι έτσι... Δυστυχώς αυτό ίσως με αποτρέψει από το να αγοράσω αυτή την μάσκαρα ξανά. Ο λόγος που λέω ίσως και όχι σίγουρα είναι το πόσο εντυπωσιακό αποτέλεσμα δίνει από την 1η κιόλας στρώση...
Και για του λόγου το αληθές...

Μία στρώση μόνο στις πάνω βλεφαρίδες

Aπό την πρώτη κιόλας στρώση έχουμε ικανοποιητικό όγκο, μήκος και καμπύλη. Δεν έχουμε τον τέλειο διαχωρισμό αλλά οι βλεφαρίδες δεν έχουν κολλήσει μεταξύ τους. Άνετα βγαίνω έξω και μόνο με μία στρώση από αυτή την μάσκαρα.

 Δύο στρώσεις στις πάνω βλεφαρίδες, μία στις κάτω

Στην δεύτερη στρώση όπως βλέπετε οι βλεφαρίδες έχουν ψιλοκολλήσει μεταξύ τους.. αλλά δείτε όγκο! Απλά wow! Εμένα προσωπικά δεν μου φαίνεται καθόλου αποκρουστικό το αποτέλεσμα, φυσικά δεν βάζω ποτέ τρίτη στρώση για να μην κολλήσουν ακόμα περισσότερο, όταν όμως θέλω ένα δραματικό αποτέλεσμα (όταν έχω κάνει smokey μακιγιάζ πχ) συγχωρώ τα clumps αν είναι ως αυτό τον βαθμό καθώς θεωρώ πως οι βλεφαρίδες μου δείχνουν πολύ εντυπωσιακές! Κρατάει αρκετά καλά την καμπύλη κατά την διάρκεια της ημέρας και αφαιρείται πανεύκολα αλλά μέχρι να αποφασίσω εγώ να την αφαιρέσω παραμένει στην θέση της , αξιοπρεπής, όπως και η αδιάβροχη. Κατά την γνώμη μου κάνει καταπληκτική δουλειά με τον όγκο, και όταν βιάζομαι είναι η πρώτη μάσκαρα που αρπάζω καθώς με μία στρώση μόνο έχω πολύ ωραίο αποτέλεσμα και αυτός είναι ο λόγος που ίσως συγχωρέσω το στόμιο-φαράγγι και την ξαναπάρω... Οψόμεθα.

Έχετε δοκιμάσει κάποια από τις δύο? Τι γνώμη έχετε?
xx

6 comments:

  1. H αδερφή μου έχει την πρώτη από αυτές που δείχνεις και της αρέσει πολύ!Δυστυχώς,κάναμε το λάθος να πάρουμε την μαύρη (που είναι όντως χάλια,αλλά την ώρα που την παίρναμε,δεν θυμόμουν αν ήταν όντως αυτή που είχες πει ότι είναι αίσχος! :Ρ) για την μαμά...πφφφ
    Πάντως,όντως πολύ χάλι και το στόμιο της 2ης!Ας αλλάξουν συσκευασία χωρίς αλλοίωση της σύνθεσης!!Τι καλά που θα ταν!

    ReplyDelete
  2. Εγώ έχω μείνει πολύ ευχαριστημένη από αυτές τις μάσκαρες !! και για την τιμή τους είναι απλά υπέροχες .

    ReplyDelete
  3. Μ'αρεσε πολύ το αποτέλεσμα που είχε η πρώτη!! Πολλά φιλιά!!

    ReplyDelete
  4. Έχεις Tag :) Ελπίζω να το κάνεις : http://mitsakicherryblossom.blogspot.gr/2014/05/tag-would-you-rather-beauty-edition.html

    ReplyDelete
  5. Dear, I’d like to say that your blog is awesome! And everything is amazing! I like your design, your photos and your style!

    will be happy if you find a minute to visit my blog)

    www.dianacloudlet.com

    ReplyDelete
  6. δεν εχω δοκιμάσει καμμία από τισ δύο!!! φιλία

    ReplyDelete

Hello beauties and thanks for visiting my blog! Comments make me happy! If you ask a question be sure to check back, I always answer! I always follow those who follow me. You may leave your blog's link but be sure to say something relevant to the blog post first because it's obvious when one comments only for self-promotion purposes and it's not really polite. And no follow for follow requests please.
xx