Σελίδες

My lovely followers

Monday, July 1, 2013

Mario Badescu-Roger&Gallet Review!


Γεια σας κορίτσια! Πριν αρκετό καιρό η γλυκύτατη Αλεξάνδρα από το φαρμακείο Τριανταφύλλου είχε την ευγενή καλοσύνη να μου στείλει αρκετά προϊόντα για να δοκιμάσω και να σας πω την γνώμη μου και την ευχαριστώ πάρα πολύ γι'αυτό!
Να σας πω ότι δεν έχω ξαναδεί ελληνικό φαρμακείο με τόση ποικιλία και τόσο προσεγμένες-εξεζητημένες μάρκες (Mario Badescu, Caudalie, I love, REN, Monoi Tiki Tahiti,Lily Lolo,κλπ) και σίγουρα αξίζει να το τσεκάρετε!
 Η σελίδα facebook του φαρμακείου είναι αυτή ενώ σύντομα θα είναι έτοιμη και η ηλεκτρονική σελίδα του.

Επειδή όπως προείπα ήταν πολλά αυτά που έλαβα και δεν θέλω να γίνω πολύ κουραστική στην σημερινή ανάρτηση θα σας μιλήσω μόνο για τα προϊόντα Mario Badescu και Roger&Gallet που δοκίμασα.
Είναι όλα δείγματα αλλά είχαν ποσότητα υπέρ αρκετή για να μπορέσω να σχηματίσω άποψη.



Θα ξεκινήσω από τα προϊόντα Mario Badescu..


  • Acne Facial Cleanser

Τζελ καθαρισμου προσώπου σχετικά λεπτόρευστο με πολύ ανάλαφρη σύνθεση, καθάριζε  αποτελεσματικά το πρόσωπο από μακιγιάζ κλπ και άφηνε το δέρμα μου  απαλό. Έτσουζαν λίγο τα μάτια μου όταν έμπαινε μέσα αλλά ειλικρινά δεν έχω βρει καθαριστικό/ντεμακιγιάζ προσώπου το οποίο να απαιτεί χρήση νερού και να μην μου τσούζει καθόλου τα μάτια κι ας δηλώνουν το αντίθετο τα περισσότερα. Η μυρωδιά του ίσως να μην αρέσει σε πολλές, μου θύμιζε το άρωμα που έχει η αλκοολούχος λοσιόν με άρωμα λεμονιού (απ'όσο την θυμάμαι έστω) και βασικά απέπνεε μία...γιαγιαδίλα να το πω? Εγώ προσωπικά βρήκα αυτό το άρωμα αδιάφορο έως και ψιλοευχάριστο αλλά γούστα είναι αυτά. Όπως δηλώνει και το όνομα του είναι κατάλληλο και για δέρματα με ακμή και είναι για κάθε τύπο δέρματος. Συνολικά μου άρεσε αρκετά. Η τιμή του σε κανονικό μέγεθος είναι 24 ευρώ, παρ'όλο που μου άρεσε αρκετά δεν πιστεύω πως θα τα έδινα.

  • Αlpha Grapefruit Cleansing Lotion

Λοσιόν καθαρισμού προσώπου. Η αλήθεια είναι πως αν και ενυδατώνω και καθαρίζω το πρόσωπο μου πρωί-βράδυ, η λοσιόν για μένα δεν αποτελούσε ποτέ αναφαίρετο μέρος της ρουτίνας περιποίησης προσώπου μου που σημαίνει ότι έχω δοκιμάσει ελάχιστα προϊόντα κι έτσι δεν έχω μέτρο σύγκρισης. Την χρησιμοποιούσα μετά το τζελ καθαρισμού για να τονώσει και να απομακρύνει τυχόν υπολείματα μακιγιάζ πράγμα που δεν συνέβαινε γιατί το τζελ καθάριζε τέλεια το πρόσωπο. Στα σίγουρα μπορώ να πω ότι δρόσιζε ευχάριστα το πρόσωπο μου. Έχει μια πολύ διακριτική και ευχάριστη μυρωδιά που αν και υποτείθεται πως είναι grapefruit εμένα μου θυμίζει κάτι άλλο που δεν μπορώ να προσδιορίσω. Λέει πως είναι για C,D,S skin types, δεν έχω ιδέα τι πάει να πει αυτό, πάντως στην κανονική προς μεικτή επιδερμίδα μου "έκατσε" μια χαρά. Η τιμή του σε κανονικό μέγεθος είναι 25 ευρώ και για να είμαι απόλυτα ειλικρινής εγώ προσωπικά δεν θα τα έδινα καθώς όπως προείπα η λοσιόν είναι ένα προϊόν που μπορώ να ζήσω και χωρίς αυτό.

