Σελίδες

My lovely followers

Wednesday, November 14, 2012

Collective cosmetics haul & review (Sephora, Bella Oggi, Golden Rose, Art Deco, Jumbo, Tommy G, Pharmacy)

Λοιπόν, εδώ θα δείτε τις αγορές των τελευταίων  δύο εβδομάδων! Πρόκειται για 4 προϊόντα (3 κραγιόν και ένα jumbo eye pencil) από Sephora (εκμεταλλεύτηκα το 40% της περασμένης εβδομάδας), δύο προϊόντα (lip gloss & mascara) της αγαπημένης Bella Oggi, ένα βερνίκι νυχιών Tommy G, 3 βερνίκια νυχιών Golden Rose (λατρεύω τα βερνίκια της!), έναν σταθεροποιητή κραγιόν της Art Deco,  ένα ξεβαφτικό νυχιών, ένα θερμαινόμενο eyelash curler και μπουκαλάκια ταξιδιού από τα Jumbo, και τέλος έλαιο καρύδας, καστορέλαιο, αμυγδαλέλαιο και γλυκερίνη! Τα περισσότερα τα έχω ήδη δοκιμάσει οπότε για αυτά θα σας κάνω και ένα μικρό review! Τα προϊόντα είναι αυτά :


Aς τα δούμε πιο αναλυτικά...

1)Είναι μικρά εύχρηστα πλαστικά μπουκαλάκια για να κουβαλάτε μαζί σας σε ταξίδια, κλπ τα αγαπημένα σας προϊόντα χωρίς να πρέπει να παίρνετε ολόκληρη τη συσκευασία μαζί. Εγώ προσωπικά τα αγόρασα για να φτιάξω κάποια do it yourself προϊόντα. Στοίχισαν ένα ευρώ μόνο και τα 3 και τα αγόρασα από τα Jumbo.

2)Είναι ένα ψαλιδάκι για βλεφαρίδες, όχι όμως το τυπικό, μεταλλικό. Αυτό ειναι πλαστικό και θερμαινόμενο (λειτουργεί με 2 μπαταρίες 3Α) και στοίχισε 1,5 ευρώ αν θυμάμαι καλά, από το Jumbo και αυτό. Δε το έχω δοκιμάσει ακόμα, αλλά μόλις το δοκιμάσω θα σας πω αν άξιζε τίποτα.

3) Καστορέλαιο 1,30 ευρώ από φαρμακείο. Παρακολουθώντας βιντεάκια της Αναστασίας (http://anastasiawall.blogspot.gr/) είδα αρκετά DIY tutorials που περιείχαν καστορέλαιο οπότε προμηθεύτηκα για να αρχίσω και εγώ τα πειράματα!

4)Αμυγδαλέλαιο 2 ευρώ από μαγαζί με βότανα. Το αγόρασα κυρίως για να το χρησιμοποιώ για ξεβαφτικό ματιών, ιδέα που πήρα από τη Μάρα (http://myburlesque.blogspot.gr/) αλλά είμαι σίγουρη πως όλο και κάποια άλλη ευεργετική χρήση θα έχει! Αν ανακαλύψω κάτι θα σας πω, για την ώρα το χρησιμοποίησα στα μάτια μου και αφαίρεσε αρκετά εύκολα ακόμα και τις 100 χιλιάδες στρώσεις mascara που φορούσα :p Αν μη τι άλλο είναι ολοφύσικο οπότε θα το σκεφτώ πολύ για να ξαναχρησιμοποιήσω μαντηλάκια και διάφορα άλλα χημικά..

5)Έλαιο καρύδας 2, 5 ευρώ από μαγαζί με βότανα. Το αγόρασα και αυτό λόγω της Μάρας, μιλούσε σε ένα βίντεο για το πόσο καλό κάνει στα μαλλιά και επίσης λατρεύω την καρύδα και το άρωμα της οπότε το αγόρασα χωρίς δεύτερη σκέψη. Μόλις το χρησιμοποιήσω θα σας πω τα αποτελέσματα που ειχε!

