Σελίδες

My lovely followers

Tuesday, October 15, 2013

Αγορές από Φεστιβάλ ομορφιάς, Hondos, Dust&cream κλπ!

Γεια σας κορίτσια! Τον τελευταίο μήνα με έπιασε μια απίστευτη μανία για ψώνια και το αποτέλεσμα ήταν να μαζέψω πολλά, πολλά πράγματα ( και περιμένω ακόμα μπόλικα από εξωτερικό). Το μόνο σίγουρο είναι ότι πρέπει επιτέλους να θέλω τον εαυτό μου σε spending ban ( ναι, ξέρω, όσες με ξέρουν γελάνε ήδη ). Αρκετά όμως με τις δυσάρεστες δηλώσεις. Πάμε να δούμε τι πήρα.


Σε έναν Σκλαβενίτη είχε έκπτωση 50 % και έτσι πήρα 2 βαφές Olia , την τελευταία φορά που έβαψα τα μαλλιά μου έκανα μίξη την 6.43 με την 6.60 ( μπορείτε να δείτε το αποτέλεσμα εδώ ) αλλά υπήρχε μόνο η μία απόχρωση διαθέσιμη και έτσι πήρα την 6.60 μόνο (μήπως να το τολμήσω και να βάλω ατόφια αυτή την απόχρωση την επόμενη αντί να κάνω μίξη? ) και 2 αφρούς L'oreal Ideal Fresh ( μπορείτε να δείτε την γνώμη μου εδώ ), τιμούλες δεν θυμάμαι ακριβώς, πάντως και οι 2 βαφές στοίχησαν γύρω στα 8 ευρώ, και οι 2 αφροί περίπου 5μιση ευρώ.


Από Sephora τίμησα ακόμα 2 πολυαγαπημένα cream lip stains με το 1+1 της Vodafone, την απόχρωση 1 που είναι ένα φλογερό κατακόκκινο και την απόχρωση 3 που είναι ένα μοναδικό καρπουζί. Και τα δύο στοίχισαν 11μιση ευρώ και μπορείτε να δείτε εκτενέστερα την άποψη μου εδώ.


Aπό τα Hondos πήρα μία βάση ματιών της radiant (8 ευρώ) και ενώ αρχικά ήμουν τρισευτυχισμένη πιστεύοντας ότι επιτέλους βρήκα την βάση που δεν θα επιτρέπει στις σκιές μου να μαζέψουν σε λιγότερο από 12 ώρες όπως έκανε η πολυαγαπημένη-συγχωρεμένη- μου βάση από Sephora αλλά τελικά τζίφος. Τις περισσότερες φορές στο 8ωρο παρατηρώ ένα ελαφρύ creas-άρισμα.
Ύστερα πήρα από την νέα, longlasting (και καλά) σειρά κραγιόν της Essence την απόχρωση 01 Coral calling και μου αρέσει πολύ. Είχε την πιο έντονη χρματική απόδοση απ'όλα, είναι ενυδατικό, έχει όμορφη συσκευασία και στοιχίζει κάτι λιγότερο από  3 ευρώ. Πήρα δύο βερνίκια από την σειρά sparkle sand effect, την 163 hey, nude! και την 165 here's my number. Στοιχίζουν γύρω στα 2-2μιση ευρώ το ένα, είναι πανέμορφα και μπορείτε να δείτε το 163 φορεμένο εδώ. Πήρα τις mascaras Get big lashes 1+1 δώρο στα 3 ευρώ και τις 2 μαζί και μου άρεσαν αρκετά. Η μωβ δίνει μήκος και όγκο, η μπλε η αδιάβροχη δίνει κυρίως μήκος αλλά αφαιρείται εύκολα αν και αδιάβροχη. Πολύ συμπαθητικές για την τιμή τους. Τέλος, πήρα 2 lip creams από την σειρά Stay matt, την 01 Velvet rose και την 02 Smooth Berry, 2μιση ευράκια το ένα. Πολύ καλή απόδοση χρώματος, δεν είναι ματ για κανένα λόγο ούτε και πολύ σταθερά, βελούδινη υφή, διάρκεια μέτρια προς καλή.


