Σελίδες

My lovely followers

Monday, July 15, 2013

La Roche Posay Anthelios XL 50+ Sunscreen Rave Review!

Γεια σας! Σήμερα θα σας μιλήσω για το αγαπημένο μου αντιηλιακό όχι μόνο αυτής της περιόδου αλλά και γενικότερα.. Η αλήθεια είναι πως έχω μόλις κάτι λιγότερο από ένα χρόνο που άρχισα να χρησιμοποιώ συστηματικά αντιηλιακό, παλιότερα έβαζα μόνο αν είχε πολύ ήλιο ή αν το θυμόμουν..τραγική, το ξέρω. Πλέον όμως το έχω εντάξει στην καθημερινότητα μου και το θεωρώ απαραίτητα.

Η επιδερμίδα μου είναι κανονική προς μεικτή, με μία μικρή τάση λιπαρότητας στην περιοχή Τ και οι περισσότερες αντιηλιακές κρέμες προσώπου που είχα δοκιμάσει μέχρι τώρα αν δεν ήταν πολύ λιπαρές, μία δόση λιπαρότητας, έστω και μικρή θα την είχαν και αυτό με ανάγκαζε να πουδράρω το πρόσωπο μου μετά, κάτι που γενικώς αποφεύγω όταν μπορώ, γενικά δεν μπορώ το πολύ μακιγιάζ με τόση ζέστη.

Πριν λίγους μήνες λοιπόν το 24hpharmacy.gr είχε την ευγενική καλοσύνη να μου στείλει ένα κουτί με μπόλικα καλούδια για να δοκιμάσω και να σας πω την γνώμη μου.
Μέσα σε αυτά ήταν και το αντιηλιακό της La Roche Posay στο οποίο είναι αφιερωμένη η σημερινή ανάρτηση.


Έρχεται σε αυτή την πολύ όμορφη πλαστική συσκευασία και παρ'ότι είναι πολύ μικρή και φαίνεται σα να περιέχει πολύ λίγο προϊόν περιέχει 50 ml, όσο δηλαδή τα περισσότερα αντιηλιακά προσώπου!
Ο λόγος που δείχνει σα να περιέχει λιγότερο είναι η σύσταση του αντιηλιακού, που δεν είναι κρεμώδες αλλά λεπτόρευστο και βγαίνει κάπως έτσι...


Aπλώνεται και απορροφάται πολύ εύκολα και γρήγορα, απλά δεν το βρίσκω πολύ ενυδατικό, εμένα βέβαια αυτό δε με πειράζει καθόλου γιατί έτσι κι αλλιώς μου αρέσει να φοράω την ενυδατική μου πριν βάλω αντιηλιακό για έξτρα ενυδάτωση.
Τώρα, ποιό είναι το καλύτερο απ'όλα? Αφήνει την επιδερμίδα εντελώς ματ! Μιλάμε δεν το πίστευα την 1η φορά καθώς δεν είχα δοκιμάσει ποτέ ξανά αντιηλιακό που να μην αφήνει ίχνος γυαλάδας... Εδώ είμαστε λέω!! Πιστεύω πως λειτουργεί άψογα σαν βάση για το μακιγιάζ καθώς μπορείτε να το εφαρμόσετε και στην συνέχεια να μακιγιαριστείτε χωρίς να έχετε ίχνος γυαλάδας-λιπαρότητας ή να χρειάζεστε πουδράρισμα όπως θα χρειαζόταν με κάποιο άλλο αντιηλιακό.


Kάτι άλλο που εκτίμησα πάρα πολύ ήταν το στόμιο του που όπως βλέπετε είναι μικρό και βγάζει την απαραίτητη ποσότητα χωρίς να λερώνεσαι ή να σπαταλάς άδικα προϊόν όπως συμβαίνει με άλλες ''messy'' συσκευασίες...

Και η ποιότητα της la roche posay είναι πιστεύω γενικότερα γνωστή...
Οπότε για όσες ψάχνουν ένα αντιηλιακό με πολύ υψηλό δείκτη προστασίας, που να απλώνεται/απορροφάται έυκολα, να δίνει ματ αποτέλεσμα και να έχει βολική συσκευασία νομίζω αυτό είναι το ιδανικό!

Μάλιστα απ'ότι βλέπω στο site του 24hpharmacy το έχει -40% στα 11,07 ευρώ από 18,45 αρχική τιμή, πολύ καλή ευκαιρία νομίζω ( αν θέλετε να τσεκάρετε το link για το site είναι αυτό )

Κλείνοντας να πω πως όσα αναγράφονται είναι η 100% προσωπική και ειλικρινής μου άποψη, το γεγονός ότι έλαβα το προϊόν αυτό για δοκιμή δεν έχει επηρεάσει ούτε στο ελάχιστο την κριτική αυτή και από μένα θα ακούτε/διαβάζετε μόνο την αλήθεια.

Εσείς το έχετε δοκιμάσει? Θα το δοκιμάζατε? Ποιό είναι το αγαπημένο σας αντιηλιακό προσώπου και γιατί? Θα χαρώ να διαβάσω τις σκέψεις σας!