6)Γλυκερίνη 1,60 ευρώ από φαρμακείο. Εκτός από καστορέλαιο πολλά DIY tutorials της Αναστασίας περιείχαν και γλυκερίνη οπότε την προμηθεύτηκα και αυτήν για να δοκιμάσω να υλοποιήσω αρκετά από αυτά... Επίσης από αυτό της το βίντεο http://www.youtube.com/watch?v=vw8fyrcYDsE ενημερώθηκα για πολλές χρήσεις της γλυκερίνης και μπορώ να πω εντυπωσιάστηκα! See for yourself :)

7)Μatte βερνίκι νυχιών golden rose στην απόχρωση 08, ένα όμορφο ματ χωρίς καθόλου ιριδισμούς, εντελώς matte. Κόστιζε 2,50 ευρώ και η ποσότητα του είναι 11,5 ml.

8)Μatte βερνίκι νυχιών golden rose στην απόχρωση 07, ένα υπέροχο χειμωνιάτικο μπορντώ-μωβ σκούρο βερνίκι, matte αλλά με ιριδισμούς. Κόστιζε 2 ευρώ και η ποσότητα του είναι 11,5 ml (Αν και είναι ίδια το 07 και 08 η τιμή διαφέρει λίγο γιατί τα πήρα από διαφορετικά μαγαζιά :p)

9)Βερνίκι νυχιών golden rose στην απόχρωση 338, ένα πανέμορφο βυσσινί! Τιμή 1 ευρώ και ποσότητα 12,5 ml.

*Για τη διάρκεια τους δε μπορώ να μιλήσω γιατί τα νύχια μου είναι πολύ ευπαθή και κανένα βερνίκι δε μου κρατάει πολύ, μπορώ όμως να πω ότι τα βερνίκια golden rose είναι τα μόνα βερνίκια που μου διαρκούν περισσότερο αν και στοιχίζουν τόσο λίγο!
*Παραθέτω swatches και των τριών σε χαρτί γιατί αυτή τη στιγμή έχω νύχια με gel και δεν ήθελα να τα βάψω από πάνω, καθώς και τα νύχια μου με gel που το βυσσινί στις άκρες είναι το no 338!

 Πως σας φαίνονται?

10)Βερνίκι νυχιών Tommy G Mat Finish. Ήθελα από καιρό ένα βερνίκι που να ματατρέπει όλα μου τα βερνίκια σε ματ. Το συγκεκριμένο είναι 12 ml και στοίχισε 6 ευρώ.

11)Ξεβαφτικό νυχιών με σφουγγαράκι που ξεβάφει (υποτείθεται) ολόκληρο το νύχι αν το βυθίσεις μέσα στο σφουγγαράκι. Το είδα στα jumbo, έκανε μόνο 1,50 ευρώ και το άρπαξα ενθουσιασμένη όταν το είδα πιστεύοντας πως θα'ναι εύχρηστο και αποτελεσματικό. Δυστυχώς ήταν τεράστια απογοήτευση. Μια μάπα και μισή! Αφαιρεί μόνο μέρος του βερνικιού, το βαμβάκι ή μπατονέτα γύρω γύρω με άλλο ασετόν δε το γλιτώνετε και πάλι! Οπότε είναι απλά χρονοβόρο ενώ εγώ το πήρα για να γλιτώνω χρόνο. Χάλια.

12)Mascara Bella Oggi Lash up& long. Είχα αγοράσει μια άλλη mascara της bella oggi από την ίδια σειρά που με είχε αφήσει απίστευτα ευχαριστημένη γιατί έχει καταπληκτικό αποτέλεσμα ενώ είναι πάμφτηνη! Και επειδή κόντευε να μου τελειώσει και ήθελα να την έχω σε στοκ πήγα να την πάρω ξανά αλλά αντί για την ίδια πήρα αυτήν τελικά για δοκιμή. Δε νομίζω να έχει διαφορετική σύσταση, απ'ότι κατάλαβα το βουρτσάκι αλλάζει μόνο. Και επειδή είχα παλιά μια αγαπημένη της Maybelline με ίδιο βουρτσάκι την πήρα για να κάνω την σύγκριση. Είναι 9 ml και στοίχισε 3,50 ευρώ μόνο. Review για την άλλη bella oggi mascara που έχω μπορείτε να δείτε εδώ.
Παραθέτω και το βουρτσάκι της.