Από το κατάστημα Oggi στην Βικτώρια πήρα ξανά την πολυαγαπημένη μάσκαρα της Bella Oggi (δείτε την γνώμη μου εδώ ) 3μιση ευράκια μόνο , ένα όμορφο φούξια βερνικάκι νυχιών της Annie στην απόχρωση 185 ( 1 ευρώ παρακαλώ και να πω ότι τα βερνίκια της Annie αν και οικονομικά έχουν φοβερή χρωματική απόδοση με 2 στρώσεις και αρκετά καλή διάρκεια) και από Annie πήρα επίσης 3 κραγιονάκια, πάλι 1 ευρώ το καθένα, στις αποχρώσεις 20 (φουξιοβυσσινί), 19(φούξια που μωβίζει) και 14(ροδακινοκοραλί), έχουν φοβερή χρωματική απόδοση, αρκετά καλή διάρκεια, ευχάριστη μυρωδιά και υφή (μετά από κάποιες ώρες όμως ξηραίνουν αρκετά τα χείλη και είναι προτιμότερο να αφαιρέσετε το κραγιόν και να ξαναβάλετε παρά να βάλετε από πάνω γιατί τονίζονται οι ξηρές περιοχές των χειλιών κατ'αυτό τον τρόπο) και τέλος πήρα 3 αποσμητικά Dove, 2 σε μορφή στικ (1μιση ευρώ το ένα!!!) και ένα σε μορφή σπρέι(2 ευρώ!!!), είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη και από τα μεν και από το δε και μυρίζουν υπέροχα και μία υγρή κερατίνη σε σπρέι για τα μαλλιά από την εταιρεία Byphasse, στοίχισε μόλις 3 ευρώ και αφήνει τα μαλλιά απαλά και μυρωδάτα (την είχα δει σε blog post των Sisters Beaute και είπα να την δοκιμάσω και καλά έκανα απ'ότι φαίνεται).


Aπό το Dust and cream στο Περιστέρι πήρα όλα αυτά εκτός από το ένα βερνίκι και το ένα κραγιόν αλλά έτσι κ αλλιώς μπορείτε να τα βρείτε και αυτά εκεί. Πήρα λοιπόν 2 πανέμορφα κραγιόν, την απόχρωση 1 που είναι μία φθινοπωρινή μπορντώ που μωβίζει απόχρωση και την 302 που είναι ένα ψυχρό ροζ, στοίχισαν 2μιση ευρώ και ισχύει για την ποιότητα τους περίπου ό,τι έγραψα πιο πάνω για τα κραγιόν της Annie. Πήρα επίσης 2 μολυβάκια χειλιών, στις αποχρώσεις 002(ροζ που μωβίζει) και 005(ροδακινί), 1μιση ευράκι το ένα. Πήρα 4 βερνίκια νυχιών, το νο 652 που είναι μία σκούρα απόχρωση σάπιου μήλου άκρως φθινοπωρινή, το 517 που είναι ένα πανέμορφο mint green χρώμα, το 633 που είναι ένα ψυχρό λιλά και το 645 που είναι ροζ στο χρώμα του σολωμού , αυτά στοίχισαν 1μιση ευρώ το ένα και πήρα και ένα mattifier, 2,30 ευρώ αν θυμάμαι καλά. Έχω μείνει υπέρ-ευχαριστημένη απ'όλα. Τέλος, πήρα ένα μαύρο eyeliner από την Vera Valenti, δεν το έχω χρησιμοποιήσει ακόμα, αλλά αυτό που με εντυπωσίασε και το πήρα ήταν το πόσο δύσκολα κατάφερα να το αφαιρέσω από το χέρι μου όταν το δοκίμασα (δεν ξέρω βέβαια κατά πόσο αυτό είναι καλό ή κακό).


Δωράκια περιοδικών! Με το madame figaro είχε αυτό το πολύ γλυκό ροζ-βερυκοκί ρουζάκι της Shiseido σε μίνι size 1,6 γραμμάρια και με το marie claire είχε την hypnose drama mascara και ένα μαύρο μολύβι ματιών πάλι από Lancome σε μικρή συσκευασία και τα δύο. Η μάσκαρα μου αρέσει πάρα πολύ, δίνει πολύ όγκο και μήκος, το μολύβι πάλι δεν μου άρεσε καθόλου, το δοκίμασα στην υγρή γραμμή των ματιών και μισή, μία ώρα μετά είχα εξαφανιστεί σα να μην το έβαλα ποτέ. Το κάθε περιοδικό στοίχισε 5,90 ευρώ.


