Σελίδες

My lovely followers

Sunday, September 8, 2013

L'oreal Ideal Fresh-Glow-Soft Facial Cleansers-Review!


Γεια σας! Σήμερα θα σας μιλήσω για τρία καθαριστικά προσώπου από τη νέα σειρά της L'Oreal. Πρόκειται για το Ideal Glow που είναι σε μορφή λαδιού, το Ideal Fresh που είναι σε μορφή αφρού και το Ideal Soft που είναι νεράκι καθαρισμού. Υποτείθεται πως το πρώτο είναι για κουρασμένη επιδερμίδα, το δεύτερο για κανονική έως μεικτή και το τρίτο για ξηρή και ευαίσθητη επιδερμίδα.

Εγώ να σας πω πως έχω κανονική προς μεικτή επιδερμίδα και βρήκα και τα τρία κατάλληλα 100% για την επιδερμίδα μου και έχω ακούσει το ίδιο και απ'όσες κοπέλες έχουν δοκιμάσει και τα τρία. Επομένως ότι τύπο επιδερμίδας κι αν έχετε πιστεύω πως μπορείτε άφοβα να χρησιμοποιήσετε όποιο από τα τρία θέλετε, η επιλογή σας πλέον έγκειται στον τρόπο καθαρισμού που προτιμάτε.

 Και τα τρία είναι για πρόσωπο και μάτια και δερματολογικά και οφθαλμολογικά ελεγμένα.

Ας τα δούμε ένα-ένα!

IDEAL GLOW Αισθησιακό λάδι καθαρισμού*


Είναι το αγαπημένο μου απ'τα τρία όσο περίεργο κι αν ακούγεται γιατί το έχω χρησιμοποιήσει λιγότερο απ'όλα. Κατ'αρχάς, μυρίζει ΥΠΕΡΟΧΑ! Τό άρωμα του είναι όντως αισθησιακό, εξ'ου και το όνομα υποθέτω. Πραγματικά δεν χορταίνω να το μυρίζω! Για όσες έχουν ευαισθησία στις μυρωδιές να πω πως το άρωμα είναι πολύ διακριτικό. Το καθαριστικό αυτό είναι σε μορφή λαδιού, αλλά και να έχετε λιπαρή επιδερμίδα μην σας τρομάζει καθόλου, δεν αφήνει ίχνος λιπαρότητας! Το εφαρμόζουμε σε στεγνό πρόσωπο, κάνουμε μασάζ, προσθέτουμε λίγο νερό με τα δάχτυλα μας και το λαδάκι γαλακτοποιείται και καθαρίζει με πολύ απαλό, εύκολο και γρήγορο τρόπο το μακιγιάζ, ακόμα και την αδιάβροχη μάσκαρα! Τέλος, αφήνει την επιδερμίδα πολύ απαλή. Πραγματικά το βρίσκω εκπληκτικό και το συστήνω ανεπιφύλακτα! Η τιμή του είναι γύρω στα 6 ευρώ.

IDEAL FRESH Αφρίζον νερό για βαθύ καθαρισμό*


Επίσης πολύ ωραίο προϊόν. Συνηθισμένη μορφή για καθαριστικό προσώπου, στο μπουκάλι φαίνεται σαν νεράκι αλλά με το που πατήσετε την αντλία βγαίνει αφρός με τον οποίο κάνετε μασάζ σε βρεγμένο δέρμα. Καθαρίζει αρκετά εύκολα το μακιγιάζ απλά δεν είναι κατάλληλος για την αφαίρεση αδιάβροχου μακιγιάζ. Έχει ένα πανέμορφο άρωμα από λεμονάκι ή συνδιασμό εσπεριδοειδών (δεν είμαι σίγουρη) κι αυτό που μου αρέσει πολύ είναι το πόσο δροσερό και φρέσκο (και πεντακάθαρο σίγουρα) νιώθω το δέρμα μου όταν το πλένω με αυτό τον αφρό, είναι πραγματικά πολύ αναζωογονητικός! Η τιμή του είναι μεταξύ 5 και 6 ευρώ.