13)Lip Gloss Bella Oggi Ipergloss στην απόχρωση 03. Αν και δεν είμαι λάτρης του lip gloss μου είχε καρφωθεί να πάρω ένα ωραίο nude lipgloss. Με το που το είδα τρελάθηκα! Είναι ένα όμορφο μπεζ-ροζ , δίνει πολύ ωραία λάμψ στα χείλη, δε φεύγει αμέσως όπως άλλα gloss (ούτε έχει και καμία τρελή διάρκεια αλλά δε με πειράζει να το ανανεώνω). Είναι 6,5 ml και στοίχισε 5,50 ευρώ. Το καλύτερο απ'όλα είναι η μυρωδιά του! Μυρίζει καρπούζι και μου έρχεται να το φάω! Υπέροχο προϊόν!




14)Αrt Deco Magic Fix Lipstick Sealer. Γι'αυτό το προϊόν θα ήθελα να αφιερώσω ξεχωριστό post, νιώθω τόσο χαρούμενη που το αγόρασα, και ακόμα πιο χαρούμενη που το είδα σε βιντεάκι με τα αγαπημένα προϊόντα της Αναστασίας και έσπευσα να το αποκτήσω! Πολύ μακρυγόρησα όμως, ώρα να σας πω τι κάνει αυτό το θαυματουργό πραγματάκι! Σταθεροποιεί το κραγιόν για να μη βγει εκτός περιγράμματος και το κάνει να διαρκεί, και να διαρκεί, και να διαρκεί... Το φόρεσα σήμερα πάνω από το κραγιόν μου στις 3 το μεσημέρι, και δεν κάνω πλάκα, αλλά το κραγιόν ως τις 11 το βράδυ ήταν ακόμα εκεί παρ'όλο που έφαγα, ήπια, κάπνισα, ξαναέφαγα, ξαναήπια, κλπ. Δεν έχω λόγια! ήταν λίγο ακριβούλι βέβαια δεδομένου ότι είναι μόνο 5 ml και στοίχισε 13, 30 ευρώ, αλλά αξίζει απόλυτα τα λεφτά του γι'αυτό που κάνει. Ουσιαστικά μετατρέπει κάθε κραγιόν σε lip stain! Δηλώνω ερωτευμένη μ'αυτό το μικρό θαυματάκι!!!


15)Sephora Rouge Lipstick R23 : Έψαχνα ένα χειμωνιάτικο σκούρο κραγιόν σε απόχρωση μπορντώ-μωβ. Με το που το είδα είπα "this is the one!".  Έχει πανέμορφη συσκευασία, όμορφο διακριτικό άρωμα , πολύ ωραία υφή και πολύ καλή διάρκεια. Μετά από κάποιες ώρες αρχίζει να ξηραίνει τα χείλη βέβαια αλλά με λίγο κραγιόν ακόμα η lip balm είναι μια χαρά! Συνοπτικά είναι ένα πολύ καλό προϊόν και έκπτωση 40% που είχε μου έπεσε κουτί αφού από το 12 ευρώ το πήρα γύρω στα 7 και είναι 3,9 γραμμάρια.



16)Sephora Cream Lip Stain 02. Πρόκειται για κραγιόν μακράς διαρκείας σε υγρή μορφή. Το λατρεύω γιατί συνδιάζει ευχρηστία και διάρκεια και το χρώμα του είναι ένα όμορφο διακριτικό ανοιχτό καφέ. Μυρίζει υπέροχα!! Βανίλια ή κάτι τέτοιο. Ενώ δεν περίμενα να κρατάει πολύ, σχεδόν δε φεύγει με τίποτα! Τρως, πίνεις, και μένει στη θέση του για ώρες!! Βέβαια ξηραίνει τα χείλη μετά από κάποιες ώρες όπως και το παραπάνω αλλά διορθώνεται αυτό, εμένα προσωπικά μου αρκεί που κρατάει τόσο και δε με απασχολεί αυτό. Είναι 5 ml και το πήρα γύρω στα 6 ευρώ από 11 λόγω της έκπτωσης 40%. Το συστήνω ανεπιφύλακτα! 


17)Sephora Cream Lip Stain 04. Ισχύει ακριβώς ότι και για το παραπάνω απλά αυτό είναι ...αμμμ... δε μπορώ να περιγράψω το χρώμα οπότε το ανεβάζω να το δείτε φορεμένο!

