Σελίδες

My lovely followers

Wednesday, May 29, 2013

TAG: Beauty DON'TS in Greek!

Γεια σας κορίτσια! Σε αυτή την ανάρτηση θα σας απαριθμήσω λάθη που βλέπω συνεχώς στα μακιγιάζ γυναικών να γίνονται και που θεωρώ πως δεν κολακεύουν καμία!
Γύρισα και σχετικό βίντεο το οποίο θα σας έχω στο τέλος για να το δει όποια θέλει, αλλά θα τα γράψω κιόλας.

Beauty Fail no1:
Foundation πολύ πιο ανοιχτό από το χρώμα της επιδερμίδας. Ρε κορίτσια, emrace your natural beauty, μην προσπαθείτε να γίνετε Casper το φαντασματάκι!
Beauty Fail no2:
Foundation πολύ πιο σκούρο από το χρώμα της επιδερμίδας για να δείχνετε δήθεν μαυρισμένες. Είναι αφύσικο και φαίνεται! Υπάρχουν και τα bronzers για να πετύχετε πιο ηλιοκαμένη όψη χωρίς να γίνεστε καρνάβαλοι.
Beauty Fail no3:
Να μην σβήνετε το foundation με αποτέλεσμα να φαίνεται σαν να φοράτε μάσκα στο πρόσωπο.
Βeauty Fail no3:
Σχεδόν ανύπαρκτα φρύδια. Αυτό το λάθος το έχω κάνει και εγώ στο παρελθόν και κατάλαβα πόσο άσχημο ήταν. Τα φρύδια μας πλαισιώνουν το πρόσωπο μας, ένα όμορφο, καλοσχηματισμένο φρύδι δείχνει πολύ ομορφότερο από μια λεπτή γραμμή χωρίς προσωπικότητα.
Beauty Fail no4:
Φρύδια βαμένα υπερβολικά έντονα και χοντρά, πολλές φορές σε χρώμα άλλο από το φυσικό μας. Το αποτέλεσμα είναι σχεδόν πάντα τρομακτικό.
Beauty Fail no5:
Tεράστια γραμμή με το eyeliner, πολλές φορές με κενά, που πάει πάνω-κάτω σαν καρδιογράφημα ή που φτάνει ως το φρύδι. Αν ο σκοπός σας είναι να μοιάζετε με κακιά μάγισσα καλώς, αν όμως το βρίσκετε σικάτο, λυπάμαι, χάσατε.
Beauty Fail no6:
Χοντρή γραμμή με μολύβι κάτω από το μάτι που ούτε καν έχει "σβηστεί" λίγο. Σας αγριεύει και δεν σας δείχνει πιο όμορφη για κανένα λόγο.
Beauty Fail no7:
Contouring με πολύ σκούρα απόχρωση bronzer, που καταλήγει ως το στόμα και χωρίζει το πρόσωπο στα δύο. No comments. To contouring πρέπει να γίνεται με bonzer matte, 1-2 τόνους το πολύ πιο σκούρο από το χρώμα της επιδερμίδας, να αρχίζει και να σταματάει εκεί που πρέπει και να κάνουμε πολύ καλό Blending, αλλιώς τα αποτελέσματα είναι τραγελαφικά.
Beauty Fail no8:
Το ρουζ-κλόουν. Ρουζ πολύ έντονο, συνήθως ροζ ή φούξια, τοποθετημένο μόνο στα μήλα, κυκλικά. Ούτε λόγος για blending. Πότε θα καταλάβετε πως είναι γελοίο και καθόλου κολακευτικό?
Beauty Fail no9:
Σκουρόχρωμη σκιά μέχρι το φρύδι. Θυμίζει μπουζουκτσούδες της κακιάς ώρας. Το μόνο χρώμα που μπορεί να φτάσει μέχρι τόσο πάνω και να δείχνει όμορφο είναι κάποιο απαλό χρώμα πχ σαμπανιζε, λευκό, ροζ απαλό που θα δώσει μια όμορφη διακριτική λάμψη/φωτεινότητα. Με πράσινη-μπλέ σκιά ως το φρύδι δεν πας πουθενά.
Beauty Fail no10:
Υπερβολικό highlighter σε όλο το πρόσωπο. Για τα πανηγύρια...
Beauty Fail no11:
Περίγραμμα χειλιών πολύ πάνω από εκεί που είναι το φυσικό σχήμα. Οκ, όλες ζηλεύουμε τα σαρκώδη χείλη, δεν τα έχουμε όλες όμως. Το μολύβι φαίνεται άσχημο όταν δεν μπαίνει εκεί που πρέπει και κάνει μπαμ από χιλιόμετρα! Υπάρχουν άλλοι τρόποι να δείξουν λίγο πιο σαρκώδη τα χείλη μας, μην το κάνετε αυτό!
Beauty Fail no12:
Πολύ σκούρο μολυβι χειλιών με πολύ πιο ανοιχτό κραγιόν. Το έκαναν τα παλιά χρόνια , δεν ξέρω γιατί, και δυστυχώς το κάνουν ακόμα. Ποτέ δεν το κατάλαβα...
Beauty Fail no13:
Υπερβολικά έντονα μάτια, χείλη ΚΑΙ μάγουλα. Όταν τα τονίζουμε όλα υπερβολικά απλά γινόμαστε σούργελα και όχι όμορφες!
Βeauty Fail no14:
Τεράστια νύχια, σαν της μάγισσας και ειδικά όταν είναι ακρυλικά-gel-ψεύτικα δείχνουν ακόμα πιο απαίσια..
Βeauty Fail no15:
Κραγιόν σχεδόν άσπρα-κουφετί-πεθαμενί με 100 κιλά lipgloss από πάνω. Πολύ "φθηνό" αποτέλεσμα..

Και σίγουρα είναι πολλά ακόμα που μου διαφεύγουν τώρα!
Δείτε και το βίντεο αν θέλετε να γελάσετε!



Εσείς ποιά λάθη δεν μπορείτε να βλέπετε στο μακιγιάζ?
Θα χαρώ να διαβάσω την γνώμη σας,
φιλιά πολλά!
xx

4 comments:

  1. xaxaxa poli oreo post!! idika auto me ta fridia to exo poli thema!! de boro to fridi grammi ine toso apaisio!!
    xxx
    sharingthepointofview.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. kalispea ..dimiourgisa ena blog kai ean thes mpes na to deis kai na gineis melos se euxaristwhttp://forqueensbymary.blogspot.gr

    ReplyDelete
  3. Χαχαχαχα γέλασα τόσο πολύ διαβάζοντας το post! Καλά τα είπες!!!

    ReplyDelete
  4. Σωστή!

    xx
    FashionEvELand | FEEL

    ReplyDelete

Hello beauties and thanks for visiting my blog! Comments make me happy! If you ask a question be sure to check back, I always answer! I always follow those who follow me. You may leave your blog's link but be sure to say something relevant to the blog post first because it's obvious when one comments only for self-promotion purposes and it's not really polite. And no follow for follow requests please.
xx