IDEAL SOFT Νερό καθαρισμού micellaire*


Eίναι το πρώτο νεράκι καθαρισμού που δοκίμασα αν και είναι πολύ της μόδας τελευταία και έχω να πω ότι το λάτρεψα. Δεν ξέρω αν μπορεί να θεωρηθεί dupe του Bioderma μιας και δεν το έχω δοκιμάσει, κάνει όμως καταπληκτική δουλειά με την αφαίρεση του μακιγιάζ με τον πιο απαλό τρόπο, ειδικά αν έχετε ευαίσθητο δέρμα αυτό το προϊόν είναι για σας. Δεν αφαιρεί αδιάβροχη μάσκαρα, οτιδήποτε άλλο όμως θα το αφαιρέσει με μεγάλη ευκολία. Ένα άλλο θετικό είναι ότι δεν χρειάζεται ξέβγαλμα και για να πω την αμαρτία μου αυτός είναι και ο λόγος που το έχω χρησιμοποιήσει πιο πολύ απ'όλα γιατί ήταν το πρώτο που άρπαζα για να ξεβαφτώ σε στιγμές τρελής βαρεμάρας. Άραζα στον υπολογιστή, έπαιρνα κοντά τα βαμβακάκια μου και το νεράκι και ξεβαφόμουν παρακολουθώντας βιντεάκια :P Εντάξει βέβαια , παρ'ότι ενδείκνυται για χρήση χωρίς ξέβγαλμα μην φανταστείτε πως το έκανα και συχνά. Νιώθω πως το δέρμα μου δεν καθαρίζει πλήρως αν δε το πλύνω και με κάποιο προϊόν που να απαιτεί την χρήση νερού. Αυτό που έκανα συνήθως ήταν να καθαρίσω το πρόσωπο μου με το λαδάκι ή τον αφρό και μετά να περάσω όλο μου το πρόσωπο με ένα βαμβακάκι ποτισμένο με το νερό αυτό για να αφαιρέσει τυχόν υπολείματα μακιγιάζ, εναλλακτικά ξέβαφα όλο μου το πρόσωπο αποκλειστικά με αυτό το προϊόν. Είναι το μόνο που είναι παντελώς άοσμο. Η τιμή του επίσης περίπου στα 6 ευρώ και το συστήνω με κλειστά τα μάτια, είναι πολύ καλό και βολικό προϊόν!

Συνοπτικά βρήκα και τα τρία πάρα πολύ καλά προϊόντα. Το πρώτο το λάτρεψα για το άρωμα και την απαλότητα που αφήνει, το δεύτερο για την φρεσκάδα που αφήνει και το τρίτο για το πόσο βολικό είναι και τα χρησιμοποιούσα ανάλογα με την διάθεση μου, οπότε μόλις ξαναπετύχω κάποια καλή προσφορά (πρόσφατα στα Hondos είχε -40%) σίγουρα θα τα πάρω και τα τρία καθώς μου αρέσει πολύ να τα χρησιμοποιώ συνδιαστικά!

Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά? Πως σας φάνηκαν?
Θα χαρώ πολύ να διαβάσω την γνώμη σας, μέχρι την επόμενη ανάρτηση φιλιά πολλά!

* : Τα προϊόντα μου δόθηκαν δωρεάν σε παρουσίαση της L'oreal για να τα δοκιμάσω και να πω την γνώμη μου η οποία είναι απόλυτα ειλικρινής.

