Σελίδες

My lovely followers

Sunday, July 21, 2013

Αντικυτταριδικά προϊόντα Bioten - Review

Γεια σας κορίτσια! Σήμερα θα σας μιλήσω για 3 προϊόντα της Bioten τα οποία σκοπό έχουν να διώξουν την ανεπιθύμητη σε όλες μας κυτταρίτιδα. Τα δύο τα έχω τελειώσει, το λαδάκι έχει αρκετή ποσότητα ακόμα.

Φαντάζομαι είναι περιττό να σας πω πως όλα αυτά δεν δουλεύουν αν δεν κουνήσουμε και εμείς το χεράκι μας. Μην περιμένετε να τρώτε πιτόγυρα και παγωτά όλη μέρα και να μην κινείστε καθόλου και τέτοιου είδους προϊόντα να εξαφανίζουν ως δια μαγείας την κυτταρίτιδα, ας μην έχουμε αυταπάτες.

Σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να πω ότι καταβάλω καμία τρελή προσπάθεια απλά επειδή έχω μεγάλο πρόβλημα με τοπικό πάχος και κυτταρίτιδα προσπαθώ όσο μπορώ να αποφεύγω τις πολλές ''βλακείες'' να πίνω πολύ νερό και πράσινο τσάι που είναι λιποδιαλυτικό και να κινούμαι όσο το δυνατόν περισσότερο, συνδιαστικά χρησιμοποιώ και αυτά τα προϊόντα λοιπόν.


Ας τα δούμε ένα ένα.


Εντατικός ορός κατά της κυτταρίτιδας bodyshape*

Είναι το πρώτο προϊόν από τα τρία που χρησιμοποίησα και τελείωσα και έχω να πω τα εξής : Είναι σε μορφή διάφανου τζελ , μυρίζει πάρα πολύ όμορφα, αφήνει μια απίστευτα δροσιστική αίσθηση στο δέρμα, απλώνεται πολύ ωραία και απορροφάται γρήγορα. Μπορώ να πω πως παρατήρησα αποτελέσματα αλλά αν έχετε τόσο μεγάλο πρόβλημα όσο εγώ μη νομίζετε πως μια συσκευασία θα σας λύσει το πρόβλημα, χρειάζεται συστηματική χρήση σε συνδιασμό με λίγη γυμναστική-σωστή διατροφή. Στοιχίζει περίπου 11 ευρώ και έχει 100 ml, πρόσφατα στα Hondos τα είχε σε προσφορά ένα και ένα δώρο και η αλήθεια είναι πως έτσι μόνο θα το αγόραζα αλλιώς θεωρώ πως είναι πολύ μικρή η ποσότητα για την τιμή του.


Cellufight αποσυμφορητικό gel κατά της κυτταρίτιδας

Όταν είχα πάει στο μπαζάρ του Σαράντη είχε πολλά προϊόντα της Bioten σε εξεφτελιστικές τιμές, έτσι εκμεταλλεύτηκα την ευκαιρία και πήρα ένα σετάκι που περιείχε αυτό το gel και το αντίστοιχο λαδάκι, το ίδιο σετάκι υπήρχε και στα Hondos, ίσως υπάρχει ακόμα. Άρχισα να το χρησιμοποιώ όταν μου τελείωσε ο ορός, τώρα μου τελείωσε και αυτό και έχω να πω πως την πρώτη φορά που το χρησιμοποίησα με τρομοκράτησε γιατί δεν είχα διαβάσει ούτε ήξερα ότι είχε θερμαντική δράση και όταν είδα ότι είχα γίνει κατακόκκινη στα σημεία που το είχα εφαρμόσει και συνειδητοποίησα πόσο με καίει νόμιζα πως έπαθα κάποια αλλεργική αντίδραση, τελικά όμως ήταν απόλυτα φυσιολογικό καθώς είναι η δράση του τέτοια. Τις πρώτες φορές ένιωθα δυσφορία λόγω του καψίματος και των κοκκινίλων που μου προκαλούσε, στην πορεία όμως κατέληξα να μου αρέσει γιατί ένιωθα ότι κάνει δουλειά (μαζόχα) και το συνήθισα τόσο που δε μ πολυέκαιγε από ένα σημείο και μετά. Κατά την γνώμη μου μυρίζει ΥΠΕΡΟΧΑ (αν και σε κάποιες κοπέλες δεν άρεσε το άρωμα του αλλά υποκειμενικά είναι αυτά) και το άρωμα κρατάει αρκετά, και αυτό όπως και ο ορός απλώνεται εύκολα και απορροφάται γρήγορα. Παρατήρησα αποτέλεσμα και μ'αυτό. Στοιχίζει περίπου 8 ευρώ στα 200 ml και όπως γράφω και στην αρχή πρόσφατα το είχε μαζί με το λαδάκι δώρο που αν το βρείτε είναι κάτι παραπάνω από συμφέρον. Λόγω ποσότητας-τιμής, αρώματος και της θερμαντικής του δράσης (που σε πολλές δεν αρέσει γιατί δεν την αντέχουν) μπορώ να πω πως το gel μου άρεσε περισσότερο από τον ορό και θα τον αγοράσω ξανά σίγουρα.


