Σελίδες

My lovely followers

Wednesday, October 23, 2013

Bioten CC Light - It's a review!

Γεια σας! Τον προηγούμενο μήνα μεταξύ άλλων "τσίμπησα" και την καινούρια CC της Bioten από το Zampple, μου είχε κινήσει το ενδιαφέρον απ'όταν την πρωτοείδα στα ράφια οπότε εννοείται την πήρα να την δοκιμάσω!

Τι υπόσχεται :
1. Προσφέρει ομοιόμορφο τόνο στην επιδερμίδα και τη διατηρεί λαμπερή κατά τη διάρκεια της ημέρας,χάρη  στα μεταλλικά χρωστικά στοιχεία και στα προηγμένα φυσικά συστατικά.
2. Καλύπτει ατέλειες όπως σπυράκια, κηλίδες, σημάδια κόπωσης και λεπτές γραμμές.
3. Φωτίζει την επιδερμίδα αναδεικνύοντας τον φυσικό της τόνο.
4.Παρέχει άμεση ενυδάτωση που διαρκεί έως 24 ώρες, χάρη στο Hydronutrient 24H και στο 100% φυσικό εκχύλισμα κυδωνιού που περοέρχεται από ήπιες και φιλικές προς το περιβάλλον μεθόδους παραγωγής.
5. Απορροφάται γρήγορα από το δέρμα εξαιτίας της ελαφριάς υφής της και παρέχει τέλεια κάλυψη.
6. Προστατεύει το δέρμα από τις ακτίνες UVA/UVB και την πρόωρη γήρανση.SPF20.

Λέει πως είναι 100% φυσική και paraben/paraffin free και πως είναι κατάλληλη για ηλικίες από 15 έως 45 αλλά ενδείκνυται περισσότερο για ηλικίες μεταξύ 20 και 35.

Τι έχω να πω εγώ :
1.Προσφέρει όντως ομοιόμορφο τόνο στην επιδερμίδα και ναι, δίνει μια διακριτική φυσική γυαλάδα.
2.Δεν έχω ιδιέταιρες ατέλειες να καλύψω και δεν έχω καθόλου ακμή, έχω μόνο κάποιες κοκκινίλες στα μάγουλα που οφείλονται σε ευρυαγγείες και τις κάλυψε ελαφρώς, αλλά όχι τελείως. Μπορείτε βέβαια να βάλετε και μια δεύτερη στρώση προϊόντος αλλά θεωρώ πως θα βαρύνει πολύ το όλο αποτέλεσμα και είναι προτιμότερο να χρησιμοποιήσετε concealer για έξτρα κάλυψη. Αν βρήκα εγώ πως έχει μικρή κάλυψη που δεν έχω καν ιδιέταιρο πρόβλημα, σίγουρα δεν νομίζω πως είναι κατάλληλο για μια κοπέλα με έντονη ακμή που χρειάζεται καλή κάλυψη.
3.Ναι, η επιδερμίδα δείχνει πιο φωτεινή αλλά δεν καταλαβαίνω καν τι θέλει να πει ο ποιητής με το ''αναδεικνύοντας τον φυσικό της τόνο"..Επίσης, τι λάμψη, τι φωτεινότητα..πάνω κάτω τα ίδια λέει και στην 1η υπόσχεση.Κάτι μου λέει πως οι εταιρείες ψάχνουν απλά τρόπους να κάνουν ένα προϊόν να φανεί πιο εντυπωσιακό λέγοντας τα ίδια πράγματα με άλλα λόγια...
4.Είναι όντως πολύ ενυδατική!
5.Απορροφάται-σχετικά-γρήγορα και ναι έχει όντως ελαφριά υφή. Τέλεια κάλυψη ΔΕΝ έχει, τα'παμε και στο 2.
6.Θετικό το ότι έχει δείκτη προστασίας 20 αλλά δεν θα με χάλαγε να είχε μεγαλύτερο.

Τι άλλα έχω να σχολιάσω :
Αφού λοιπόν σας είπα την δική μου άποψη ως προς τις υποσχέσεις του προϊόντος να σας πω επίσης ότι :

  • Έχω κανονική προς μεικτή επιδερμίδα με τάσεις ξηρότητας γύρω από το πηγούνι και την μύτη και τάσεις λιπαρότητας στο Τ (τίποτα ακραίο όμως, σπάνια φοράω πούδρα και συνήθως δεν έχω θέμα).Η CC αυτή μου έκατσε καλά αλλά βρήκα ότι αφήνει μία μικρή γυαλάδα, την σέταρα με πούδρα όμως και για πάνω από 8 ώρες που ήμουν έξω δεν εμφάνισε ξανά λιπαρότητα/γυαλάδα, δεν νομίζω όμως ότι θα την πρότεινα σε κοπέλες με λιπαρή επιδερμίδα. 
  • Επίσης έχω να σχολιάσω ότι μου άρεσε πολύ περισσότερο το αποτέλεσμα όταν την άπλωσα με πινέλο (buffing brush από real techniques) παρά όταν την άπλωσα με το χέρι, και μάλιστα στην 1η περίπτωση δεν παρατήρησα τόση γυαλάδα όσο στην 2η. 
                
  • Είμαι αρκετά ανοιχτόχρωμη και η απόχρωση light μου ταίριαξε γάντι. Στα δεξιά της εικόνας η CC είναι απλωμένη και όπως βλέπετε δεν ξεχωρίζει καν.
  • Άσχετο αλλά....λατρεύω την μυρωδιά της! Ξέρω πως δεν είναι λόγος για να αγοράσει κανείς ένα προϊόν για το πρόσωπο βέβαια αλλά για εμένα ήταν ένας λόγος για να μην το αφήσω στα ράφια του zampple..Πείτε με τρελή! Δεν μπορώ να περιγράψω την μυρωδιά αλλά είναι υπέροχη!! 
  • Κάλυψη περίμενα να έχει καλύτερη σαν προϊόν κι ας μην την χρειάζομαι..Μου άρεσε όμως αυτή η φωτεινότητα που δίνει στην επιδερμίδα και εννοείται δείχνει ολοφύσικο το αποτέλεσμα και δεν ξεχωρίζει ότι φοράς κάτι..

