Σελίδες

My lovely followers

Sunday, September 14, 2014

Used up mascaras - Hits & Misses!


Γεια σας κορίτσια μου! Εδώ και καιρό έχω τελειώσει ( ή άφησα να μου ξεραθούν... ) αρκετές mascaras, δυστυχώς πολλές τις πέταξα αλλά βρήκα αυτές τις άδειες συσκευασίες και σκέφτηκα πως θα σας ενδιέφερε ίσως ένα mini review.

Avon Mega Effects - MISS


Η συγκεκριμένη μάσκαρα ήταν αποτυχία για μένα. Με πολλές στρώσεις και πολλή υπομονή έδινε ένα αποτέλεσμα που σε εμένα έστω άρεσε πολύ ( δείτε την φορεμένη εδώ), αρκετό μήκος, αρκετή καμπύλη, από όγκο νομίζω δεν έλεγε και πολλά, γενικά πάντως έκανε πολύ ωραίες τις βλεφαρίδες μου ΑΛΛΑ όπως προείπα ήθελε πολληηηηηή υπομονή την οποία απλά δεν είχα... βαριόμουν φοβερά να μπω στην διαδικασία να προσπαθώ να μην μουντζουρωθώ (πράγμα που γινόταν πάντα) και να σπαταλάω τόση ώρα από την ζωή μου απλά για να βάλω μάσκαρα. Κάπως έτσι έμεινε στην άκρη μέχρι που ξεράθηκε..

Χωρίς κάποια έκπτωση στοιχίζει 14,50 ευρώ.

Όπως καταλάβατε, ΌΧΙ, δεν θα την ξαναέπαιρνα.

Αvon SuperSHOCK - OK


Για αυτή την μάσκαρα είμαι λίγο διχασμένη. Έχει φανταστικό βουρτσάκι που διαχωρίζει τέλεια και τις βλεφαρίδες και τις βάφει μία προς μία, αλλά βρίσκω πως θέλει πολύ χτίσιμο. Δίνει πολύ ωραία πυκνότητα στις βλεφαρίδες, τις κάνει να φαίνονται σα να είναι πολλές και όπως προείπα δίνει και πολύ ωραίο διαχωρισμό, οπότε το αποτέλεσμα είναι πολύ όμορφο και χωρίς clumps αλλά βγαίνει πολύ λίγο προϊόν κάθε φορά και γι'αυτό χρειάζεται πολύ χτίσιμο, κάτι που βαριόμουν πολύ και γι'αυτό αν και το αποτέλεσμα της μου άρεσε πολύ δεν την πολυχρησιμοποίησα και κάπως έτσι πήγε και αυτή άκλαφτη... Επίσης μου φαινόταν από την αρχή λίγο ξηρή η σύσταση της, οπότε ίσως μου είχε τύχει προβληματική ή ανοιγμένη (την είχα αγοράσει από μαγαζί) και γι'αυτό έβγαινε λίγο προϊόν, δεν ξέρω...

Χωρίς κάποια έκπτωση στοιχίζει 13,50 ευρώ.

ΙΣΩΣ την ξαναγόραζα αν την έβρισκα με κάποια καλή έκπτωση καθαρά από περιέργεια γιατί ίσως η πρώτη που αγόρασα να είχε ανοιχτεί προηγουμένως και να την αδίκησα.

Essence Get big lashes triple boost - HIT


Σας έχω μιλήσει εκτενώς παλαιότερα εδώ γι'αυτή την μάσκαρα, πολύ συνοπτικά την αγαπώ! Ναι, έχει ένα θεματάκι με την ποσότητα που  βγάζει κάθε φορά λόγω του τεράστιου στομίου, κατά τ'άλλα όμως δίνει ΠΟΛΥ όγκο από την 1η κιόλας στρώση και πολύ καλή καμπύλη που κρατάει (οι βλεφαρίδες μου είναι ίσιες σαν πράσα οπότε το εκτιμώ απεριόριστα αυτό), από μήκος δεν λέει πολλά αλλά είμαι από φυσικού μου προικισμένη με αρκετά μακριές βλεφαρίδες και έτσι με ενδιαφέρει κυρίως ο όγκος και η καμπύλη. Αν το παρακάνετε, θα σας κολλήσει τις βλεφαρίδες, εφ'όσον όμως δίνει τόσο εντυπωσιακό αποτέλεσμα από την 1η στρώση δεν έχετε λόγο να το παρακάνετε.
Για μένα, για τις δικές μου ανάγκες έστω, είναι από τις καλύτερες mascaras που έχω χρησιμοποιήσει ποτέ μου, και η μόνη μάσκαρα που δίνει τόσο όγκο efortlessly, χωρίς να χρειάζεται χτίσιμο.

Super απλά, στοιχίζει μόνο 2,80 ευρώ και ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ θα συνεχίσω να την αγοράζω!

Essence Get big lashes waterproof - HIT!