  • Ceramide eye gel

Tζελ για την περιοχή των ματιών. Είναι άοσμο και αφήνει μια πολύ ευχάριστη, δροσερή και ανακουφιστική υφή, επίσης απλώνεται πολύ εύκολα. Βέβαια βρήκα ότι δεν απορροφάται καθόλου γρήγορα γι'αυτό το χρησιμοποιούσα μόνο τα βράδια και πρωϊνά αν δεν είχα να βαφτώ για να πάω κάπου γιατί δεν θεωρώ ότι θα διευκόλυνε ιδιέταιρα το μακιγιάζ στην κάτω περιοχή των ματιών. Επίσης να πω ότι δεν γνωρίζω τι ακριβώς υπόσχεται αλλά δεν είδα κάποια βελτίωση στην εικόνα των μαύρων κύκλων μου ή γενικά στην περιοχή των ματιών, συνεπώς δεν θα έδινα τα 32 ευρώ που κοστίζει για να αγοράσω την κανονική του συσκευασία απλά για την ευχάριστη αίσθηση που αφήνει.

  • Ηοney moisturizer

Εκπληκτική κρέμα προσώπου! Ήταν αρκετά πηχτή-τόσο όσο θεωρώ ότι χρειάζεται μια κρέμα να είναι-απλωνόταν υπέροχα και με απίστευτη ευκολία, ενυδάτωνε πάρα πολύ καλά και μύριζε απίστευτα, ειλικρινά πανέμορφα! Το μοναδικό μείον η τιμή του κανονικού μεγέθους που είναι στα 41 ευρώ και δυστυχώς δεν είναι για το δικό μου badget.

  • Eye Make-Up Remover Gel Non-Oily 

Ένα προϊόν για ντεμακιγιάζ ματιών σε μορφή σαν αυτή της βαζελίνης και άοσμο. Μπορώ να πω πως αφαιρούσε μαλακά και εύκολα το μακιγιάζ από τα μάτια. Για να γίνω πιο συγκεκριμένη αφαιρούσε με την μία σκιά, μολύβι, eyeliner αλλά με την μάσκαρα ήθελε λίγη επιμονή για να την εξαφανίσει τελείως. Δεν μου ερέθιζε καθόλου τα μάτια που είναι μεγάλο συν γιατί έχω ευαίσθητα μάτια και φοράω φακούς. Αν μπορώ να πω κάτι αρνητικό θα είναι ότι χρειαζόταν αρκετούτσικη ποσότητα για να αφαιρέσω εντελώς το μακιγιάζ μου και αν αναλογιστεί κανείς πως το κανονικό μέγεθος στοιχίζει 11 ευρώ δεν το λες και οικονομικό.

  • Chamomile Night Cream

Κρέμα νυκτός σε μορφή βαζελίνης όπως το ντεμακιγιάζ ματιών, άοσμο προϊόν. Η αλήθεια είναι ότι δεν ξετρελάθηκα. Απλωνόταν με μια σχετική δυσκολία. Ήταν πολύ ενυδατικό βέβαια, δεν μπορώ να πω, αλλά προτιμάω τις κρέμες σε...κρεμώδη-τζελ υφή. Στοιχίζει 30 ευρώ στο κανονικό μέγεθος και όπως αντιλαμβάνεστε..δε θα την αγόραζα.

  • Suncare SPF30

Αντιηλιακή κρέμα προσώπου με δείκτη προστασίας 30. Η σύσταση της είναι τέτοια που σε καμία περίπτωση δεν χρειάζεται και ενυδατική από κάτω, παραείναι πλούσια από μόνη  της. Τόσο που την βρήκα αρκετά λιπαρή για μένα δυστυχώς και η επιδερμίδα μου είναι κανονική προς μεικτή. Ίσως να έκανε σε πιο ξηρές επιδερμίδες, δεν ξέρω. Η τιμή της στα 37 ευρώ σε κανονικό μέγεθος και σίγουρα δε θα την αγόραζα κι ας ήταν πιο οικονομική γιατί με έκανε να γυαλίζω πολύ και δεν θέλω να αναγκάζομαι να φοράω πούδρα μετά το αντιηλιακό μου.