Αnti-cellulite λάδι για μασάζ κατά της κυτταρίτιδας

Μυρίζει πραγματικά πανέμορφα και το συγκεκριμένο ούτε σε δροσίζει όπως ο ορός, ούτε σε καίει όπως το gel. Έχει την αίσθηση ενός απλού λαδιού σώματος. Το χρησιμοποιώ συνήθως στις γάμπες γιατί δεν απορροφάται τόσο γρήγορα και αν το βάλω στα μπούτια ή την κοιλιά και μετά ντυθώ για να βγω έξω θα λερώσω τα ρούχα μου, οπότε θεωρώ πως είναι κατάλληλο μόνο για σημεία του σώματος που μένουν ακάλυπτα ή για να το βάλετε πριν κοιμηθείτε. Αφήνει μια πολύ όμορφη διακριτική λάμψη στο δέρμα και αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι ενυδατώνει πολύ το δέρμα μου, τελευταία το χρησιμοποιώ στις γάμπες αντί για κρέμα σώματος απλά επειδή μυρίζει όμορφα, είναι ενυδατικό και δίνει αυτή την ωραία λάμψη. Δεν έχω ιδέα αν δουλεύει όπως τα προηγούμενα δύο, σίγουρα όμως είναι πολύ ευχάριστο στην χρήση του και πολυχρηστικό αν μη τι άλλο. Αν δεν απατώμαι πρέπει να στοιχίζει κι αυτό περίπου 8 ευρώ στα 200 ml εκτός αν πετύχετε τν προσφορά που το δίνει μαζί με το gel. Ωραιότατο προϊόν, και αυτό θα το ξανατιμούσα, αλλά κυρίως για όλους τους άλλους λόγους που προανέφερα και όχι λόγω των αντικυτταριδικών ιδιοτήτων που ακόμα δεν ξέρω αν είναι τόσο ισχυρές όσο στα προηγούμενα δύο προϊόντα.

Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά? Κι αν ναι, δούλεψε για σας ή όχι? Ποιά είναι τα αγαπημένα σας αντικυτταριδικά προϊόντα και με τι τρόπους προσπαθείτε εσείς να την διώξετε?

Θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλια σας, φιλάκια πολλά!
xx

*pr sample

22 comments:

  1. Μαράκι μου φαίνονται τέλεια!! Απλά με την θερμαντική μην το παρακάνεις γιατί αν την χρησιμοποιείς για αρκετό καιρό το πιο πιθανόν είναι δημιουργηθεί επιδερμική χαλάρωση..
    Πονεμένο κομμάτι η κυτταρίτιδα ... αχχχ.. :/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σοβαρά μιλάς? Δεν είχα ιδέα!! Οκ, με ρέγουλα λοιπόν :P Σ'ευχαριστώ πολύ!!
      xx

      Delete
  2. Σ'ευχαριστώ πολύ!!
    xx

    ReplyDelete
  3. εγώ έχω το gel το 2ο μαζί με το scrub αλλά οκ δε τα χρησιμοποιώ και μετά από κάθε ντουζ για να είμαι ειλικρινής. Εχει κανά χρόνο τώρα ίσως λίγο περισσότερο και γενικά τα θεωρώ αρκετά καλά για την τιμή τους ειδικά. Πιο πολύ μ αρεσει το scrub, το λαδάκι το έδωσα στη μάνα μου δε μου άρεσε