  • Τέλος μου άρεσε πολύ η συσκευασία/στόμιο της γιατί βγάζει την απαραίτητη ποσότητα, όχι σαν κάτι άλλες που έχουν τεράστιο στόμιο και χαραμίζεται άδικα μισός τόνος προϊόν την φορά...
Δείτε και μία φώτο με το αποτέλεσμα...


Σε γενικές γραμμές θεωρώ ότι είναι ένα προϊόν ενυδατικό, κατάλληλο για ξηρές/κανονικές/άααντε και μεικτές επιδερμίδες, χαρίζει μια ομοιομορφία/φωτεινότητα αλλά προσφέρει μικρή κάλυψη και έχει και μια μικρή σχετικά αντιηλιακή προστασία. Είναι δηλαδή ιδανικό για καθημερινό μακιγιάζ για όσες δεν έχουν λιπαρή επιδερμίδα και δεν αναζητούν μεγάλη κάλυψη.

Στοιχίζει γύρω στα 7 ευρώ απ'όσο ξέρω και έχει 50 ml, μια χαρά!

Εμένα πάντως μου άρεσε αρκετά και την έχω εντάξει στο καθημερινό μου μακιγιάζ και σκεφτείτε πως δεν φορούσα πότε foundation ή bb cream.

Πως σας φαίνεται? Την έχετε δοκιμάσει? Θα την δοκιμάσετε?
Φιλιά πολλά!
xx

14 comments:

  1. Η αλήθεια είναι ότι όντως αν κρίνω από την φωτό δεν προσφέρει ιδιαίτερη κάλυψη!!Αλλά για εμένα που δεν φοράω ποτέ foundation...θα είναι ότι πρέπει!Μόλις τελειώσει το tinted moisturizer που εχω από Mac θα την αγοράσω! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Μα ναι, ίσα ίσα λίγη ομοιομορφία δίνει, κάλυψη δεν... αλλά κι εγώ δεν φοράω foundation γιατί δεν μου αρέσει το πάστωμα και δεν το έχω και ανάγκη.. οπότε για κάθε μέρα είναι ό,τι πρέπει!

      Delete
  2. Την έχω αγαπήσει και εγώ και η μαμά και η αδερφή μου...Είναι πολύ καλή! Αχ αυτη η μυρωδιά της :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kαλά η μυρωδιά της δεν υπάρχει! Μου έρχεται να την φάω!! xx

      Delete
  3. εχεις τελειο δερμα οποτε δεν παρατηρησα καμια τρελη διαφορα με την κρεμα..μονο καποια φωτεινοτητα οπως λες..αν τη βρω σε προσφορα ισως τη δοκιμασω παρολο που εγω θελω πολυ περισσοτερη καλυψη

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tέλειο σίγουρα δεν το λες, αλλά είναι αρκετά ok ώστε να μην μ'ενδιαφέρει να βαραίνω το δέρμα μου άσκοπα με foundation :) Thanks πάντως!! xx

      Delete
  4. Πάντα μου αρέσουν τα review σου. Όντως οι εταιρείες λένε τα ίδια και τα ίδια στις συσκευασίες λες κι εμείς δεν μπορούμε να καταλάβουμε!

    ReplyDelete
  5. Πολυ μου αρεσε το αναλυτικο ποστ σου..Εγω δεν νομιζω οτι θα την τιμησω..ατελειες και λιπαρη επιδερμιδα χρειαζονται κατι πιο εξειδικευμενο.Να εισαι καλα με εβγαλες απο ασκοπα εξοδα γιατι ειχα κατα νου να την δοκιμασω.Ματς

    ReplyDelete
  6. Πολύ ωραίο και αναλυτικό το review σου! Σκέφτομαι να τη δοκιμάσω και εγώ τώρα! Φαίνεται αρκετά καλή! Για να δούμε!! :)

    ReplyDelete
  7. αν σου πω ότι νόμιζα πως στην πρώτη φωτογραφία τη φοράς θα με πιστέψεις;;; !!!!!! εγώ τελικά από το ζαμπλ πήρα τη bb cream της loreal!αλλά και αυτή καλή φαίνεται!!!

    ReplyDelete
  8. Αυτη την εποχη η ματ BB της Garnier μου καθεται πολύ ματ, οποτε φανταζομαι οτι αυτη θα ενυδατωσει και θα αφησει ενα πιο φυσικο αποτελεσμα! Nice post!!!

    ReplyDelete
  9. Οι CC δε μ'ενθουσιάζουν, παραμένω πιστή στην Dream Pure της Maybelline. Τέλειο και πολύ βοηθητικό post!

    ReplyDelete
  10. Πολυ ενδιαφερον, δεν εχω δοκιμασει ακομη CC αλλα θα τη τιμησω στο μελλον να δω και πως ειναι και σε οχι και τοσο τελεια δερματα οπως το δικο σουυυ!! Kisses!!<3

    ReplyDelete

Hello beauties and thanks for visiting my blog! Comments make me happy! If you ask a question be sure to check back, I always answer! I always follow those who follow me. You may leave your blog's link but be sure to say something relevant to the blog post first because it's obvious when one comments only for self-promotion purposes and it's not really polite. And no follow for follow requests please.
xx