  • Apricot Super Rich Body Lotion

Αυτή την κρέμα σώματος την λάτρεψα. Υπέροχο άρωμα, υπέροχη σύνθεση, πολύ καλή ενυδάτωση. Είχε πλούσια υφή χωρίς να είναι ιδιέταιρα λιπαρή όμως, το δέρμα την απορροφούσε γρήγορα και το υπέροχο άρωμα αλλά και η ενυδάτωση έμενε για πολλές, πολλές ώρες. Δεν γνωρίζω τιμή καθώς απ'ότι πληροφορήθηκα δεν έχει έρθει ακόμα στην Ελλάδα αλλά αν η τιμή δεν ήταν υπερβολικά τσουχτερή σίγουρα θα την αγόραζα.

Σε γενικές γραμμές μπορώ να πω πως με όλα όσα είχα ακούσει για τα Mario Badescu είχα πολύ υψηλές προσδοκίες και δεν ξετρελάθηκα. Ήταν σίγουρα καλά και προσεγμένα προϊόντα και λάτρεψα την κρέμα προσώπου με μέλι και την κρέμα σώματος αλλά οι τιμές θεωρώ πως παραείναι υψηλές και δεν ήταν πια τόσο wow αυτά που δοκίμασα. Καλά, αλλά ως εκεί. Αυτή φυσικά είναι η προσωπική μου άποψη και δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση να επηρεάσω καμία σας, ίσως σε κάποια να αρέσουν περισσότερο.



Και τώρα θα περάσουμε στα 3 προϊόντα που δοκίμασα από Roger & Gallet, είναι από την σειρά Fleur De figuier που κυκλοφόρησε πρόσφατα και νομίζω είναι αρκετά γνωστή.

Άκουγα και διάβαζα παντού γι'αυτά αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν μου είχαν τραβήξει τόσο την προσοχή.. Άρωμα σύκο έλεγα?! Πολύ αλλόκοτο μου φαινόταν. Έκανα τόσο λάθος!! Χαίρομαι ειλικρινά αφάνταστα που μου δόθηκε η ευκαιρία να τα δοκιμάσω και να δω πόσο λάθος έκανα.

Δοκίμασα το άρωμα, την κρέμα σώματος και το αντίστοιχο αφρόλουτρο.
Για την μυρωδιά τους δεν μπορώ να πω πολλά, πρέπει απλά να τα μυρίσετε... Έχουν ένα άρωμα πολύ γλυκό και πολύ ιδιέταιρο(από τα πιο ιδιέταιρα που έχω δοκιμάσει ποτέ μου), τα λόγια δεν αρκούν για να το περιγράψω!

  • Το άρωμα δεν είναι eau de toilette/parfum, δηλώνει πως είναι fresh fragrant water. Κάτι σαν body mist αν κατάλαβα καλά. Σε εμένα η υπέροχη μυρωδιά του κρατάει 3-4 ώρες νομίζω. Στοιχίζει 38,90 ευρώ στα 100 ml και 18,90 ευρώ στα 30ml. Θα το αγοράσω σίγουρα!

  • Η body lotion είχε πλούσια υφή, απλωνόταν σαν όνειρο και το δέρμα την απορροφούσε άμεσα. Είχε την ίδια υπέροχη μυρωδιά όπως το άρωμα και ενυδάτωση μέτρια προς καλή. Το καλύτερο είναι η διάρκεια του αρώματος της όμως, μύριζε μέχρι την επόμενη ημέρα! Στοιχίζει 18,90 ευρώ στην κανονική της συσκευασία που θεωρώ πως είναι πολλά για μια κρέμα σώματος, αν όμως την έβρισκα σε κάποια προσφορά θα την έπαιρνα χωρίς δεύτερη σκέψη.

