Σελίδες

My lovely followers

Tuesday, September 3, 2013

Garnier Moisture Match ενυδατική κρέμα για μικτές-λιπαρές επιδερμίδες -Review!


Γεια σας κορίτσια! Για σήμερα σας έχω ένα σύντομο review για μία οικονομική ενυδατική κρέμα προσώπου. Είναι από την σειρά Moisture Match που λάνσαρε πριν λίγους μήνες η Garnier και στην Ελλάδα έχει κυκλοφορήσει 4 διαφορετικές κρέμες που η καθεμία έχει σκοπό να καλύψει τις ανάγκες της κάθε επιδερμίδας. Η κανονική τους συσκευασία στα καταστήματα είναι πλαστικά βαζάκια, εγώ όμως πήρα την δική μου από το zampple πριν κυκλοφορήσει στην αγορά και ήταν μέσα στο σωληνάριο που βλέπετε.

Επέλεξα την πράσινη η οποία απευθύνεται σε μικτές-λιπαρές επιδερμίδες. Η δική μου είναι κανονική προς μικτή αλλά με ''ιντρίγκαρε'' η υπόσχεση της κρέμας αυτής για ματ αποτέλεσμα και έτσι επέλεξα αυτήν.


Σαν υφή μου θυμίζει κρεμοτζελ, απλώνεται πανεύκολα, απορροφάται αμέσως από το δέρμα και αυτό που μου αρέσει περισσότερο απ'όλα είναι η δροσερή αίσθηση που αφήνει στο δέρμα. Έχει ένα πολύ όμορφο διακριτικό άρωμα εσπεριδοειδών (με μία μικρή δόση οινοπνευματίλας που εμένα προσωπικά δεν με ενοχλεί καθόλου) και την αισθάνομαι πολύ ανάλαφρη αλλά παράλληλα όσο ενυδατική θα έπρεπε να είναι κατά την δική μου γνώμη πάντα. Όσον αφορά το ματ αποτέλεσμα, θα έλεγα ότι το προσφέρει. Μην φανταστείτε το αφύσικο ματ, αλλά σίγουρα δεν βλέπω γυαλάδες στο πρόσωπο μου, οπότε αυτό την κάνει ιδανική για βάση πριν το μακιγιάζ σε σχέση με άλλες πιο βαριές ενυδατικές. Βέβαια εδώ να σας θυμίσω και πάλι πως η επιδερμίδα μου είναι κανονική προς μικτή με λιπαρότητα μόνο στην ζώνη Τ οπότε δεν ξέρω τι αποτελέσματα θα έχει σε μία λιπαρή επιδερμίδα.

Όταν την είχα πρωτοπάρει την χρησιμοποιούσα μόνο πρωί σε συνδιασμό με κάποιον ενυδατικό ορό γιατί είχα στα μάγουλα πρόβλημα αφυδάτωσης και βράδυ έβαζα κάποια πιο βαριά ενυδατική  τώρα όμως που έχει αποκατασταθεί το πρόβλημα μου προσφέρει επαρκή ενυδάτωση και μόνη της, πρωί-βράδυ.

Συνολικά θεωρώ πως είναι μια πολύ καλή ενυδατική κρέμα για τα λίγα χρήματα που στοιχίζει ( αν θυμάμαι καλά την βρίσκετε στα 6μιση-7 ευρώ περίπου ) και θα την πρότεινα.

Έχετε δοκιμάσει αυτή την κρέμα ή κάποια άλλη από την σειρά Moisture Match? Πείτε μου την γνώμη σας κάτω στα σχόλια! Μέχρι την επόμενη ανάρτηση φιλιά πολλά!
xx

17 comments:

  1. Τις έχω δοκιμάσει όλες και είναι πολύ ωραίες! Η ροζ πάντως μου άρεσε περισσότερο, εμένα με τη λιπαρή επιδερμίδα (δεν ξέρω πώς έγινε αυτό)! Πολύ καλό review!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Η αλήθεια είναι πως όταν την πήρα ήμουν ανάμεσα σε αυτή και την ροζ γιατί ενώ κανονικά έχω κανονική προς μικτή επιδερμίδα εκείνο το διάστημα είχα ξηρή επιδερμίδα σε κάποια σημεία.. Και η μπλε και η πορτοκαλί πιστεύω πως θα μου κάθονταν καλά, σίγουρα θα δοκιμάσω και καμία ακόμη :)
      xx