18 comments:

  1. Για το τελευταίο έχω ακούσει πολύ καλά λόγια μαζί και αυτό το review και λέω να το δοκιμάσω! Φιλάκια :)

    ReplyDelete
  2. το αγαπω το λαδακι..απο την πρωτη στιγμη που το δοκιμασα..τα αλλα 2 δεν τα εχω δοκιμασει αλλα θελω πολυ..μαλλον αυτη η σειρα της LOREAL βγηκε πολυ καλη...:)

    ReplyDelete
  3. Έχω να δηλώσω ότι τα αγόρασα τις προάλλες με σκοπό να κάνω review, αλλά απ' ότι καταλαβαίνω θα γεμίσω review ο τόπος!!! χαχα! Οπότε, μπορεί και να μη φτάσουν να γίνουν ποτέ ανάρτηση! ;) Πάντως, νομίζω ότι κ σε μένα θα αρέσουν-θέλω πολύ να κάνω τη σύγκριση με το Bioderma! φιλάκια!

    ReplyDelete
  4. Θέλω να δοκιμάσω πολύ το νεράκι

    ReplyDelete
  5. Το τελευταίο θα το αγοράσω σίγουρα κάποια στιγμή!! Ακούγεται καλό και είναι και οικονομικό!!

    ReplyDelete
  6. Θέλω πάρααα πολύ να δοκιμάσω το λαδάκι!!
    Για το νεράκι δεν εχω ακούσει και τα καλύτερα!οσες εχουν δοκιμάσει και το l'oreal και το bioderma δεν τα συγκρίνουν!!Εγώ χρησιμοποιώ εδώ και 1μιση-2 χρόνια το Bioderma και δεν νομίζω να το αλλάξω!

    ReplyDelete
  7. Σίγουρα θέλω να δοκιμάσω το νεράκι, αλλά και το λαδάκι ακούγεται πολύ ενδιαφέρον! Και πολύ προσιτές τιμές, άρα θα το επιχειρήσω ;)

    xx R.

    oneutopiandreamer.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. Το αγαπώ το νεράκι αλλά σαν της Bioderma ή της La Roche δεν είναι. Από τα 3 λατρεύω το λαδάκι φυσικά και τον αφρό! Με τον αφρό νιώθω καθαρισμό σε βάθος και το βασικό με λίγα χρήματα και σωστή ποιότητα !

    ReplyDelete
  9. Το λαδάκι μου άρεσε αρκετά! Θέλω πολύ να δοκιμάσω και το νεράκι :)

    ReplyDelete
  10. Τέλεια όλα!
    Θέλω πολύ να δοκιμάσω το νεράκι αλλά και το λάδι...Πολύ ωραία μας τα παρουσίασες <3

    ReplyDelete
  11. To νερακι καθαρισμου σιγουρα θα το δοκιμασω!!! Bisous!!

    ReplyDelete
  12. Πολύ ενδιαφέρον post..
    Θέλω πολύ να δοκιμάσω το νεράκι καθαρισμού :)

    Alexandra by beautydiarybyalexandra.blogspot.gr

    ReplyDelete
  13. Πολυ ωραια αναρτηση, το νερακι θα ηθελα να δοκιμασω!

    ReplyDelete
  14. εγώ θα ήθελα πολύ να δοκιμάσω το λαδάκι!!!!!

    ReplyDelete
  15. Το νεράκι μ'άρεσε πάρα πολύ, αλλά όλα φαίνονται πολύ ενδιαφέροντα! Πολύ ωραίο post Μαράκι!

    ReplyDelete
  16. Αγαπώ αυτό το νεράκι.... εχω στοκάρει για μήνες... τα αλλα ειναι ακόμα υπο δοκιμή =)

    ReplyDelete
  17. Φαίνονται όλα εξαιρετικά!

    ReplyDelete
  18. Δεν έχω δοκιμάσει κανένα από τα τρία αλλά μετά το post σου λέω να τα δοκιμάσω ένα ένα με την σειρά! Πάνω στην ώρα που ψαχνόμουν :)

    Evi xoxo

    The Notebook of a Fashion Lover

    ReplyDelete

Hello beauties and thanks for visiting my blog! Comments make me happy! If you ask a question be sure to check back, I always answer! I always follow those who follow me. You may leave your blog's link but be sure to say something relevant to the blog post first because it's obvious when one comments only for self-promotion purposes and it's not really polite. And no follow for follow requests please.
xx