Μέχρι την επόμενη ανάρτηση φιλιά πολλά!
xx

19 comments:

  1. to agapw!!to agorasa persu prwti fora kai fusika to pira kai fetos! :D :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kι εγώ θα το πάρω μόλις τελειώσει πάλι εκτός αν ως δια μαγείας βρω κάτι που να μου αρέσει περισσότερο :p
      xx

      Delete
  2. Πολύ αγαπημένο αντηλιακό! Το δοκίμασα πέρσυ και το χρησιμοποιούσα non stop!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ωωωω και με τι το αντικατέστησες??
      xx

      Delete
  3. Αν έχει ματ αποτέλεσμα πραγματικά θα ήθελα πολύ να το δοκιμάσω γιατί με εκνευρίζει η λιπαρότητα στο πρόσωπό μου!! Μέχρι στιγμής χρησιμοποιώ την 30 spf από την Juliette Armand!
    Μπορείς να μου πεις τιμούλα..???

    ReplyDelete
    Replies
    1. αα sorry το γράφεις! Super το βρίσκω!!!!

      Delete
  4. Γεια σου Μαρία.Εγώ το χρησιμοποιούσα για 2-3χρόνια επειδή δεν έβρισκα κάτι καλύτερο,αλλά δε μπορώ να πω ότι μ'άρεσε.Έχω σχεδόν λιπαρό δέρμα κ μου χάριζε από την πρώτη στιγμή μια αντιαισθητική ασπρίλα που δεν υποφερόταν,ειδικά στην παραλία.Το ίδιο κ στη μαμά μου,που έχει ξηρό δέρμα.Αυτό ήταν κυρίως που μ'ενοχλούσε:ότι αναγκαζόμουν ή να κυκλοφορώ σαν φάντασμα ή να βάζω πούδρα με χρώμα για να το καλύπτω.Εσένα σου παρουσίασε κάτι τέτοιο?Από χρώμα δέρματος πρέπει να'μαστε κοντά,είμαι κι εγώ αρκετά λευκή κ επίσης δύσκολα μαυρίζω.Τέλος να πω ότι δεν αμφισβητώ την αντικειμενικότητά σου κ τη γνώμη σου,απλώς θα'θελα να πω κ αυτή την άποψη

    ReplyDelete
    Replies
    1. Και πολύ καλά έκανες εννοείται!! Εκτιμώ κάθε άποψη και θέλω να ακούω διαφορετικές γνώμες. Με καλό άπλωμα δε μου αφηνει καμία ασπρίλα, όχι, εννοείται πως αν συνεβαινε κατι τετοιο δεν θα μου αρεσε καθολου ουτε μενα. Μηπως χρησιμοποιειτε μεγαλη ποσοτητα και γι'αυτο δεν απορροφαται ολη?

      Delete
  5. Κι εμένα μ'αρέσει πολύ! Απορροφάται αμέσως και είναι σα να μη φοράς τίποτα!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Συμφωνώ, θυμάμαι και την δική σου ανάρτηση ;)
      xx

      Delete
  6. Είναι το μόνο που απορροφάται κατευθείαν και δεν το αισθάνομαι καθόλου παρόλο που έχω λιπαρή επιδερμίδα.Έχω δοκιμάσει πολλά αλλά αυτό είναι το αγαπημένο μου!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eγώ έχω κανονική προς μεικτή επιδερμίδα και οτιδήποτε άλλο έχω δοκιμάσει θα αφήσει στην καλύτερη περίπτωση μια γυαλάδα ενώ αυτό όχι :)
      xx

      Delete
  7. Replies
    1. Tων περισσότερων που το έχουν δοκιμάσει νομίζω :)
      xx

      Delete
  8. Και δικό μου αγαπημένο αυτό το αντηλιακό, το έχω στην εκδοχή του με χρώμα. Βέβαια όταν λέω χρώμα μη φανταστείς κάλυψη, απλά αντί για λευκό είναι ροζομπεζ οπότε δεν αφήνει ασπρίλα

    ReplyDelete
    Replies
    1. Το έχουν αρκετές κοπέλες με χρώμα απ'ότι έχω δει, θα ήθελα να το δοκιμάσω κάποια στιγμή, πάντως αυτό κι ας είναι άσπρο απορροφάται άμεσα χωρίς να μου αφήνει ασπρίλα :)
      xx

      Delete
  9. i really want to try la roche posay products! i have to finish my current sunscreen first!
    following you now

    from Brigitte at // BreezeyBee Blog | BlogLovin'

    dont forget to enter my RiRi Woo Giveaway Here

    ReplyDelete
  10. το δοκιμασα περυσι κ πρεπει να πω οτι ειναι απο τα καλυτερα αντιηλιακα προσωπου .γενικα η εταιρεια εχει πολυ καλη ποιοτητα κ τα περισσοτερα προιοντα που εχω δοκιμασει με εχουν αφησει πολυ ευχαριστημενη.Αλλο αγαπημενο μου αντ.προσωπου ειναι της clinique & lancaster
    φετος εχω να δοκιμασω apivita :)

    φιλακιαα!!

    ReplyDelete
  11. this brand has some great products!!

    ReplyDelete

Hello beauties and thanks for visiting my blog! Comments make me happy! If you ask a question be sure to check back, I always answer! I always follow those who follow me. You may leave your blog's link but be sure to say something relevant to the blog post first because it's obvious when one comments only for self-promotion purposes and it's not really polite. And no follow for follow requests please.
xx