      Delete
    2. Ναι, όλες είναι καλές! Η μπλε μοιάζει αρκετά με την πράσινη πάντως. Εγώ τη ροζ θα την πάρω πάντως κάποια στιγμή όταν θελήσω ενυδατική.

      Delete
  2. θελω πολυ να τη δοκιμασω μολις μου τελειωσει η αλλη που εχω...μου αρεσε που ειπες οτι εχει υφη κρεμοτζελ.εγω εχω λιπαρη επιδερμιδα οποτε ελπιζω να μου κατσει καλα στο δερμα...δεν περιμενω βεβαια να κανει και θαυματα...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ναι έχει πολύ ωραία υφή και μου αρέσει που αφήνει δροσερή αίσθηση! Θαύματα κανένα προϊόν δεν κάνει από μόνο του αλλά είναι σίγουρα μια καλή και οικονομική επιλογή!
      xx

      Delete
  3. Θα συμφωνήσω με το review σου Μαράκι! :) Εμένα που έχω μεικτή επιδερμίδα, αλλά εκεί που είμαι λιπαρή είμαι πολύ λιπαρή, δε μου βγάζει περισσότερη λιπαρότητα απ'όση θα έβγαζα συνήθως! Καλή οικονομική επιλογή λοιπόν! :) x

    ReplyDelete
    Replies
    1. Τέλεια, χαίρομαι λοιπόν που συμφωνούμε! :)
      xx

      Delete
  4. Καλή φαίνεται! Και είναι ωραίες αυτές που έχουν μορφή τζελ, κάτι το διαφορετικό για μένα :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ναι, κι εγώ είναι η πρώτη κρέμα που δοκίμασα και η υφή της διέφερε κάπως και μου άρεσε πολύ :)
      xx

      Delete
  5. Tην έχω και εμένα μου άρεσε. Την είχα και στην τσάντα μου τόσο βολική!

    ReplyDelete
  6. Θελω πολυ να παρω, ειχα δοκιμασει σε δειγμα την πορτοκαλι και μου αρεσε παρα πολυ οτι πρεπει για το καλοκαιρι, και ειμαι αναμεσα σε αυτη και την μπλε που ειναι για κανονικες και μικτες επιδερμιδες, μαλλον θα παρω την μπλε. Πολυ ωραιο review!

    ReplyDelete
  7. Πολύ όμορφο review :)
    Έχω δοκιμάσει την μπλε..όταν η επιδερμίδα μου ήταν ακόμα κανονική - μικτή..και μπορώ να πω πως μου άφησε μία ελαφριά λιπαρότητα!
    Ίσως η πράσινη να είχε υπέροχα αποτελέσματα τελικά :P

    Alexandra by beautydiarybyalexandra.blogspot.gr

    ReplyDelete
    Replies
    1. Δεν έχω δοκιμάσει την μπλε οπότε δεν μπορώ να εκφέρω άποψη, η πράσινη πάντως μου άρεσε πολύ :)
      xx

      Delete
  8. εμένα πάλι,δεν μου έκανε ματ αποτέλεσμα,αλλά εντάξει δε μου άφηνε και πολύ λιπαρότητα..γενικώς μου ήταν έτσι και έτσι!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eγώ έχω ελάχιστη λιπαρότητα, ίσως γι'αυτό. Το κάθε δέρμα είναι διαφορετικό :)
      xx

      Delete

Hello beauties and thanks for visiting my blog! Comments make me happy! If you ask a question be sure to check back, I always answer! I always follow those who follow me. You may leave your blog's link but be sure to say something relevant to the blog post first because it's obvious when one comments only for self-promotion purposes and it's not really polite. And no follow for follow requests please.
xx