Σελίδες

My lovely followers

Wednesday, October 9, 2013

Girlz Only Dry Shampoo-Well,not for me!


Γεια σας κορίτσια! Σήμερα θα σας μιλήσω για ένα ξηρό σαμπουάν της εταιρείας Girlz Only. Οι περισσότερες υποθέτω γνωρίζετε περί τίνος πρόκειται καθώς έχει γίνει πολύ της μόδας.
Αν πάλι δεν γνωρίζετε, είναι ένα προϊόν σε μορφή σπρέι το οποίο έχει σκοπό να φρεσκάρει τα μαλλιά ανάμεσα σε δύο λουσίματα.

Περί ξηρού σαμπουάν

Κακώς κατά την γνώμη μου ονομάζεται σαμπουάν καθώς δεν υποκαθιστά το λούσιμο, ούτε καθαρίζει το τριχωτό της κεφαλής, απλά αν τα μαλλιά σας έχουν αρχίσει να λαδώνουν απορροφά προσωρινά την λιπαρότητα κάνοντας τα να δείχνουν καθαρά και φρέσκα, χωρίς όμως να είναι.

Όταν είχα πρωτομάθει για την ύπαρξη τους ήμουν διστακτική, και ταυτόχρονα περίεργη να τα δοκιμάσω. Δεν μου γέμιζαν πολύ το μάτι , απ'την άλλη όμως άκουγα πολλά θετικά σχόλια.
Τα περισσότερα θετικά σχόλια μάλιστα που είχα ακούσει-διαβάσει από Ελληνίδες bloggers-youtubers ήταν σχετικά με τα Girlz only oπότε όταν μου προτάθηκε να τα δοκιμάσω και να πω την γνώμη μου είπα ''γιατί όχι;"

Girlz Only in Hazy Days and Dawn till dusk * My point of view

Oμολογουμένως αρχικά εντυπωσιάστηκα γιατί διαπίστωσα ότι όντως κάνουν δουλειά! Τα μαλλιά μου χρειάζονταν επειγόντως λούσιμο, έτυχε κάτι και έπρεπε να βγω εκτός σπιτιού χωρίς να έχω χρόνο για λούσιμο-στέγνωμα και έτσι άφησα το προϊόν αυτό να κάνει την δουλειά, και όντως την έκανε!

Μερικά φστ,φστ και το μαλλί σαν καινούριο! Δεν είχε αφήσει ασπραδάκια, δεν υπήρχε ίχνος λιπαρότητας και επιπλέον μύριζε όμορφα! (πολύ έντονα για τα δικά μου γούστα παρ'ολ'αυτά)

Οπότε είναι σίγουρα σωτήριο για τις φορές εκείνες που πρέπει να βγούμε οπωσδήποτε έξω και δεν προλαβαίνουμε να λουστούμε. Σε καμία περίπτωση όμως δεν είναι ένα προϊόν που μου αρέσει να χρησιμοποιώ καθημερινά, ούτε και συχνά γενικότερα γιατί :
  • Προσφέρει μια προσωρινή φρεσκάδα, αλλά μετά από κάποιες ώρες το μαλλί είναι σε ακόμα χειρότερη κατάσταση από πριν, το νιώθω εντελώς λιγδωμένο 
  • Αν πάλι τα μαλλιά δεν έχουν αρχίσει να λαδώνουν και θέλετε απλά να τα φρεσκάρετε, το μόνο σίγουρο είναι ότι και να μην χρειάζονταν λούσιμο, μετά από την χρήση του dry shampoo θα χρειάζονται
  • Παρατήρησα ότι κάποιες φορές με έπιανε φαγούρα στο κεφάλι και πλέον πιστεύω πως οφειλόταν εκεί
  • Μυρίζει υπερβολικά έντονα για προϊόν μαλλιών
  • Πολλά χημικά για το τίποτα

Όπως αντιλαμβάνεστε δεν μπορώ να καταλάβω πως κάποιες κοπέλες το χρησιμοποιούν σε καθημερινή βάση, προσωπικά δε νιώθω ότι μου τα φρεσκάρει αλλά ότι μου τα βρωμίζει περισσότερο. Ουσιαστικά κάνει τα μαλλιά να δείχνουν καθαρά ενώ κάνει το αντίθετο στην πραγματικότητα και σε μένα έστω προκαλεί και φαγούρα ορισμένες φορές και μυρίζει και έντονα... Οπότε για μένα είναι ένα μεγάλο no, no, no.
Αλλά δεν μπορώ να μην παραδεχτώ ότι παρά τα side effects μου έχει λύσει τα χέρια κάποιες φορές.
Για να καταλήξω κάπου, θεωρώ πως είναι ένα χρήσιμο προϊόν για ΣΠΑΝΙΕΣ περιπτώσεις ανάγκης αλλά σε καμία περίπτωση ένα προϊόν κατάλληλο για να ενταχθεί σε καθημερινή hair routine.

Just for the record, το ξηρό σαμπουάν girlz only βγαίνει σε τρεις εκδοχές, εγώ έχω την dawn till dusk που μυρίζει εσπεριδοειδή και την hazy days που είναι λουλουδάτη. Προτιμώ μακράν την πρώτη.

Στην Ελλάδα στοιχίζει 7 ευρώ περίπου και μπορείτε να το βρείτε σε κάποια καταστήματα Hondos Center και στο Celebrities eyelashes.

