Σελίδες

My lovely followers

Sunday, September 28, 2014

Annie lip pencils - Review & swatches!


Γεια σας κορίτσια μου! Σήμερα θα σας μιλήσω για κάποια αγαπημένα οικονομικά μολυβάκια χειλιών από την Annie, τα οποία στοιχίζουν μόνο ένα ευρώ το καθένα!




Έχω πέντε αποχρώσεις, το 07 old rose, 03 fuchsia, 08 pink candy ,05 peach και 04 red passion.




Όπως μπορείτε να δείτε, η χρωματική τους απόδοση είναι πάρα πολύ καλή! Από αριστερά προς δεξιά είναι τα : 07 old rose, 03 fuchsia, 08 pink candy ,05 peach και 04 red passion

 07 old rose


Noμίζω είναι το αγαπημένο μου! Ένα πανέμορφο και πολύ ευκολοφόρετο dusty pink!

03 fuchsia


Το συγκεκριμένο είναι ένα έντονο ροζ, αλλά είναι αρκετά muted, δεν είναι αυτό που λέμε ''κραυγαλέο''. Πολύ όμορφο αν θέλετε να βάλετε χρώμα στο μακιγιάζ σας χωρίς να είναι too much.

05 peach


Ένα πανέμορφο πορτοκαλί-ροδακινί χρώμα, και στην προκειμένη ισχύει ότι για το  πιο πάνω, είναι δηλαδή έντονο αλλά muted. Πηγαίνει τέλεια με το 05 από τα velvet matte lipsticks της golden rose που είναι πάλι ένα muted πορτοκαλοροδακινί χρώμα.

08 pink candy


Το πιο χτυπητό φούξια μολύβι χειλιών που έχω στην κατοχή μου,αν και στην φώτο δεν φαίνεται πόσο έντονο είναι, είναι το τέλειο περίγραμμα για το candy yum yum της MAC, το χρώμα είναι ίδιο! Βέβαια το συγκεκριμένο είχε λίγο προβληματική σύνθεση, είναι πολύ ξηρό και δεν ξέρω αν μου έτυχε προβληματικό κομμάτι ή είναι έτσι γενικότερα!

04 red passion


Το συγκεκριμένο υπέροχο κόκκινο μολύβι έχω ακούσει πως είναι dupe για το Cherry της MAC, δεν γνωρίζω αν αυτό αληθεύει γιατί δεν το έχω, αλλά είναι πραγματικά πανέμορφο!

Εν ολίγοις αυτά τα μολυβάκια γράφουν εντονότατα, είναι πολύ σταθερά, δεν είναι τόσο απαλά όσο τα μολύβια χειλιών της Essence για παράδειγμα αλλά ούτε είναι και τραγικά ξηρά (με εξαίρεση το pink candy) και γενικώς θεωρώ πως είναι πολύ αξιόλογα προϊόντα με αρκετά καλή ποιότητα για την τιμή που στοιχίζουν και πολύ καλή χρωματική ποικιλία επίσης!

Τα έχετε δοκιμάσει? Θα τα δοκιμάσετε?
Φιλιά πολλά!
xx

14 comments:

  1. Replies
    1. σε μαγαζάκια με οικονομικά καλλυντικά!

      Delete
  2. ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΕΛΕΙΑΑΑ! ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΑ ΠΗΡΕΣ ??? ΤΟ ΦΟΥΞΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Εγώ προσωπικά τα πήρα από το κατάστημα Oggi,έχει στην Βικτώρια και την Ομόνοια, τα πουλάνε ακόμα και σε μαγαζάκια του ενός ευρώ!

      Delete
  3. Έχω κι εγώ αρκετές αποχρώσεις και είναι υπέροχα!!!!!

    ReplyDelete
  4. Θα τα αναζητήσω σίγουρα, ελπίζω να υπάρχουν Θεσσαλονίκη, ωραίο ποστ, Μαράκι!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Καλησπέρα..τα βρηκες κάπουστην Θεσσαλονίκη?

      Delete
  5. Eίναι τέλεια!!έχω και γω κανα 2 αλλά θα πάρω κι άλλα!

    ReplyDelete
  6. Στο έχω ξαναπεί, τα θέλω κολασμένα! :)
    Φαίνονται ( & απ' ό,τι λες) είναι υπέροχα!
    Μόνο ένα swap με σώζει ή να κατέβω Αθήνα!

    ReplyDelete
  7. Τέλεια! Θα πάω να πάρω 1-2! Εγω χθες αγόρασα ένα πανέμορφο ανοιχτο φουξ μολυβάκι απο την Farmasi που γράφει υπέροχα και είναι επίσης πολύ οικονομικό!

    ReplyDelete
  8. Ενδιαφέρον! Ειδικά τα 3 πρώτα αν τα πετύχω πουθενά θα τα τσιμπήσω! ;) Πολύ ωραίο και αναλυτικό post! :)

    ReplyDelete
  9. To Old Rose το λάτρεψα!!

    ReplyDelete

Hello beauties and thanks for visiting my blog! Comments make me happy! If you ask a question be sure to check back, I always answer! I always follow those who follow me. You may leave your blog's link but be sure to say something relevant to the blog post first because it's obvious when one comments only for self-promotion purposes and it's not really polite. And no follow for follow requests please.
xx