  • Τέλος, το αφροντούς ήταν σε μορφή τζελ, καθάριζε πολύ ωραία και το υπέροχο άρωμα του έμενε και μετά το μπάνιο! Η τιμή του είναι στα 14,90 ευρώ, όπως και η κρέμα σώματος θεωρώ πως και το αφροντούς είναι αρκετά τσιμπημένο αλλά αν το έβρισκα φθηνότερο θα το έπαιρνα γιατί πραγματικά αυτά τα 3 είναι το τέλειο σετ κατά την γνώμη μου.
Αν παρ'ολ'αυτά δεν βρώ φθηνότερα την κρέμα σώματος και το αφροντούς το άρωμα θα το αγοράσω 1000%, είναι φανταστικό!

ΥΓ: Οι τιμές που αναγράφω είναι αυτές του Φαρμακείου Τριανταφύλλου. Το ότι τα προϊόντα μου στάλθηκαν δωρεάν με σκοπό την δοκιμή τους δεν έχει επηρεάσει την άποψη μου η οποία είναι 100% ειλικρινής.

Αυτά είχα να σας δείξω για σήμερα, ελπίζω να σας άρεσαν! Πείτε μου αν έχετε δοκιμάσει κάτι από αυτά ή αν θα δοκιμάζατε, θα χαρώ πολύ να διαβάσω τα σχόλια σας, φιλιά πολλά!
xx

14 comments:

  1. H Αλεξάνδρα είναι τόσο γλυκιά! Το Roger & Gallet το λατρεύω είναι υπέροχο...

    ReplyDelete
  2. Λέει πως είναι για C,D,S skin types: λογικά εννοεί complexion, dry και sensitive!

    ReplyDelete
    Replies
    1. H Σίσσυ είμαι, το account name δεν έχω ιδέα γιατί το είχα βάλει!

      Delete
    2. Μα τι έξυπνη που είσαι, wow!! <3

      Delete
  3. Το Honey Moisturizer και το fresh fragrant water φαίνονται τέλεια! Πάρα πολύ ωραίο review, περιμένω και τα υπόλοιπα!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ Μαριάννα μου! Είναι! Το άρωμα που είναι και το πιο εύκολο πρέπει να το δοκιμάσεις οπωσδήποτε!
      xx

      Delete
  4. C, D, S = Combination, Dry, Sensitive :)

    ReplyDelete
  5. Εχω αγορασει το άρωμα κ ειναι ολα τα λεφτα! Θα πάρω όλο το σετ σίγουρα x

    ReplyDelete
  6. Interesting set dear! I need the one for acne too and the eye gel. :) Cool!

    I wish to invite you to take part in my new, ongoing giveaway. Would appreciate your love and support as well on this! (^_^) Thanks dear!

    ★♡ New Blogger Giveaway from Persunmall (^_^) ♡★
    Ice Goddhez x Persunmall July Summer Style International Giveaway #ChaiChenGiveaways
    Persunmall Blogger Cooperation! You may get a chance here too!

    Other Recent Posts ...
    Anastasia Beverly Hills Lash Genius Waterproof Mascara Topcoat
    What's the Fuzz with J.Co Donuts?


    ❤ ~Chai
    http://chenmeicai.blogspot.com
    http://www.facebook.com/ChaiChenPage
    | Bloglovin' | NetworkedBlogs | Google+ |

    ReplyDelete
  7. πολυ ωραιο review, γενικα παντως το συκο το εχω και σε μια κρεμα σωματος απο την oriflame και σε αφρολουτρο και ειναι απο τις αγαπημενες μου μυρωδιες, φυσικα μπορει να ειναι διαφορετικη.

    ReplyDelete
  8. Polu wraio post den exw dokimasei ta sygkekrimena proionta alla 8a me ebdiafere giati exw polly kala logia gia to syko.

    ReplyDelete
  9. Έχει πολλά και ενδιαφέροντα προϊόντα η συγκεκριμένη εταιρία.. Ειδικά αυτά για την ακμή τα έχω βάλει στο μάτι!!! :)

    ReplyDelete

Hello beauties and thanks for visiting my blog! Comments make me happy! If you ask a question be sure to check back, I always answer! I always follow those who follow me. You may leave your blog's link but be sure to say something relevant to the blog post first because it's obvious when one comments only for self-promotion purposes and it's not really polite. And no follow for follow requests please.
xx