Σελίδες

My lovely followers

Thursday, September 11, 2014

Κρεμώδης αφρός καθαρισμού Johnson's : it's a review!



Γεια σας! Σήμερα θέλω να σας δείξω ένα προϊόν που χρησιμοποιώ συστηματικά το τελευταίο δίμηνο plus και όλο αναβάλω να σας δείξω ( γενικά έχω αμελήσει το blogging γιατί με έχει "φάει" το video editing , συγχωρέστε με! )



Είναι ένας κρεμώδης αφρός καθαρισμού από την Johnson's , έρχεται σε πολύ βολική συσκευασία σωληνάριου με στόμιο που βγάζει όση ποσότητα χρειάζεται και όχι παραπάνω, πράγμα πολύ βολικό γιατί με άλλα προϊόντα σε σωληνάριο είχα πρόβλημα γιατί το στόμιο έβγαζε περισσότερη ποσότητα απ'όση χρειαζόμουν!




Η μυρωδιά του είναι σχετικά έντονη και λουλουδάτη, αλλά ακόμη κι εγώ που ενοχλούμαι εύκολα από τις μυρωδιές την συγκεκριμένη την βρίσκω πολύ ντελικάτη. Αν και δηλώνει κρεμώδης αφρός, εγώ θα έλεγα πως θυμίζει περισσότερο κρέμα, σκέτο. Μια μικρή ποσότητα είναι υπερ-αρκετή για όλο το πρόσωπο, και πραγματικά απολαμβάνω πάρα πολύ την διαδικασία ντεμακιγιάζ με αυτό το προϊόν, όσο κάνω μασάζ στο πρόσωπο μου για να ξεβαφτώ, το νιώθω τόσο απαλό, μου αρέσει απίστευτα η υφή αυτού του προϊόντος! 

Αφαιρεί με τεράστια ευκολία το μακιγιάζ αλλά κάπου εδώ να σας τονίσω πως είναι μόνο για πρόσωπο, όχι για μάτια. Αρχικά δεν ήμουν σίγουρη και το χρησιμοποιούσα και στα μάτια και οφείλω να ομολογήσω πως αφαιρούσε αρκετά εύκολα και το μακιγιάζ των ματιών, αλλά με προβλημάτιζε το γεγονός ότι δεν έγραφε πάνω στην συσκευασία "για πρόσωπο και μάτια" όπως γράφουν άλλα προϊόντα και έτσι έστειλα ένα μήνυμα στην σελίδα της Johnson's στο facebook να ρωτήσω και μου απάντησαν πως είναι μόνο για πρόσωπο. Τέλος να πω ότι αφήνει απαλό το πρόσωπο αλλά ελαφρώς "τραβάει", νιώθω δηλαδή άμεση ανάγκη για ενυδάτωση μετά. Θεωρώ πως ειδικά για λιπαρές επιδερμίδες θα είναι ό,τι πρέπει.

Είναι 125 ml και στοιχίζει γύρω στα 5-6 ευρώ απ'όσο θυμάμαι, μάλιστα αυτή την περίοδο τα πετυχαίνω συχνά 1+1 δώρο οπότε σίγουρα αξίζει να το δοκιμάσετε!

Γενικώς μου άρεσε πάαααρα πολύ και το χρησιμοποιώ κάθε βράδυ σχεδόν από την στιγμή που έφτασε στα χέρια μου, αν υπάρχει κάτι που να με χαλάει με το εν λόγω προϊόν είναι ότι χρειάζεται να χρησιμοποιήσω ξεχωριστό προϊόν για να ξεβάψω τα μάτια μου. Βέβαια και με άλλα προϊόντα που έχω δοκιμάσει/χρησιμοποιώ τα οποία να είναι κατάλληλα και για μάτια και πρόσωπο, όταν κάνω βαρύ μακιγιάζ στα μάτια πάντα χρησιμοποιώ και ντεμακιγιάζ ματιών γιατί συνήθως ένα καθαριστικό δεν αρκεί. Όταν όμως έχω minimal μακιγιάζ στα μάτια, τότε με βολεύει να χρησιμοποιώ ένα προϊόν για όλο το πρόσωπο, και κάπου εδώ μας τα χαλάει ο εν λόγω κρεμώδης αφρός. 
Κατά τ'άλλα όμως super!

Τον έχετε δοκιμάσει? Θα τον δοκιμάζατε?
Φιλιά πολλά!
xx


*pr sample

6 comments:

  1. Ωραιο ακουγεται..αφου το βαζουν και συχνα σε προσφορα, καποια στιγμη θα το παρω να το δοκιμασω..

    ReplyDelete
  2. Άμα τον έχει και προσφορά σίγουρα θα τον τσιμπήσω,γιατί μ αρέσει αυτό που "τραβάει" μιας και η επιδερμίδα μου έχει μια τάση προς την λιπαρότητα!!

    ReplyDelete
  3. Το βλέπω πολύ συχνά τώρα τελευταία και ήθελα να τον δοκιμάσω, αλλά αφού λες πως σε τραβάει μάλλον δεν είναι για την επιδερμίδα μου, δεν έχω λιπαρό δέρμα, είμαι με κανονικό, οπότε θα στραφώ κάπου αλλού. Καλημέρα!

    ReplyDelete
  4. φαίνεται πολύ καλό προϊόν θα το δοκιμάσω σίγουρα !!! φιλιά

    ReplyDelete
  5. Φαίνεται ωραίο αλλά με χαλάει που δεν κάνει και για τα μάτια.

    ReplyDelete
  6. για το μακιγιαζ κατα τη γνωμη μου δε κανει θελει πολυ τριψιμο για να βγαλει μασκαρα που δεν ειναι καν αδιαβροχη.....

    ReplyDelete

Hello beauties and thanks for visiting my blog! Comments make me happy! If you ask a question be sure to check back, I always answer! I always follow those who follow me. You may leave your blog's link but be sure to say something relevant to the blog post first because it's obvious when one comments only for self-promotion purposes and it's not really polite. And no follow for follow requests please.
xx