    ReplyDelete
    Replies
    1. Παλιότερα είχα δοκιμάσει αντίστοιχα προϊόντα και από Vichy, Garnier, Oriflame αλλα ουτε κι εγω τα εβαζα συστηματικα, πλεον χρησιμοποιω καθε μερα ομως. Θυμαμαι που ειχες μιλησει σε ενα βιντεο γι αυτο το scrub και θελω πολυ να το δοκιμασω.
      xx

      Delete
  4. Ενδιαφέρον ποστ!Μήπως γνωρίζεις αν τα προϊόντα κατά της κυτταρίτιδας απευθύνονται κ σε άτομα με κυτταρίτιδα αλλά χωρίς τοπικό πάχος;Γιατί όλα λένε για μείωση πόντων,αλλά εμένα δε μου χρειάζεται καθόλου κάτι τέτοιο κ φοβάμαι μην με αδυνατίσουν ενώ δεν πρέπει...
    Επίσης,τόσο καιρό σε διαβάζω κ δεν σου'χω πει πόσο ωραίο είναι το φόντο σου!!Είναι πολύ ρομαντικό κ σίγουρα το καλύτερο απ'όσα διαβάζω!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ειλικρινά σε ευχαριστώ πάρα μα πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια, το εκτιμώ απίστευτα! Δεν θεωρώ ότι αυτά τα προϊόντα σε αδυνατίζουν, βοηθούν στην σύσφιξη του δέρματος και την μείωση της κυτταρίτιδας απλά, αυτό έστω έχω δει από προσωπική εμπειρία.
      xx

      Delete
  5. Ωραίο post!
    Δεν έχω χρησιμοποιήσει κάποιο από αυτά αλλά θέλω σίγουρα να δοκιμάσω το αποσυμφορητικό gel!
    Φιλια! :)

    ReplyDelete
  6. Very interesting products ;)
    the first time I've seen this company


    I follow you beautiful blog. I hope you will follow me back and I will wait for you in my blog www.gabusiek.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. Υοu have been awarded doll!
    http://fairymakeuptales.blogspot.gr/2013/07/ive-been-awarded-twiceagain.html

    ReplyDelete
  8. hi!!!wraio post! ta exw dei ayta ta proionta kai thelw na dokimasw kapoio!vevaia mou exoun pei fovera sxolia gia mia krema ths Dior pou einai kata ths kytaritidas!!!...exeis poly wraio blog!egina melos kai me ggoglr friend connect kai me bloglovin!!!!:)
    Tsekare kai to diko mou blog an thes kai an sou aresei please follow me back!!!:))Let me know!!

    http://kissmebe4flight.blogspot.gr/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σ'ευχαριστώ! Σε ακολούθησα!
      xx

      Delete
  9. exeis tag :3 http://kgreekbeautyblog.blogspot.gr/2013/07/tag_3711.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σ'ευχαριστώ κοριτσάκι μου! Θα το κάνω στην 1η ευκαιρία!
      xx

      Delete
  10. oooooh, i want to give these a try! :D

    <3, Mimi
    http://whatmimiwrites.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. ta exw dokimasei ola kai einai teleia:):)
    einai poli kalo to blgo sou aki eimai i nea s follower:)
    exw kai ena diagonismo sto FB gia ena NYX beauty set! an theleis perna:)
    filakiaaa

    www.fashionrailways.com

    ReplyDelete
  12. Συγχαρητήρια! Σου έχω βραβειάκι!
    http://lovelyxreviews.blogspot.gr/2013/08/award-liebster-blog.html

    ReplyDelete
  13. τελειο blog μ αρεσει παρα πολυ!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σ'ευχαριστώ πολύ!!Είσαι το χιλιοστό μέλος! :)
      xx

      Delete
  14. Πολύ ωραίο το ποστ σας για τα προϊόντα κατά της κυτταρίτιδας που αναφέρετε στο άρθρο σας!! θα το δείξω στην γυναίκα μου που χρησιμοποιεί τέτοιου είδους κρέμες!

    ReplyDelete

Hello beauties and thanks for visiting my blog! Comments make me happy! If you ask a question be sure to check back, I always answer! I always follow those who follow me. You may leave your blog's link but be sure to say something relevant to the blog post first because it's obvious when one comments only for self-promotion purposes and it's not really polite. And no follow for follow requests please.
xx