Σελίδες

My lovely followers

Monday, September 29, 2014

Fav everyday lip combo! [Kylie Jenner dupe lipstick-lip pencil]


Γεια σας κορίτσια μου! Σήμερα αποφάσισα να σας δείξω των αγαπημένο μου συνδιασμό κραγιόν-μολυβιού χειλιών για κάθε μέρα! Θεωρώ πως τονίζει πολύ όμορφα τα χείλη και ταιριάζει με κάθε μακιγιάζ, είτε διακριτικό, είτε δραματικό! 

Έχω πάρα μα πάρα πολλά κραγιόν που κινούνται σε αυτές τις MLBB (my lips but better) αποχρώσεις, αν και δεν τα λες ότι μοιάζουν τόσο με το φυσικό χρώμα των χειλιών, εγώ πάντως έτσι τα αποκαλώ/ξεχωρίζω από τα υπόλοιπα κραγιόν της συλλογής μου, και είναι ουσιαστικά αυτό που λέμε ''dark nudes'' , καφέ με ροζ υποτόνους, καφέ με μωβ υποτόνους.. κάπως έτσι. Δεν τα πάω πολύ καλά με τις περιγραφές χρωμάτων αλλά πιστεύω παίρνετε μια ιδέα του τι εννοώ.


Αυτά τα χρώματα ήταν πολύ της μόδας στα 90s και έχουν ξανάρθει στην μόδα λόγω της Kylie Jenner καθώς αυτό το καφεροζομώβ χρώμα είναι ''σήμα κατατεθέν'' της. Τώρα πάλι αν με ρωτούσατε,δεν είχα ιδέα ποιά ήταν αυτή η Kylie Jenner μέχρι πριν από λίγο καιρό, ούτε ήξερα πως φορούσαν τέτοια κραγιόν στα 90s, απλά συμπτωματικά είναι τα αγαπημένα μου χρώματα για κάθε μέρα και συνεχώς ψάχνω τέτοιες αποχρώσεις,οπότε με όλον αυτό τον σάλο που έγινε για το ''Kylie Jenner lip color'' συνειδητοποίησα πόσα dupes έχω στην κατοχή μου.

Σκέφτομαι να σας κάνω βιντεάκι με όλα τα κραγιόν που έχω σε αυτές τις αποχρώσεις, αλλά σήμερα ήθελα να σας δείξω το αγαπημένο μου, το οποίο θεωρώ πως είναι και το κοντινότερο dupe για να πετύχετε το χρώμα της Kylie Jenner.

Επίσης να πω πως δεν είναι χαρακτηριστικό μόνο το χρώμα του κραγιόν που χρησιμοποιεί,αλλά και το ότι χρησιμοποιεί περίγραμμα λίγο πιο σκούρο και επίσης κάνει το περίγραμμα πιο πάνω από το φυσικό της σχήμα για να φαίνονται τα χείλη της μεγαλύτερα (overlining). Αυτά τα κάνω κι εγώ, αλλά ειδικά το δεύτερο ίιιιιισα που, δεν μου αρέσει να φαίνεται ψεύτικο το αποτέλεσμα, και αν κάποια κάνει overlining αυτό βγάζει μάτι  από χιλιόμετρα.



So, ο αγαπημένος μου - και πολύ οικονομικός - συνδιασμός προϊόντων είναι το κραγιόν Rimmel Lasting finish by Kate στην απόχρωση 08 και το μολυβάκι Honey Bun από την Essence. Θεωρώ ότι ταιριάζουν υπέροχα μεταξύ τους!



Το κραγιόν είναι πολύ κρεμώδες,έχει πολύ έντονη χρωματική απόδοση,αρκετά γυαλίζει αρκετά αλλά στην συνέχεια γίνεται ματ και έχει πάρα πολύ καλή διάρκεια! Επίσης μυρίζει υπέεεεεροχα (κάτι πολύ γλυκό, δεν μπορώ να διευκρινίσω τι ακριβώς αλλά μου έρχεται να το φάω!) και είναι πολύ οικονομικό, μπορείτε να το βρείτε στο asos  με 7,81 ευρώ ( αυτή την στιγμή το έχει σε προσφορά 4.98, τρέξτε!! ) και το συστήνω ειλικρινά ανεπιφύλακτα! Έχει υπέροχο χρώμα, υφή, άρωμα, διάρκεια και συσκευασία, I love it!

Το μολυβάκι πάλι είναι από τα αγαπημένα μου, ταιριάζει πολύ με πάρα πολλά κραγιόν, έχει φοβερή χρωματική απόδοση, είναι κρεμώδες και τόσο απαλό όσο πρέπει ώστε να μην σπάει με το παραμικρό αλλά να μην είναι και ξηρό, έχει ικανοποιητική διάρκεια.. και το βασικότερο? Στοιχίζει μόνο 1,50 ευρώ! Θεωρώ πως είναι από τα πιο αξιόλογα προϊόντα της Essence!





Σας αρέσει αυτός ο συνδιασμός? Έχετε κάποιο από αυτά τα προϊόντα?
Αν σας ενδιαφέρει να κάνω το βίντεο που ανέφερα που να σας δείξω περισσότερες επιλογές σε κραγιόν πείτε μου και θα το κάνω μετά χαράς!
Φιλιά πολλά!

6 comments:

  1. συγνωμη αλλα εμενα δεν μου αρεσει που ειναι διαφορετικο το περιγραμμα απο το γεμισμα. εγω θα τα φοραω σεταρισμενα και το ιδιο προτεινω και σε σενα που σου πανε αυτες οι αποχρωσεις.καλα βαψιματα και ασε την κυρια kylie να κοψει τον λαιμο της!!!

    ReplyDelete
  2. Must grab that lip liner!
    http://whattaylorbuys.blogspot.co.uk/

    ReplyDelete
  3. πολύ ωραίο το αποτέλεσμα και το χρώμα!!

    ReplyDelete
  4. Hey,
    I really like your lovely Blog. Do you want to follow each other via GFC?
    If yes tell me and i follow you back, honey :)

    Greetings from Germany
    www.sophias-fashion.blogspot.com

    ReplyDelete

Hello beauties and thanks for visiting my blog! Comments make me happy! If you ask a question be sure to check back, I always answer! I always follow those who follow me. You may leave your blog's link but be sure to say something relevant to the blog post first because it's obvious when one comments only for self-promotion purposes and it's not really polite. And no follow for follow requests please.
xx