Σας έχω μιλήσει και γι'αυτήν εδώ , επίσης την αγαπώ! Η συγκεκριμένη δίνει καλή καμπύλη (λογικό αφού είναι αδιάβροχη), πολύ ωραία πυκνότητα, δίνει το εφέ περισσότερων βλεφαρίδων, δίνει καλούτσικο όγκο και μέτριο μήκος, γενικά δίνει ένα πολύ όμορφο αποτέλεσμα από την 1η στρώση, αλλά χτίζεται πανεύκολα δίνοντας πιο δραματικό αποτέλεσμα και δεν κολλάει τις βλεφαρίδες όπως η προηγούμενη, η βασική διαφορά που μπορώ να βρω ανάμεσα στις 2 είναι πως η μωβ έχει ως κύριο χαρακτηριστικό τον όγκο που δίνει, ενώ αυτή το εφέ πιο πυκνών βλεφαρίδων. Αν και αδιάβροχη αφαιρείται αρκετά εύκολα σε σχέση με άλλες αδιάβροχες mascaras που έχω δοκιμάσει, και είναι και αυτή staple πλέον για το νεσεσέρ μου.

Στοιχίζει 2,80 ευρώ όπως και η προηγούμενη και επίσης ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ θα συνεχίσω να την αγοράζω.

Αvon Super Drama* - HIT


Πολύ ωραία μάσκαρα, πιο πολύ καθημερινή θα έλεγα, δεν δίνει φοβερό μήκος ή όγκο αλλά δίνει πολύ ωραίο διαχωρισμό και καλούτσικη καμπύλη και χτίζεται πολύ έυκολα από ένα πιο καθημερινό σε ένα λίγο πιο έντονο look χωρίς να κολλάει τις βλεφαρίδες.

Τιμή δεν γνωρίζω γιατί μου είχε δοθεί σε ένα event της Avon και δεν την βρίσκω στον κατάλογο αλλά υποθέτω πως θα στοιχίζει όσο περίπου και οι υπόλοιπες mascaras της ίδιας εταιρείας.

Αν την έβρισκα σε κάποια πολύ καλή προσφορά ΙΣΩΣ την τιμούσα πάλι!

MUA Mega Volume Mascara - MISS


Τραγική και απαράδεκτη μάσκαρα, από την 1η φορά που την δοκίμασα ήταν πολύ "στεγνή" και έβγαζε ελάχιστο προϊόν, έπρεπε να βάλω 1000000 στρώσεις για να φανεί πως είχα βάλει μάσκαρα. Έμεινε στην άκρη και στέγνωσε εντελώς, πράγμα που δεν με στεναχωρεί γιατί δεν μπορούσα να την χρησιμοποιήσω έτσι κι αλλιώς. Δεν ξέρω αν ήταν προβληματική ή είναι απλά τόσο χάλια αλλά δεν θα έπαιρνα το ρίσκο δεύτερη φορά.

Στοιχίζει 3 λίρες και ΟΧΙ δεν θα την ξαναέπαιρνα με τίποτα.

Θα ακολουθήσει σίγουρα και part 2 γιατί έχω μπόλικες mascaras που όπου να'ναι θα πάνε για φούντο, οπότε ελπίζω να σας ενδιαφέρουν αυτού του είδους οι αναρτήσεις!

Έχετε δοκιμάσει κάποια από αυτές τις mascaras? Αν ναι, συμφωνούμε ή διαφωνούμε?
Μέχρι την επόμενη ανάρτηση φιλιά πολλά!
xx


8 comments:

  1. Την Super Drama από Avon τη βρίσκω απλά δράμα!
    Δεν έκανε τίποτα το ιδιαίτερο & μου έτρεχε κιόλας.
    Και το ίδιο το έχω ακούσει & από πολλές είναι η αλήθεια.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Δεν έκανε κάτι ιδιαίτερο indeed αλλά χτιζόταν εύκολα χωρίς να δημιουργεί clumps και μου άρεσε γενικώς το αποτέλεσμα της. Σε μένα σπάνια τρέχει mascara και δεν είχα πρόβλημα ούτε και μ'αυτήν..

      Delete
  2. Πολύ ωραίο ποστ! Η Avon Mega Effects ήταν τελικά πολύ χαμός για το τίποτα, συμφωνώ σε όσα λες!

    ReplyDelete
  3. Είχα την Mega Effects της Avon και με άφησε τελείως δυσαρεστημένη...Με 100 στρώσεις και πάλι είχα πολύ πρωινό αποτέλεσμα, χωρια η μουτζούρα! :)
    Της Essence δεν έχω δοκιμάσει κάποια, αλλά οι τιμές τους είναι δελεαστικότατες!

    ReplyDelete
  4. i never wear mascara that often
    so these is very interesting.
    :)


    Ms. Kei

    ReplyDelete
  5. Ωραίο ποστ!!Σίγουρα θα πάρω κάποια από Avon όλις μου τελειώσουν οι ανοιχτές!!
    Αυτή η Drama ακριβώς το ίδιο με σένα μια όμορφη καθημερινή μάσκαρα!Περιμένω 2ο μέρος! :)

    ReplyDelete
  6. Δεν έχω δοκιμάσει καμία απ'όσες έδειξες, αλλά θέλω πολύ να δοκιμάσω κάποια από essence!! Φιλιά :)

    ReplyDelete
  7. πολύ ωραίο ποστ!!! εχω δοκιμάσει την πρώτη από Avon και εχω διχαστεί με την συγκεκριμένη μια μου αρέσει μια όχι και εχω δοκιμάσει κ την get big lashes στην απλή εκδοχή κ μου άρεσε αρκετά !!! περιμένω κ το part two φιλιά !!!

    ReplyDelete

Hello beauties and thanks for visiting my blog! Comments make me happy! If you ask a question be sure to check back, I always answer! I always follow those who follow me. You may leave your blog's link but be sure to say something relevant to the blog post first because it's obvious when one comments only for self-promotion purposes and it's not really polite. And no follow for follow requests please.
xx