                                      

18)Sephora Crayon Jumbo Liner 12H Wear Waterproof στην απόχρωση 01 white. Είναι ένα μολύβι-σκιά σε πολύ όμορφο λευκό ιριδίζον χρώμα. Το είχα βάλει στο μάτι από καιρό γιατί μου είχε κάνει απίστευτη εντύπωση ότι το έτριβα 10 ώρες και δεν έφευγε από το χέρι μου, συνεπώς έχει όντως τη διάρκεια που υπόσχεται. Λυπόμουν όμως να δώσω 10 ευρώ. Για καλή μου τύχη το είχαν βάλει σε προσφορά στα 4,80 ευρώ και το τσίμπησα αμέσως όταν το είδα! Είναι τέλειο πραγματικά!

Παραθέτω swatches από τα κραγιόν, το lip gloss και το μολύβι στο χέρι μου.


(1 = lip gloss Bella Oggi, 2= Sephora Cream Lip Stain 02, 3= Sephora Cream Lip stain 04, 4= Sephora Rouge R23, 5=Sephora Jumbo Pencil)

Αυτές ήταν οι αγορές μου... Πως σας φάνηκαν? Έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά τα προϊόντα? Θα δοκιμάζατε?


Φιλάκια πολλά!
xx

20 comments:

  1. Δε τις λες και λίγες γα δύο εβδομάδες! Εγώ αγόρασα από τα Sephora με το -40% το Express nail polish remover και έμεινα πολύ ευχαριστημένη γιατί αφαιρεί και το glitter από 8,20 το αγόρασα 4,90 και θα βολεύει και για ταξίδια.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Χμμμ και πάλι δε το λες φθηνό αλλά αφού κάνει δουλειά.. Γιατί αυτή η βλακεία από jumbo ΔΕΝ κάνει. Καλά όντως δε τις λες και τόσο λίγες :p

      Delete
  2. Πολυ ωραιο ποστ! Το magic fix θα παω να το δω! Και το R23 φανταστικο!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Μη το δεις απλά,παρ'το κιόλας! Αξίζειιιι! Ευχαριστώ πολύ!
      xx

      Delete
  3. Δωσε κραγιον στον λαο! Καλοφορετα ολα, θα παω να προμηθευτω κι εγω αμυγδαλελαιο

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σ'ευχαριστώ πολύ! Αχ, ποτέ δεν είναι αρκετά τα άτιμα!! Εγώ αυτή τη στιγμή το'χω βάλει στο κεφάλι μου, μαζί με έλαιο καρύδας και περιμένω να δω τ'αποτελέσματα :p

      Delete
  4. vriskomai idi sto trito mpoukalaki amugdaleleio. to xrisimopoiw kai sto proswpo, kai sto swma, kai sto malli.
    tha kanw mallon review suntoma!
    filia!
    http://thoughtsofamakeupaholic.blogspot.gr

    ReplyDelete
    Replies
    1. Εγώ ψάχνοντας για χρήση των λαδιών που αγόρασα είδα πως όλα κάνουν καλό στα μαλλιά, έτσι επειδή δεν ήξερα ποιο να διαλέξω έβαλα και τα 3.. και κοιμήθηκα με αυτά :p σε λίγο που θα λουστώ ελπίζω να μη τα δω λαδωμένα ως εκεί που δεν πάει :p

      Delete
  5. I LOVE your blog...Great photos!Really enjoying:) Please check mines If you want we can follow also with bloglovin, google+, twitter and facebook?
    Come back soon to visit my blog, I'll be waiting for you!!

    ReplyDelete
  6. πολυ καλο ποστ!!!
    εχεις βραβειο ;)
    http://friendsofbeautyland.blogspot.gr/

    ReplyDelete
  7. πολυ ωραια προιοντα!
    προχθες πηρα κ γω καστορελαιο γιατι με αυτο κανω ενα γαλακτωμα καθαρισμου..πολυ βολικο το εχω κ σαν λαδι βαση στο ρεσω..
    εγινα αναγνωστρια σου
    φιλακιααα