Έχετε δοκιμάσει αυτό ή κάποιο άλλο dry shampoo? Είμαι η μόνη που μου προκαλεί φαγούρα? Γενικά θα με ενδιέφερε να διαβάσω την γνώμη σας.

Μέχρι την επόμενη ανάρτηση φιλιά πολλά!
xx

*pr samples

12 comments:

  1. Emena mou aresei para polu gia ti xrisi pou to thelw, mia sto toso se mia bad hair day. poly kalo, diarkei arketo kairo kai den afhnei leuka shmadia.

    xxx

    ReplyDelete
  2. εχω το πρασινο και μου αρεσει πολυ..θελω να δοκιμασω και τα υπολοιπα..συμφωνω οτι ειναι για σπανια χρηση..εγω καθε φορα που το βαζω συνηθως πρωι το βραδυ σιγουρα θα κανω μπανιο οποτε δεν μενει στα μαλλια πανω απο μια μερα οποτε δεν παρατηρησα να μου δημιουργει φαγουρα

    ReplyDelete
  3. Και εμένα μου άρεσε , αλλά το χρησιμοποιούσα σε ώρες ανάγκης όπως λες κι εσύ :)
    Μπράβο σου πάντως για την ειλικρίνιά σου ,χαίρομαι να διαβάζω τα post σου!!

    ReplyDelete
  4. πολυ ωραιο και ειλικρινες ποστ! δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε τετοιου ειδους σαμπουαν! και οπως λες και εσυ δεν θα επρεπε να λεγεται σαμπουαν!

    ReplyDelete
  5. δεν έχω δοκιμάσει ποτέ ανάλογο προϊόν και σκέφτομαι να το δοκιμάσω αυτή την περίοδο! αυτό ακριβώς που λες κάποιες φορές θεωρώ ότι σου λύνει τα χέρια...από το review σου μου φαίνεται πως αυτό θα είναι τελικά η επιλογή μου, καθώς εμφανίζει τα περισσότερα θετικά για μένα στοιχεία σχετικά με ανάλογα reviews που έχω διαβάσει για αντίστοιχα προϊόντα άλλων εταιρειών! :)

    ReplyDelete
  6. ΚΑΛΗΜΕΡΑ Μαράκι!
    Έχω το Dry shampoo της Klorane και κανά δυο φορές που το δοκίμασα (παραπάνω δεν μπόρεσα) δεν μου άρεσε ιδιαίτερα! Μου προκαλούσε ξηρότητα και έντονη φαγούρα! Έλεγα πως μπορεί εγώ να είμαι λίγο περίεργη ή επειδή έχω δύσκολο μαλλί να φταίει, αλλά για τη φαγούρα; Πάντως, τώρα που το ξανά θυμήθηκα, θα το ξανά δοκιμάσω λέω για να μην μένει στο ντουλάπι τσάμπα! Φιλιά και μπράβο για το υπέροχο review post! :)

    ReplyDelete
  7. πρέπει να το αγοράσω!!!!!!!Ειδικά τώρα που χειμωνιάζει και χρησιμοποιώ ξηρά σαμπουάν πιο συχνά!!
    Εχω δοκιμάσει και το Syoss το οποίο ήταν άθλιο!!Μην το πάρεις ποτέ..πεταμένα λεφτά!Το καλύτερο είναι το Klorane αλλά ειναι λίγο ακριβούλι!!
    Φιλάκιααααααααααααα!!

    ReplyDelete
  8. Είχα το hazy days ..Δεν μου άρεσε καθόλου η μυρωδιά και με έπιανε φαγούρα!Καλύτερα να είχα λουστεί!

    ReplyDelete
  9. Συμφωνώ απόλυτα με όσα λες. Καλό για πολύ έκτακτες περιπτώσεις αλλά σαν το λούσιμο δεν είναι. Και προσωπικά μου αφήνει και ασπρίλα τώρα που κοντεύει να τελειώσει.

    ReplyDelete
  10. Νοσηλευομουν και ειχα αναγκαστει να χρησιμοποιησω αυτο της Klorane,ενταξει σα λυση αναγκης αφου να λουστω δε μπορουσα,αλλα θυμαμαι πως αφηνε λιγο δυσαρεστη αισθηση-σα κιμωλια στο κεφαλι μου(?) και μου τα εκανε ασπρα,αλλα εκεινη την περιοδο αυτο ηταν το λιγοτερο που με ενοιαζε,χαχχαχα.

    ReplyDelete
  11. Το καλύτερο ever είναι από Sephora. Το μόνο του αρνητικό είναι το μικρό σχετικά μέγεθος, αλλά αν σκεφτείς ότι το θέλω για μέσα στην τσάντα για έκτακτες περιπτώσεις, είναι τέλειο.

    ReplyDelete
  12. einai katapliktiko proion.. exw dokimasei ta panta apo ksira sampouan ektos twn sephora. to mono tou provlima einai oti den ginetai swsti emfialwsi kai..xanei. to exw idi agorasei 2 fores k exw antimetwpisei kai tis 2 to idio provllima. an kai apo tin etairia itan polu eksipiretikoi, de nomizw oti tha to protimisw ksana, para tin polu kali douleia pou kanei.

    ReplyDelete

Hello beauties and thanks for visiting my blog! Comments make me happy! If you ask a question be sure to check back, I always answer! I always follow those who follow me. You may leave your blog's link but be sure to say something relevant to the blog post first because it's obvious when one comments only for self-promotion purposes and it's not really polite. And no follow for follow requests please.
xx