Σελίδες

My lovely followers

Wednesday, October 24, 2012

Bellaoggi Lash up & Define mascara




Ξεκινώ με μια φώτο του αποτελέσματος πριν από αυτήν του θαυματουργού προϊόντος. Είνα η πρώτη φθηνή μάσκαρα που αγοράζω και αυτό γιατί μου άρεσε πάρα πολύ τ βουρτσάκι της (πλαστικό και ευέλικτο) και σκέφτηκα "3μιση ευρώ κάνει, τι είχα και τι έχασα" αν και κατά βάθος πίστευα ότι θα είναι μεγάλη πατάτα. Πόσο λάθος έκανα! Μετά την Marie Dalgar (μπορείτε να δείτε review εδώ) που είναι μακράν η αγαπημένη μου ever μπορώ να πω πως πλέον έρχεται της bellaoggi! Θεωρώ άδικο να τις συγκρίνω κατ'αρχάς γιατί η Marie Dalgar δεν είναι μια συμβατική μάσκαρα, έχει μικροίνες που επεκτείνουν τις βλεφαρίδες οπότε είναι επόμενο να έχει πιο "wow" αποτέλεσμα. Αλλά για μια απλή, συμβατική μάσκαρα, μπορώ να πω πως είναι πολύ καλύτερη απ'οτιδήποτε έχω δοκιμάσει. Μέχρι και από την Telescopic της L'oreal που ήταν η ως τώρα αγαπημένη μου. Έχει άψογο βουρτσάκι, πολύ καλή σύνθεση, ούτε πολύ πηχτή, ούτε νερουλή, ξεχωρίζει τέλεια τις βλεφαρίδες και δεν τις κολλάει καθόλου! Ειλικρινά την συστήνω ανεπιφύλακτα! Παραθέτω ακόμα δύο φωτογραφίες που τη φοράω :


Έχετε δοκιμάσει αυτήν η κάποιο άλλο προϊόν της εταιρείας? Πείτε μου τη γνώμη σας :)
xx

13 comments:

  1. Πολύ ωραίο αποτέλεσμα! Πού τη βρίσκουμε;
    Φιλιά!
    Ειρήνη by http://dreamofbeauty22.blogspot.gr/

    ReplyDelete
  2. Λοιπόν, εγώ προσωπικά μένω Αθήνα και την αγόρασα από ένα καινούριο κατάστημα καλλυντικών στη Βικτώρια ( ακριβώς στον απέναντι δρόμο από τα bsb στην Πατησίων ), δεν έχω ιδέα που αλλού πουλάνε αλλά ψάχνω γιατί έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη και θέλω να αγοράσω και άλλα προϊόντα της!

    ReplyDelete
  3. Δοκιμασε και τη μασκαρα Black Volcano Korres :) ειναι απο τις αγαπημενες μου.
    Περιμενω να μου στείλουν από Marie Dalgar τη μασκαρα τους απο μερα σε μερα και θα δοκιμασω σημερα του YSL που την ειχε το Elle σε δοκιμαστική συσκευασια :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Από YSL είχα δοκιμάσει και εγώ μια που έδιναν παλιά δώρο σε περιοδικό και ήταν άψογη! Όσο για τη μάσκαρα του Κορρε θα την εχω υπ'οψιν, αν και νομιζω πως θα δυσκολευτω πολυ να δωσω πανω απο 10 ευρω για μασκαρα (αν εξαιρεσουμε τη Marie Dalgar που θα την ξαναπαρω σιγουρα)που ειναι συμβατικη..Η bellaoggi και μια της essence που εχω κανει review και γι 'αυτην ειναι εξισου καλες για να μην πω καλυτερες απο αλλες πολυ πιο ακριβες που εχω αγορασει.

      Delete
  4. Αγαπώ τα καλλυντικά της Bella Oggi! Τα είχα βρει στην Πάτρα και από τότε που ήρθα Αθήνα τίποτα. Και στην έκθεση που υποτίθεται τα είχε έφαγα τον κόσμο και τίποτα! :/ Τα πιο αγαπημένα μου είναι τα κραγιόν της σειράς Le Rouge! Ειδικά το 9 (μπορντοφούξια να το πω, μπορντοροδοκόκκινο να το πω... κάτι τέτοιο :Ρ). Σταθερά και ματ ματ ματ... Το είχα δει αυτό το μαγαζάκι απέναντι από τη ΑΣΟΕ αλλά δεν έδωσα σημασία! Θα το επισκεφτώ σίγουρα τώρα που το είπες! ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Βρηκα σημερα στην Πατρα σε ενα μαγαζι bellaoggi και αγορασα 3 matte κραγιον της σειρας Le Rouge και εχω παθει κοκομπλοκο, ειναι αψογα!!! Θα ανεβασω asap review και swatches :) Να πας οπωσδηποτε!

      Delete
  5. Εχω δοκιμασει τα βερνικια της και μου αρεσουν πολυ! Οσο για τη μασκαρα, αν την πετυχω πουθενα θα της δωσω μια ευκαιρια!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Εχω σταματησει να αγοραζω βερνικια γιατι εχω εξοπλισμο για gel νυχια οποτε πλεον θα πρεπει καποιο να μου κανει τρελοοοο κλικ για να ενδωσω.. (αν και εχω τεραστια συλλογη απο βερνικια και προσπαθω να μην αγοραζω και γι'αυτο το λογο :p) Δοκιμασε την οπωσδηποτε αν τη βρεις, και κραγιον επισης!!

      Delete
  6. loved the effect this mascara gave..your eyes are really pretty dear ! following you now !
    hope you can take a look at my blog too
    www.makeupbeautylounge.com

    ReplyDelete
  7. this looks amazing i need this in my life lol

    ReplyDelete
  8. Πολύ ωραία φαίνεται. Δεν την ήξερα καθόλου τη συγκεκριμένη μάρκα. Αν την εντοπίσω πουθενά, θα τη δοκιμάσω. Από φθηνές mascara εγώ είμαι πολύ ικανοποιημένη από την Get big lashes volume & curl της Essence.

    ReplyDelete

Hello beauties and thanks for visiting my blog! Comments make me happy! If you ask a question be sure to check back, I always answer! I always follow those who follow me. You may leave your blog's link but be sure to say something relevant to the blog post first because it's obvious when one comments only for self-promotion purposes and it's not really polite. And no follow for follow requests please.
xx