    ReplyDelete
  8. Hello from France
    I am very happy to welcome you!
    Your blog has been accepted in EUROPE GREECE a minute!
    We ask you to follow the blog "Directory"
    Following our blog will gives you twice as many possibilities of visits to your blog!
    Thank you for your understanding.
    On the right side, in the "green list", you will find all the countries and if you click them, you will find the names of blogs from that Country.
    Invite your friends to join us in the "directory"!
    The creation of this new blog "directory" allows a rapprochement between different countries, a knowledge of different cultures and a sharing of different traditions, passions, fashion, paintings, crafts, cooking,
    photography and poetry. So you will be able to find in different countries other people with passions similar to your ones.
    We are fortunate to be on the Blogspot platform that offers the opportunity to speak to the world.
    The more people will join, the more opportunities everyone will have. And yes, I confess, I need people to know this blog!
    You are in some way the Ambassador of this blog in your Country.
    This is not a personal blog, I created it for all to enjoy.
    SO, you also have to make it known to your contacts and friends in your blog domain: the success of this blog depends on all Participants.
    So, during your next comments with your friends, ask them to come in the 'Directory' by writing in your comments:
    *** I am in the directory come join me! ***
    You want this directory to become more important? Help me to make it grow up!
    Your blog is in the list EUROPE GREECE and I hope this list will grow very quickly
    Regards
    Chris
    We ask that you follow our blog and place a badge of your choice on your blog, in order to introduce the "directory" to your friends.
    http://nsm05.casimages.com/img/2012/07/12/12071211040212502810092867.gif
    http://nsm05.casimages.com/img/2012/03/19/120319072128505749603643.gif
    http://nsm05.casimages.com/img/2012/03/24/1203240217091250289621842.png
    http://nsm05.casimages.com/img/2012/03/28/120328020518505749640557.gif
    http://nsm05.casimages.com/img/2012/03/26/1203260602581250289633006.gif

    If you want me to know the blog of your friends, send me their urls which allows a special badge in the list of your country
    I see that you know many people in your country, you can try to get them in the directory?
    Please! Actively support the "Directory" by making known to your friends! Thank you! "Unity is strength"
    WE ASK YOU TO FOLLOW OUR BLOG "DIRECTORY"

    ReplyDelete
  9. AX μα τι τέλεια που είναι όοοοολααα!!!!θα αρχίσω και εγώ τα...έλαια μου φαίνεται!!!!εχεις και βραβειάκι!!!!!
    http://jiubilo.blogspot.gr/2012/11/awards.html

    ReplyDelete
  10. Καταπληκτικά reviews! Ειδικα το mattifier μανό το έψαχνα καιρό! Να σημειώσω ότι το αμυγδαλέλαιο κυκλοφορεί και στα φαρμακεία χύμα σε πολύ καλή τιμή (δεν θυμάμαι ακριβώς,κάπου στα 10ευρω/λίτρο), δεν γνωρίζω εάν διαθέτουν και άλλα έλαια αλλά το συγκεκριμένο είναι οικονομικό , αν σκεφτεί κανείς ότι πρώτη φορά είχα πάρει της Apivita με γύρω στοο 5ευρω τα 100ml!

    ReplyDelete
  11. kala daxei tis sehpora ta kragion einai apla theika xromata tha pao na koitaxo :D

    ReplyDelete
  12. Τα λατρεύω αυτά τα lip stain νομίζω ότι η διάρκεια τους είναι τέλεια!!!! Φιλάκια

    ReplyDelete
  13. πολυ ωραίο post πραγματικά , το αμυγδαλελαιο είναι καλο και τις ρυτιδες των ματιών .

    ReplyDelete
  14. Γειααα σας! Το αγαπω το αμυγδαλελαιο ειναι το τελειο ξεβαφτικο. Αυτο που δεν ειχα δοκιμασει και που εψαχνα ειναι ενα προιον που θα δινει σε καααθε κραγιον διαρκεια.. εε νομιζω το βρηκα. Ευχαριστω!!

    ReplyDelete
  15. ΕΧΩ Κ ΕΓΩ ΤΟ JUMBO ΜΟΛΥΒΙ SEPHORA ΕΔΩ Κ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ Κ ΕΧΩ ΤΟ ΕΞΗΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΧΟΝΤΡΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΥΝΕΤΑΙ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΣΕ 2 ΞΥΣΤΡΕΣ ΓΙΑ ΧΟΝΤΡΑ ΜΟΛΥΒΙΑ Κ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΜΠΑΙΝΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ....

    ReplyDelete
  16. Καλησπερα!θα ηθελα να μαθω που βρηκες το magic fix lipstick sealer!

    ReplyDelete

Hello beauties and thanks for visiting my blog! Comments make me happy! If you ask a question be sure to check back, I always answer! I always follow those who follow me. You may leave your blog's link but be sure to say something relevant to the blog post first because it's obvious when one comments only for self-promotion purposes and it's not really polite. And no follow for follow requests please.
xx