Και τέλος οι αγορές μου από το φεστιβάλ ομορφιάς στο Περιστέρι! Κάπου εδώ να υπέρ-ευχαριστήσω την αγαπητή Natalie's Beautyland που με πήρε μαζί της!!
So, αγόρασα το λατρεμένο λαδάκι μαλλιών Macadamia healing oil treatment (μπορείτε να δείτε την γνώμη μου εδώ) μόλις 18 ευρώ τα 125 ml (έτριβα τα μάτια μου όταν άκουσα την τιμή, απλά δεν γινόταν να μην το πάρω!!) και μου δόθηκε δώρο μία χτένα που είναι ποτισμένη με το λαδάκι, ανυπομονώ να την δοκιμάσω και αυτήν. Πήρα επιτέλους το highlighter της The Balm, Mary Lou Maniser και έχω να πω πως είναι υπέροχο! Μου στοίχισε 12 ευρώ. Πήρα την lashes go wild της Essence καθώς έχω ακούσει πολλά καλά λόγια, όπως και ένα κρεμώδες ρουζ περασμένης συλλογής (ready for boarding) στην απόχρωση 01 sending your kisses που το δοκίμασα ήδη και μου άρεσε πάρα πολύ! Η μάσκαρα στοίχισε γύρω στα 3 ευρώ και το ρουζ 2μιση. Πήρα μία βάση κερατίνης από την εταιρεία Sergio, 3μιση ευρώ (πρόταση της Δέσποινας από το "Beautycase"), μία μάσκαρα με fibers από την Aden για την οποία έχω ακούσει πολύ καλά λόγια (δείτε το review της Εύας εδώ) καθώς και ένα υπέροχο υγρό κραγιόν σε απόχρωση σάπιου μήλου, το νούμερο 18, το δοκίμασα και είναι ακριβώς όπως τα Sephora cream lip stains. εντονότατη χρωματική απόδοση και φοβερή διάρκεια. Το κραγιόν και η μάσκαρα μου στοίχισαν μόνο 4 ευρώ το ένα. Τέλος, πήρα 3 βερνίκια China Glaze. To luxe & lush που είχα δει από την Λουκία ( δείτε το review της εδώ ) που μου στοίχισε 4μιση ευρώ, ένα ολογραφικό βερνίκι στην απόχρωση TTYL (2μιση ευρώ!!) και ένα ακόμη πανέμορφο ροζ βερνίκι στην απόχρωση Rosita (πάλι 2μιση ευρώ μόνο)

Αυτά ήταν όλα! (καλά και δύο πινέλα-μάπες από ebay που ξέχασα να βγάλω φωτο) Δυστυχώς δεν σκέφτηκα να βγάλω φώτο και swatches αλλά έχω κάνει και βίντεο με τις αγορές μου όπου κάνω swatches σε όλα τα προϊόντα μακιγιάζ!

           

Πως σας φάνηκαν οι αγορές μου? Έχετε δοκιμάσει κάτι από αυτά?
ps: Έκανα κάποιες αλλαγές στο δωμάτιο μου, πως σας φαίνεται το νέο φόντο?
Φιλάκια πολλά!
xx

12 comments:

  1. Hello! Ειδα και το βιντεο, διαβασα και το post..
    τα λες πολύ ωραία και εχεις κάνει πολύ ωραίες αγορές! ειδικά τα sephora cream lip stains τα ειδα στον υπνο μου...ισως να παρω κανα δυο!

    keep up the good work!

    xxx

    ReplyDelete
    Replies
    1. Να πάρεις οπωσδήποτε! Σ'ευχαριστώ πολύ!!

      Delete
  2. Με γεια, με γεια! Πάντα παίρνεις τα πιο ωραία χρώματα σε κραγιόν! Τα πραγματάκια από Annie δεν τα έχω δοκιμάσει αλλά θα ήθελα, ειδικά αφού είναι τόσο οικονομικά! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σ'ευχαριστώ πολύ Κοραλλία μου, να τα δοκιμάσεις!!
      xx

      Delete
  3. Μεγειάαααααα και από εδώ!!Τα είπαμε εμεις αναλυτικά στο youtube!! :D :D

    ReplyDelete
  4. Με γεια!!!Πωπω έκανες μεγάλη ζημιά!!χεχε!!
    Αυτά είναι τα μοναδικά lipstains π έχω και γω!!!
    Επίσης,αυτή η υγρή κερατίνη...πολύ καλή μου φαίνεται!κι αυτό από το κατάστημα στη Βικτόρια??

    ReplyDelete
    Replies
    1. Επειδή τα έπαιρνα λίγα λίγα δεν το καταλάβαινα! :p Ναι ναι! Αν δεν ξέρεις που είναι πες μου να σου στείλω μηνυματάκι!

      Delete
  5. <3 Την υγρή κερατίνη πρέπει να την τσεκάρω!

    ReplyDelete
  6. ααααχ..τελεια πραγματακια παλι...αυτα τα lip stain απο essence δεν μπορω να τα βρω εδω που μενω..δεν τα βαζουν και στη σελιδα τους να παρει...φαινονται τελεια

    ReplyDelete
  7. Πολυ ομορφα ολα με γεια σου ^^

    ReplyDelete

Hello beauties and thanks for visiting my blog! Comments make me happy! If you ask a question be sure to check back, I always answer! I always follow those who follow me. You may leave your blog's link but be sure to say something relevant to the blog post first because it's obvious when one comments only for self-promotion purposes and it's not really polite. And no follow for follow requests please.
xx